Şimdi Ara

Tutaste Parfüm - İade Garantili Parfümler (Bol Kampanya) (99. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.217
Cevap
142
Favori
156.510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 979899100101
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Eser kardeş ilgili dürüst biri saolsun dun elıme gectı siparişlerim.
  • Hocam blue de chanel e tekrar başladığınızda haber bekliyorum direk alacağım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: AngelOfLord

Hocam blue de chanel e tekrar başladığınızda haber bekliyorum direk alacağım :)

Crowman hocam kesene bereket. Begenmene sevindim guzel gunlerde kullanirsin insallah.

Hocam bleu de chanell bir aya elimizde olur insallah

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Maaşların gelmesini bekliyorum hocam geçen sefer işlerden fırsat olmadı 2 adet vereceğim aksilik çıkmazsa

Saygılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: burcink

Maaşların gelmesini bekliyorum hocam geçen sefer işlerden fırsat olmadı 2 adet vereceğim aksilik çıkmazsa

Saygılar

Ne zaman müsaitseniz buyrun hocam

• Hugo Boss - Boss (Tutaste Özel)
    John Varvatos - Artisan Black
    Victor & Rolf - Spicebomb
    Lacoste-red

Geldi,test edildi,beğenildi.Alışverişlerimiz devam edecek inşaAllah.
  • Kargo elime ulaştı, bir kere yeni şişeler gerçekten başarılı olmuş Eser

* Hermes ve Issey zaten beğendiğim ve bilerek istediğim kokulardı kalite aynı, çok başarılı...
    * Tom Ford Men ilk kez denedim, gerçekten çok oturaklı ve imza bir kokusu var, biraz durdukça Gucci Envy benzeri çok klasik bir hal alıyor, takım elbise için çok uygun...
    * Vakko jestin için de ayrıca teşekkür ederim dostum... Açıkçası benim aklımda daha odunsu bir koku olarak kalmış, ama bu haliyle de gayet hoş, bir daha ki siparişimde Vakko da olacak gibi görünüyor.

Sen bir kere, bu işe böyle dürüstçe devam ederek, satıcı-müşteri ilişkilerindeki hassasiyetinle ve küçük detaylara bile dikkat etmenle zaten emeğinin karşılığını inanıyorum ki fazlasıyla alacaksın, üstüne bir de emeğini koyduğun işi iyi yapıyorsun...Artık kemik müşteri kitlen de yavaş yavaş oluşuyor dikkatini çekerim. Sana bol kazançlar diliyorum dostum...

• dün akşam forumda dolaşırken bu sayfayı buldum.Olumlu yorumlar fazla olunca arkadaşla iletişime geçtim sağolsun epey yardımcı oldu ve 4 tane sipariş ettim elime ulaşmasını bekliyorum.
    Kullanmaya başlayınca yorumlarımı eklerim.
  • Vay arkadaş 1 haftadır sipariş vereyim diyorum bugün girip bakayım dedim kampanya dün bitmiş :( Kampanyanın uzamasını isteriiizzzzzz
  • hocam fanrenheit ve le male nin kokularını tarif edebilir misiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fthzgr

hocam fanrenheit ve le male nin kokularını tarif edebilir misiniz.

Fahrenayt etrafça çok hissedilen yoğun bir koku.. Bana yeşili andırıyor kokusu.. Sıfır şeker..

le male pure baharat gibi hissettiriyor.. Vanilya var içerisinde ama tatlılık vermiyor pek. tarzım değil :p

• Eser kardesim
    Tom Ford Black Orchid sadece (delux) olarak mı var ?
    Bir de Sculpture yapmayı düşünüyor musun ?

• quote:

Orijinalden alıntı: EserKozmetik

quote:

Orijinalden alıntı: fthzgr

hocam fanrenheit ve le male nin kokularını tarif edebilir misiniz.

Fahrenayt etrafça çok hissedilen yoğun bir koku.. Bana yeşili andırıyor kokusu.. Sıfır şeker..

le male pure baharat gibi hissettiriyor.. Vanilya var içerisinde ama tatlılık vermiyor pek. tarzım değil :p

cevap için teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: odemir61

Eser kardesim
    Tom Ford Black Orchid sadece (delux) olarak mı var ?
    Bir de Sculpture yapmayı düşünüyor musun ?

Merhaba Hocam. Evet diğerini bıraktık hocam Delüx olmayanı pek hoş değil.. İyisi varken neden alt kalitesini yapalım :)

Sculpture şuanlık yok hocam.. 1 haftaya kadar listeye girecek ürün : Tom ford - Noir for men ve Ck beauty

• Forumdan ilk kez bir alışveriş yaptım. Hızlı bir şekilde halledilen siparişlerim problemsiz ulaştı. İlk izlenimim şu ki, gerçekten yorumlarda bahsedildiği kadar var; kaliteli olduğu belli oluyor. Aldığım parfümlerinin orijinallerinin nasıl olduğunu bilmeden aldım; karşılaştıramam ama hepsinin (Invictus-Boss bottlet-L.Million-P.Hilton) bayağı bayağı iyi olduğunu söyleyebilirim, özellikle de Invictus.

Kaliteli alışveriş için teşekkürler, hayırlı satışlar diliyorum.
  • Evet arkadaslar eserin dunyasina hos geldiniz
    Bagimlilik yapan bu parfumler sonucu mutlaka her ay siparisiniz olacaktir buna adim gibi eminim adam kalite cidden.Artik icine ne koyuyorsa bizi boyle bagliyor kendine buyumu acaba

• 4 veya 5. siparişimi yakında yapıyorum, kesinlikle güveneceğiniz bir insan, ayrıca çok da ilgili. Elimdeki parfümler bitmeden her seferinde 5 er 5 er alıyorum.
  • Eser hocam ürünler geldi paketleme için teşekkür ederim yalnız ROC şişesi açılmış mı yada kapağından sızmış akmış biraz ama kokusu muhteşem :)

Teşekkür ederim

Saygılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: burcink

Eser hocam ürünler geldi paketleme için teşekkür ederim yalnız ROC şişesi açılmış mı yada kapağından sızmış akmış biraz ama kokusu muhteşem :)

Teşekkür ederim

Saygılar

Merhaba Burçin Hocam. Onca urunden sonra bir iki tanesinde ufak akinti beklerim zaten normaldir :) akinti 5ml.den fazlaysa bana haber ver. Degilse bir dahaki alisveriste hatirlat görüntü bozuklugundan dolayi gerekeni yaparim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EserKozmetik -- 12 Ocak 2014; 14:02:27 >

• Yok hocam ne demek öyle ufak tefek şeyler için hatırlatmaya gerek yok :)

Teşekkür ederim tekrardan birdaha ki alışverişlerişte görüşmek üzere

Saygılar
  • 
Sayfa: önceki 979899100101
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.