An itibariyle ; Hugo Boss - Boss Diesel - Fuel For Life Lacoste Essential Gio Armani ( Acqua ) Givenchy - insense Ultramarine.Siparişi verdim elime ulaştığı andan itibaren buraya detayları yazarım.
1 adet diesel fuel for life ve 1 adet hugo boss boss siparişim elime ulaştı kargo gayet güzel paketlenmiş şişelerin kırılması için ayrı bi çaba harcamak lazım:) evden çıkmadan dieselden üzerime sıktım denemek amaçlı koku orjineliyle çoooook yakın ayırt etmek hiçte kolay diil kalıcılığıyla ilgili şuan bişey soyleyemem ama şu kadarını söyliyim parfümü sıkalı yaklasık 4 saat oldu ve hala kokusunu alabiliyorum. hugo boss u daha kullanmadım ama eminimki oda çok iyidir. Eser Bey çok teşekkürler işinizin hakkını layıkıyla veriyosunuz bence. Eser Bey gayet ilgili ve dürüst bi satıcı alışverişimizden çok memnun kaldım. İnşallah başka alışverişlerimizde olucak.
quote:
Orijinalden alıntı: Kadeem
1 adet diesel fuel for life ve 1 adet hugo boss boss siparişim elime ulaştı kargo gayet güzel paketlenmiş şişelerin kırılması için ayrı bi çaba harcamak lazım:) evden çıkmadan dieselden üzerime sıktım denemek amaçlı koku orjineliyle çoooook yakın ayırt etmek hiçte kolay diil kalıcılığıyla ilgili şuan bişey soyleyemem ama şu kadarını söyliyim parfümü sıkalı yaklasık 4 saat oldu ve hala kokusunu alabiliyorum. hugo boss u daha kullanmadım ama eminimki oda çok iyidir. Eser Bey çok teşekkürler işinizin hakkını layıkıyla veriyosunuz bence. Eser Bey gayet ilgili ve dürüst bi satıcı alışverişimizden çok memnun kaldım. İnşallah başka alışverişlerimizde olucak.
Hayırlı uğurlu olsun hocam. Boss hariç hepsi orjinali ile birebirdir. Boss'u istekler uzerine biraz değiştirdim. Vanilyası fazladır benm bossu'un...
Eser arkadaştan 10 larca siparişim oldu hiç bir sorun yaşamadım. Az önce 4 adet Diesel+1 adet Lolita+1 adet Essential+1 adet tom Ford + 1 adet Gio siparişi verildi. Kesinlikle hiç bir sorun yaşamazsınız kendisinden...
Rochas man ve Armani Acqua di Gio elime ulaştı...güzel bir paketle :) kullanıcam ve yorumları buradan yazıcam...
çok ilgili bir satıcı, teşekkürler..
100 lük Hugo Boss Boss ödemesi yapılmıştır , İvedi ile bekleniyor.
quote:
Orijinalden alıntı: Opinion
Eser hocamla 2 Adet 50cc anlaştık sağolsun yardımcı oldu.Deneyelim inş memnun kalırız.Ve bundan sonra parfümcümüz eser bey olur
Ürünler elime bugün sorunsuz ulaştı gayet memnun kaldım.Teşkkürler eser hocam bittikten sonra yenilerini denemek için tekrar alışverişimiz olacak
50 cc lik lacoste red,givenchy ve tom ford siparişi verdim.gelince yorum yaparım.
1 adet Rochas man sipariş vermiştim az önce geldi ürün.Güzel paketlenmiş.Kullandım hoşuma gitti. teşekkürler bu sorunsuz alışveriş için
Benimkilerde geldi. Gercekten verdigim paraya deger kalitede.... Tsk.
Benim de 2 adet sparişim vardı aslında bugün elime ulaşmış olacaktı.Ancak kargocu arkadaşlar çok yoğunmuş ondan bugün getirememişler :D Parfümlerim 500 m yakındaki mng kargo şubesinde sabahlayacaklar bu gece
Kampanyadan da faydalanmak suretiyle 2 adet hugo boss boss, 1 tane Givenchy - insense Ultramarine ve 1 tane One Million siparişi vermiş bulunmaktayım.
Arkadaşlar Eser kardeşimin bu başlığı altındaki bütün yorumları okudum yazılanlar doğrultusunda ben de parfüm almaya karar verdim. Öncelikle şahsını tanımam ve maddi olarak da herhangi bir bağlantımız yok, kardeşimiz çok sıcak kanlı,dürüst bundan kesinlikle eminim. Böyle biriyle alışveriş yapmış olmam ayrı bir mutluluk. Ben Hugo Boss ve Diesel Fuel For life Summer siparişleri vermiştim. Kargolar bugün elime ulaştı ve derhal Hugo Bossu denedim. Hugo hakkında yazılanlar tamamen doğru hatta biraz da eksik. Kokuyu gerçekten çok iyi yakalamışlar ve kalıcılığı konusunda orjinali ile de kıyaslamam çünkü daha fazla kalıcı. ( Sevgililer gününde deneme olarak sıkmıştım gün içerisinde bittiğini çok çok iyi hatırlıyorum ) Hugoyu sıktım buram buram koku sürekli burnumda :) birazdan işe gideceğim-ayıptır söylemesi yemek yapmam gerekti elim sıcak suda kaldı yıkadım sabunladım falan filan yalnız çok şaşırtıcıdır koku hala bileklerimde. Dieseli kendime sıkmadım başka bir sweate sıktım onun kokusu da mükemmel derecesinde. Kısacası bunları neden yazdım hem kardeşimizin reklamı olsun hem bu tecrübelere bakarak diğer forumdaki kardeşlerimizin karar aşamasında faydasına dokunuruz. Teşekkürler Eser kardeşim. Bol müşteriler. İyi forumlar.
Testerlara ben de dahil olabilir miyim? ürettiğin veya üreteceğin tüm parfümlerin testerlarını ücreti karşılığında denemeyi isterim :)
50 cc Hugo Boss Boss siparşi verdim, gelince yorumlarımı yazarım