Şimdi Ara

Tutaste Parfüm - İade Garantili Parfümler (Bol Kampanya) (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.217
Cevap
142
Favori
156.441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende aldıklarım konusunda yorum yapayım..

1 adet GİO 1 adet ROCHAS aldım... 2sinide denedim.. kokular gerçekten güzel..ve kalıcılıkları çok iyi. gün içinde ellerimi defalarca yıkadım..koşuya vs çıkıp terledim uyudum kalktım koku hala vardı :) Piyasada bulacaklarınızdan kat kat kat kat iyi. gözünüz kapalı alabilirsiniz..

arkdaşın ilgisine yorum yapmama gerek bile yok herkes yazmış zaten :) kazancını hakediyor..
    bol satışlar dilerim..tekrar görüşücez ;)
  • Aldıklarım Gio armani ve Lacoste essential hafif kokular olmasına rağmen gün boyu dışarda içerde rüzgarda hala üzerimde duruyodu kokusu işten çıkarken bile fark edildi ben çoktan uçtu gitti diye düşünürken arkadaşlar bu konuda yanıldığımı hatırlattı :)) bence güvenerek alışveriş yapabilirsiniz zaten arkadaşla biraz sohbet edince anlıyorsunuz ilgili olduğunu buda insana güven veriyor. Tekrar teşekkür ederim Eser arkadaşa.
  • Bugün itibariyle parfümlerim elime geçti. Hem ürün kalitesi hem de ilgi alaka yönünden gözü kapalı alışveriş yapılabilecek bir arkadaş. Teşekkür ederim
  • tester olayı gerçekleşirse bende isterim..
  • Dün sipariş verdim bugün elime ulaştı. Sağlam kargolanmış ürün Kokusu da hoşuma gitti, gerçekten kaliteli parfüm
  • pm
  • Jean paul erkekin beyaz sisede olanindan bulabilirmiyiz ? Yasemin kokuyor mis gibi. :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SezerEkrem

Jean paul erkekin beyaz sisede olanindan bulabilirmiyiz ? Yasemin kokuyor mis gibi. :)

Yasemin kokusunu erkeğe oldum olası yakıştıramadım (: jean paul gaultier le male olucak ama o ha mayısa dogru hocam

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• 1 adet 50 cc Hugo Boss Boss
    1 adet 50 cc Burberry Classic siparişi vermiş bulunmaktayım.Her iki tarafada hayırlı olması dileğiyle :)
  • Kargolar gönderildi arkadaşlar.. Ad soyad ile kargo takip numaranızı isteyiniz...

• 3 adet 50 cc siparişi verdim yola çıkmış bile.gelince yorumumu paylaşırım
  • Parfüm seçme konusunda olsun, sıkılmadan sorularıma cevap vermede olsun Eser Bey çok yardımcı oldu. Hugo Boss, Diesel, Givenchy ve Lacoste siparişi verdim. :)

Ekleme: Alışveriş bedeli 50 lira üzeri olunca Eser Bey kargo bedelini düştü. Eklemek istedim. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Unknownia -- 29 Mart 2012; 22:28:24 >
  • 1 adet 100 cc Lacoste Essential, 1 adet 55 cc Gio ve 1 adet 55 cc Tom Ford Siparişi Verildi.
  • 1 adet Rochas 50 cc

1 adet Lacoste Essential 50 cc

sipariş verdim.
  • Kendim için 1 adet aqua di gio, arkadaşlarımın istekleri üzerine de 2 adet hugo boss ve 1 adet burberry classic siparişimi az önce verdim... Kokular böyle mükemmel olduğu sürece sanırım daha birçok arkadaşım için de sipariş vermeye devam edeceğim gibi görünüyor

Eser kardeşim her zamanki gibi yine ilgiyi alakayı eksik etmedi sağolsun...
  • 1 adet hugo boss 50ml
    1 adet tom ford 50ml
    siparişi verdi, ilgi alaka için Eser bey'e teşekkürler.
  • hayırlı satışlar.. ürünleri kredi kartıyla alma imkanımız var mıydı hocam?
  • quote:

Orijinalden alıntı: muhammet_89

hayırlı satışlar.. ürünleri kredi kartıyla alma imkanımız var mıydı hocam?

Var tabiki hocam.

Eserkozmetik@hotmail.com Msn adresime buyrun ltfn

• Çarşamba gece siparişimi vermiştim.Ertesi gün kargoya verildi ve bugün ürünleri aldım.

Satıcı: Gerçekten ilgili ve güvenilir bir insan.
    Kargo:Ürünleri kırılmayacak şekilde çok iyi bir biçimde paketlediği için tekrar teşekkür ediyorum.
    Ürünler: 1 adet Boss ve 1 adet B.classic sipariş vermiştim.İlk izlenimim güzel ancak daha sonra ürünlerle ilgili yorumlarımı yazarım .
  • quote:

Orijinalden alıntı: EserKozmetik

Kargolar gönderildi arkadaşlar.. Ad soyad ile kargo takip numaranızı isteyiniz...

kardeşim tester lardan haber yok mu?
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.