Şimdi Ara

Tutmasını istemediğim tercih!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
866
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ben çok istemediğim bir tercih yapmıştım ve şimdi hiç istemiyorum.

Ben ygs4den 336 puan yaptım. ve şunu tercih ettim;

Maltepe üni. Myo tam burslu-Halkla ilişkiler ve tanıtım-puanı;370 (kontenjan 3 kişi)

tutmaz sanırım değilmi?

• Belli olmaz tutabilir. Kendini oraya hazırlasan iyi olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Call of Cthulhu -- 12 Ağustos 2011; 11:46:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mr hyde

Belli olmaz tutabilir. Kendini oraya hazırlasan iyi olur.

yapma bunuu
  • çok istemediğin bir tercihi ne olduda hiç istemiyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: mbbatu

çok istemediğin bir tercihi ne olduda hiç istemiyorsun

ben halkla ilişkiler ve reklamcılık seviyorum ve ikisini aynı meslek sanıyodum çünkü bi meslek rehberinde ikisini aynı gösteriyodu ama aynı değilmiş. hem istemediğim bölüm hem 2 yıllık. umarım tutmaz. kontenjanıda azmış aslında. tutmaz diycek biri yokmu :D
  • Çıkmama ihtimali yuksek gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dejavu -- 12 Ağustos 2011; 12:42:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dejavu

Çıkmama ihtimali yuksek gibi

bencede :) istediğim cevap
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tercih yaparken
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • dostum sakamı yapıyorsun bu bölümü sen rüyanda bile göremezsin
  • benim yaptıgımı duysanız gülmekten ölürsünüz son gün iktisatın ortak bölüm oldugunu ögrendim alel acele bir sürü iktisat yazdım bunlardan biri de muş alparslan üniversitesi ben muş ilini uşak ile karıştırmışım bilmiyorum ne yapıcam
  • quote:

Orijinalden alıntı: mbbatu

dostum sakamı yapıyorsun bu bölümü sen rüyanda bile göremezsin

ağzından bal damlıyoo
  • quote:

Orijinalden alıntı: cago34

benim yaptıgımı duysanız gülmekten ölürsünüz son gün iktisatın ortak bölüm oldugunu ögrendim alel acele bir sürü iktisat yazdım bunlardan biri de muş alparslan üniversitesi ben muş ilini uşak ile karıştırmışım bilmiyorum ne yapıcam

konya yerine kenya falan yasmışındır konya yı yasdıysan bida bak

• quote:

Orijinalden alıntı: _-_parazit_-_

quote:

benim yaptıgımı duysanız gülmekten ölürsünüz son gün iktisatın ortak bölüm oldugunu ögrendim alel acele bir sürü iktisat yazdım bunlardan biri de muş alparslan üniversitesi ben muş ilini uşak ile karıştırmışım bilmiyorum ne yapıcam

konya yerine kenya falan yasmışındır konya yı yasdıysan bida bak

isimle alakası yok aklımda ege diye kalmış tabiki normal bir durum degil cezasınıda ben çekicem

• quote:

ahahaha koptum istemiyosan inşallah o tutmaz :)

• quote:

Orijinalden alıntı: afrodit93

quote:

şöyle bir durum var bölüm yeni açılmış geçen sene iktisat en son 454 bininci ögrenciyi almış benim sıralamam 458 bin umarım gelmez her gün dua ediyorum senin gibi

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: afrodit93

quote:

şöyle bir durum var bölüm yeni açılmış geçen sene iktisat en son 454 bininci ögrenciyi almış benim sıralamam 458 bin umarım gelmez her gün dua ediyorum senin gibi

19 ağustosatn sonra nereyi tutturduğunu söyle merak ettim bakalım ne olcak

• quote:

Kötümü Nihat Doğan'ın memleketine gidersin tutarsa.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.