Şimdi Ara

Tutulmayan yada yaşlı araba kullanan var mı? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
66
Cevap
1
Favori
7.856
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 6 yıl boyunca 1988 model Mercedes 300 D kullandım. Toplasan lastik yağ vs. dahilinde 6000 TL harcamışımdır. Vesselam bir hatadır yaptık otomatik vites bir araç almak için elden çıkardım maalesef. Şimdiki durum : Hiç bir arabada gözüm yok :(

Eski araçların bir ruhu var, çok değişik araçlarım da oldu ama hatırladıklarımdan en çok mersoyu ve 94 Vectra A 'yı özlüyorum ve özleyeceğim Tutulmayan yada yaşlı araba kullanan var mı?

• Parça uydurmuyorsanız sayılmaz.

Enjeksiyonlu granada 2.8 var. Bunun ön fren diskleri farklı ve yok.

Scorpio disklerine spacer ile takmıştım.
  • Merhaba, tutulmayan, parçası bulunmayan bir araç yoktur. Sizin ihtiyacınıza göre araç seçimi yapın parça konusunda yaşadığınız şehirde yoksa parçası şehir dışından satın alırsınız. artık herşey çok kolay. oto döşeme işi yapıyorum bir müşterim 87 model skoda 120 GT aracını komple toplatıyor. Ve arabanın herşeyi ile orjinal parçalarını bulabiliyoruz biraz araştırma sonucunda.
    Tutulmayan yada yaşlı araba kullanan var mı?
  • motoru bozuk diye piyasasinin 30.000 altina prins lpg li 2005 cayenne aldim. motor sorunu 1000 liraya cozdum. isitmali napa deri koltuklu dijital cift bolgeli klimali aracima keyifle biniyorum :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2016-2018 arası, 2000 model ford mondeo oto kullanmıştım. 1 kere devir daim motoru bozulmuştu onu da internette bir sitede bulup satın almıştım 2-3 gün kargo süresi sürmüştü. Bakım için de gerekli parçaları yine internette sitelerde gezerek buluyordum. Onun dışında bir sıkıntısını görmedim. Sonrasında da 3 ay gibi bir sürede, bir mazda3 almak için satmıştım.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.