Şimdi Ara

Tütün tatlandırma ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
8.140
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar arkadaşlar son 3 aydır sigarayı boş makaronlara doldurup kendim sarıyorum.Malumunuz en ucuz tekel sigara olmuş 7 lira e ben normalde camel yada lucky strike içiyorum onlarda 7.5 8 olmuş günde 1 paket içtiğim düşünülürse her ay 240 lira para cepten gidiyor.Neyse uzatmıyayım.Dediğim gibi haftalık olarak tütünümü alıyorum haftaya göre 5 veya 10 liralık tütün + 200lük makaron alıyorum.Fakat bu tütünlerde anlamadığım bir şey var oda kimisi aşırı ağır içilecek gibi değil kimiside çok hafif yine içilecek gibi değil.Bu tütünlere bi işlem uygulayıp içimini dengelemenin bir yolu yöntemi var mıdır ? Son 1 aydır çikolatalı adıyaman tütünü içiyorum içimi orta hafif ve çok koku yapmıyor ayrıca dumanı nargile gibi çıkıyor ama bi camelın verdiği doyum hissini hiçbir şekilde veremiyor.Bir yolu yordamı var mıdır bu işin ? Eğer bilen birileri varsa yardımcı olurlarsa çok iyi olur.
  • Öncelikle güzel aciklayici yazdigin için konuda size yardim etmek isterim çünkü ayni konuda bende muzdarip idim. Takiii boyaci amcanin tutuncude bana oneresinden öncesine kadar. Kisacasi adiyaman orta irikiyim aliyorum tohumu az diğer adiyamana gore 10 lirada fazla kg ama önemsiz. Sonra captain black gold aldim 15 idi 10 TL verdi.(fazla param kalmadigindan) 10 TL lik tutune 1 paket atiyom boyaci amca kg ya 2 paket atiyormus ben o tadi almak için enfes bir aroma cikiyor.vanilyali captain blacke biraz daha eksilt vanilya tütüne gore çok geliyor. Visnelisini felan bulaşma gold al dene mavi paket USA bantlı. 10liraya tutun al harmanla iri kiyim bulmaya calis ortanin. Dolapda sakla posetin içine salatalgin kafasini kes koy çok kurutma salatalik nemlendirir.keyifli icimler (İzmir kervan pasajinda captain black bulbilirsin)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi despot12 -- 25 Mayıs 2016; 21:21:05 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • makaron çöp. hiç zıvana ile sarıp içtin mi? orta ağırlıktaki tütünlerin içimi mükemmel oluyor o şekilde. farklı tatlar arıyosan eğer; aktarlarda 5tl ye aroma satılıyor. onlardan alıp tütüne az bişey karıştırabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: despot12

Öncelikle güzel aciklayici yazdigin için konuda size yardim etmek isterim çünkü ayni konuda bende muzdarip idim. Takiii boyaci amcanin tutuncude bana oneresinden öncesine kadar. Kisacasi adiyaman orta irikiyim aliyorum tohumu az diğer adiyamana gore 10 lirada fazla kg ama önemsiz. Sonra captain black gold aldim 15 idi 10 TL verdi.(fazla param kalmadigindan) 10 TL lik tutune 1 paket atiyom boyaci amca kg ya 2 paket atiyormus ben o tadi almak için enfes bir aroma cikiyor.vanilyali captain blacke biraz daha eksilt vanilya tütüne gore çok geliyor. Visnelisini felan bulaşma gold al dene mavi paket USA bantlı. 10liraya tutun al harmanla iri kiyim bulmaya calis ortanin. Dolapda sakla posetin içine salatalgin kafasini kes koy çok kurutma salatalik nemlendirir.keyifli icimler (İzmir kervan pasajinda captain black bulbilirsin)

Hocam konuyu açtığımı unutmuşum yeni gördüm.Verdiğin bilgiler için teşekkürler bende izmirde yaşıyorum kaliteli tütünler kervan pasajında satılır mı ?
  • Tütünü nereden alıyorsun bilmiyorum ama normalde her sertlikte tütün bulunur. Ağır-orta-sert. Bu sitede ayrıntılı bilgiler mavcut bi bakabilirsin:
    adiyamantutunu.com
    404 Not Found
    http://adiyamantutunu.com
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.