Şimdi Ara

Tüv Türk Bana Izdırap Oldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
852
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 12 Nisan tarihinde muayene tekrarına kaldım ama eksikleri yaptırmak için yeterli param olmaması nedeniyle zar zor para bulup eksikleri yaptırabildim ve 9 Mayıs tarihinde saat 12:30'a randevu alıp en az 15 dk öncesinde Mersinde bulunan istasyonda hazır bulunup sıra fişini aldım ancak bir buçuk saat boyunca sıra gelmedi sıra gelse de aracı çağırmaları 1 saati aşacağı için mecburen işe gitmek zorunda kaldım çünkü 3 saat izin almıştım. Sıra gelmemesi kendi hataları idi. (Bu 1)

Ertesi gün saat 13:30 ve 16:00 a iki adet randevu aldım çünkü işten izin alma durumum belli değildi ve saat 15:30 sularında yine aynı istasyona gittiğimde randevum olmadığı uyarısını verdi ve çağrı merkezini aradım. Çağrı merkezi saat 13:30 da ki randevuya gitmediğimi söyledi saat 16:00 da ki randevuyu ise iptal ettiğimi söyledi ben kesinlikle iptal etmedim. Yine kendilerinden kaynaklı bir hata. Ben önceki gün 2 saat kendilerini bekliyorum ancak onlar benim 13:30 daki radevu için 2 saat geç gelmemi kabul etmiyor, diğer 16:00 randevumu ise iptal ettiğimi iddia ediyorlar. Ben sitede bir randevu iptal ettim ancak o randevu bu değildi, 29 mart tarihine alınmı bir randevunuz var yazıyordu bende geçmiş tarih olduğu için iptal ettim. Kesinlikle 10 mayıs tarihli bir randevu iptal etmedim.

Son olarak 11 Mayıs için randevu almayı düşünürken yıllık randevu alma hakkımın dolduğu uyarısını verdi. Bende çağrı merkezini aradım beni şehir sınırları içinde sadece Tarsus'ta muayenesiz yapıldığı belirtilerek Tarsus'a yönlendirdiler. Şimdi Tüv Türk sitesinden baktım Tarsus'ta muayene almak için bile hiç yer yok. Randevusuz kesinlikle almayacaklardır.

Benim randevu tekrarına gelmemi engelliyor. Yarın sanırım son gün son gün olmasa bile randevu alma hakkım yok. Böyle bir saçmalık olamaz. Tüv Türk benden tekrar para almak için ayak yapıyor gibime geldi.

İlk gün 2 saat boyunca bekletip almadı, ertesi gün geç geldiğimi söyleyip 13:30 randuvumu geçersiz saydı, 16:00 radevumu sildiğimi iddia etti, randevu hakkımın dolduğunu iddia edip yeni randevu da vermiyor. Ben bu arabayı nasıl muayene ettireceğim arkadaş. Yazıklar olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakanotuken -- 10 Mayıs 2016; 23:23:09 >

• Tüm bunlar yerine keşke bir tanıdık bulup aracınızı ona verip yaptırtsaydınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lego95

Tüm bunlar yerine keşke bir tanıdık bulup aracınızı ona verip yaptırtsaydınız
    Mersinde memurum buraya geleli çok olmadı aile filanda burada değil, tanıdıklarımda benim gibi memur ve izin durumları benden farklı değil.
  • aracılar var. Belli ücret karşılığı hallediyorlar. Kafan rahat oluyor. Normalde geçmeyecek araçları bile bişekilde yaptırıyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: yolcu07

aracılar var. Belli ücret karşılığı hallediyorlar. Kafan rahat oluyor. Normalde geçmeyecek araçları bile bişekilde yaptırıyorlar

Mantıklı geldi. Yarın biraz araştırayım artık para pul düşünmüyorum şu araba geçsin yeter.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakanotuken

Mersinde memurum buraya geleli çok olmadı aile filanda burada değil, tanıdıklarımda benim gibi memur ve izin durumları benden farklı değil.

yanlış anlamayın eksiklerinizi yaptırabilmek için eşten dosttan para bulmuşsunuz ağır kusurlu bir araç ile epeydir trafikte dolaşmışsınız siz bence aracınızı satın vede trafiğe çıkmayın herkesin canı kıymetli :S

sigorta acenteleri belirli para karşılığı aracınızı muayeneye götürüp muayene ettiriyor.
  • geçmiş olsun, bir kurumu tekel haline getirince kısa zamanda amacını aşıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mevsimsiz_kar45

quote:

yanlış anlamayın eksiklerinizi yaptırabilmek için eşten dosttan para bulmuşsunuz ağır kusurlu bir araç ile epeydir trafikte dolaşmışsınız siz bence aracınızı satın vede trafiğe çıkmayın herkesin canı kıymetli :S

sigorta acenteleri belirli para karşılığı aracınızı muayeneye götürüp muayene ettiriyor.

Ağır kusur nerede yazıyor ben göremedim .

Valla abi Dudullu baya kalabalık oluyor ben 2 kere gittim farklı araçlar ile 2 ye randevu aldım atıyorum 2.20 gibi bana geliyordu sıra baya da dolu olduğu halde .

Zaten muayene de 20 dk falan sürmüştü . Ancak ruhsatta 5 koltuk yazıp arabada 4 koltuk olduğu için kalmıştım sonra yine gittim yine aynı şekilde 2 de randevu aldıysam 3.10 gibi bitmişti .

Mersin'de durumlar farklı demek ki haksızlık yapmışlar .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheCaliph_ -- 11 Mayıs 2016; 0:58:24 >

• TheCaliph_ kullanıcısına yanıt
    eksikliklerinden dolayı kalmış zaten.
  • Çift randevu alarak başkalarının hakkını gasp etmen hoş değil. Randevusuz da gidebiliyorsun. Sadece daha fazla beklersin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: beyinsis

Çift randevu alarak başkalarının hakkını gasp etmen hoş değil. Randevusuz da gidebiliyorsun. Sadece daha fazla beklersin.

İyi de o açıdan bakarsan 2.00 da benim işlemim başlıyorsa o sıradaki adam da kovulmalı ve beni almalılar . Bana 2.00 da randevu veriyorsan alacaksın . 2.30 da ben oraya giriyorsam 3.20 de işlem bitiyor ise hak gasp etmek değil bu sistemin saçmalığı . İnsanlar robot değil tamam da onu da yapmak zorundalar .
  • Danışmadan alın senelik hakkım doldu diyip,ardından bekleyin 4 saati göz önüne almanızda fayda var.bol şans.

Ayrıca bir günde 150-200 aracın zorunlu geçtiği devletin kurumu sizinle neden uğraşsın? Sizde memurum demişsiniz bilmem anlatabildimmi.
  • quote:

Bende seni özel sektör çalışanı sandım yukardakini yazana kadar.

Git sağlık ocağına bal 3-5 gün rapor olsun bitsin , ilk yarısında okula uğramadan maaş alan öğretmenler var bu memlekette sana mı vermeyecekler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mevsimsiz_kar45

quote:

Lütfen bilmeden yorum yapmayın, aracın ağır kusuru filan yok, koltuk sayısı koltukta 5 yazıyor 4 olması gerek dediler bir bu birde ön park lambaları işlevini yerine getiremiyor diye muayeneden kaldım. Kimsenin canını riske attığım filan yok.

• quote:

Çift randevu alarak başkalarının hakkını gasp etmen hoş değil. Randevusuz da gidebiliyorsun. Sadece daha fazla beklersin.

Yazımda da belirttiğim gibi gittiğim istasyonda randevusuz hizmet vermiyorlar, Tüv'ü aradım şehirde sadece Tarsus'ta randevusuz hizmet verildiği söylendi. Şimdi baktım Tarsus'ta randevu alacak bile yer yok. Şu anda rendevu alamıyorum ve randevusuz gidebileceğim tek yerde Tarsus, Tarsus'ta da yer yok.
  • quote:

quote:

Yazımda da belirttiğim gibi gittiğim istasyonda randevusuz hizmet vermiyorlar, Tüv'ü aradım şehirde sadece Tarsus'ta randevusuz hizmet verildiği söylendi. Şimdi baktım Tarsus'ta randevu alacak bile yer yok. Şu anda rendevu alamıyorum ve randevusuz gidebileceğim tek yerde Tarsus, Tarsus'ta da yer yok.

Alıntıları Göster
    Sorun rapor almak değil Tarsus bana desin ki 5 saat bekle gider rapor alır beklerim problem o değil problem benim randevu alamıyor olmam ve randevusuz araba alan istasyonlarda yer bulamamam. Yarın son günüm 30 günüm doluyor.

• quote:

Sorun rapor almak değil Tarsus bana desin ki 5 saat bekle gider rapor alır beklerim problem o değil problem benim randevu alamıyor olmam ve randevusuz araba alan istasyonlarda yer bulamamam. Yarın son günüm 30 günüm doluyor.

Alıntıları Göster
    Bence zaman dolacak diye çok endişelenmeyin, en kötüsü çevirmeye takılıp 30 gün vize için zaman verilmesi olur, en iyiside randevu alıp faiz ödersiniz.

Ayrıca ben yerinizde olsaydım ne olursa olsun 5 saat bile beklesem ilk randevuda çekip gitmezdim. Amirinizi arayıp durumu bildirebilirdiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: TheCaliph_

quote:

İyi de o açıdan bakarsan 2.00 da benim işlemim başlıyorsa o sıradaki adam da kovulmalı ve beni almalılar . Bana 2.00 da randevu veriyorsan alacaksın . 2.30 da ben oraya giriyorsam 3.20 de işlem bitiyor ise hak gasp etmek değil bu sistemin saçmalığı . İnsanlar robot değil tamam da onu da yapmak zorundalar .

bende enson gittiğimde dudulluda 2 saate yakın fazla beklemiştim çok yoğundu,önceki seferler pendikteki istasyonda hiç beklememiştim.
    yoğunluğa ilaveten muayeneden kalanlar tekrar aynı gün geldiği için araya giriyorlar böylece işlemler uzuyor.
    sonuçta orada çalışanlarda bizim gibi işçi kimse dört dörtlük çalışmıyor ,gelenlerde araba sahipleri olduğuna göre anlayışlı karşılamak gerektiğini düşünüyorum ,çünki gerçekten yoğun avrupa yakasından gelenlerde dudulluda muayene yaptırıyor.

• quote:

quote:

iyi de randevusuz hizmet veren istasyona gidiyorsun ve işini hallediyorsun. yer bulamamaktan neyi kastettiğini anlayamadım. sonuçta arkadaşım da randevu haklarınnı tümünü doldurmuştu. aracını muayene ettirmeyecek hali yok. diğerlerinden fazla bekledi ama işini halletti sonuç olarak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beyinsis -- 11 Mayıs 2016; 8:08:39 >

• quote:

Orijinalden alıntı: TheCaliph_

quote:

her aracın tahmini bir muayene süresi var. tam tutturmaları imkansız. kaymalar olabilir ki ben hiç yaşamadım. ama yine de olabilir. sabah 7'de bile randevu veriyorlar sonuçta. bir devlet memuru için de izin almak sıkıntı olmamalı. özel sektörde daha sıkıntılıdır bu işler.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.