< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Tuvalet Kağıdı ve Kağıt Havlu Fırsatları - Ana Konu (13. sayfa)
-
-
3 katlı Papia Kağıt Havlu 6'lı 225x125mm 3 katlı 880 Gr (A101 de 40 TL) kg/45,66 TL
Bimde satılan pofu 227x120mm 270 yaprak 2 katlı 300 gr kağıt havlu (Bimde 5,9 TL) kg/19,47 TL
-
40 TL değil papia 10 tl üzeri alışverişe 20 TL. Zaten 12 lisini 45-50 tl ye her yerde bulabilirsiniz.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Dolar düşüyor, bunun da fiyatına büyük indirim gelir yakında. 32lisi 50 lira olana kadar almıyorum. Beklemeye devam.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
nereye kadar?
Düştüğü yere kadar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
yanlış anlamayın. umarım yeterli stok vardır diye yazdım. fiyattan önce şey düşmesin diye. tut tut nereye kadar anlamında. illa ki düşer yani.
Papia 3 Katlı 8'li Tuvalet Kağıdı 17,25 TL'den satılıyor buradaki A101'de. Geçen senenin üretimi ama bu fiyata bu kalitede ürün bulmak zor.
-
sıcak fırsatlara girip de evinde tuvalet kağıdı stoğu olmayan yoktur heralde.
stoklar bitince psikolojik sınır ne olucak onu merak ediyorum ben. selpak'ları 1 tl'nin üstünde olursa almıyodum mesela.
-
Tarım kredi kooperatifi marketinde 32’li familia 69 lira. Yakınında olan bakabilir. Genel mi, bölgesel mi onu bilmiyorum fakat
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
-
Fikir vermesi açısından rulo ağırılıklarını paylaşıyorum.
Familia 3 katlı: 85 Gram
Solo 2 katlı : 70 Gram
-
.ötüyle inatlaşan donuna .ıçarmıış aman deyim
-
Geçen bizimkilerde silen marka almış genel olarak ince diyebilirim 3 tane kopartıp birleştirince iş görüyor.
-
32 lisi 50ye düşene kadar zıçmıyoruz bro
taşla silmeye devamkee
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X