Suyu biraz fazla kullanın. Bazıları suyu az kullanıyor. |
Tuvalet Kağıdı ve Kağıt Havlu Fırsatları - Ana Konu (15. sayfa)
-
-
20 yıllık DH kullanıcısıyım. Tuvalet kağıdı fırsatları diye bir konu başlığı açıldı ya
Daha da bişi diyemiyorum....
-
Sizlerde öyle olabilir, çok su dökülüyor olmasına rağmen bizde bu şekilde. Zamanla gözlerimizle kireç tabakasının oluşumunu gözlemleyebiliyoruz, daha önce böyle değildi...
Bu suyla ağız yıkadığımdan biliyorum az diş macunu kullanırdım eskiden ve yeterli gelirdi, en kalitelisini kullansam dahi fırçayı doldurmadan köpük oluşmuyor...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Çok şaşırdım hocam ne hallere kaldık
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Suya katılan madde zamanla katman oluşturabilir tabi.
Ben köyde yaşıyorum ama büyükşehir olduğumuzdan yine su paralı, tabi fiyatı 1,25tl gibi bir rakam. Onun için köyde ne kadar kullanılması gerekiyorsa kullanıyoruz.
Ama merkeze ziyarete gidersem suyu biraz daha tedbirli kullanıyorum, merkezde suyun fiyatı 4tl den fazla diye biliyorum.
-
Ulan şaka diye girdim gerçekmiş.
-
teknoloji kanalın adresi nedir?
-
Şerefsizim başlığı görünce acı bir gülümseme geldi yüzüme.
Ama doğru , önemli bir konu bu.
-
konuyu yeni gören zengin arkadaşlar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
4 kişilik normal bir ailenin günlük tuv. kağ. gideri 1 rulo desek, ortalama 2-3 lira. ayda 60-90 lira. elekteik+gaz+ telefonlar+internet+ gıda+giyim+kira+ulaşım+çocuklara harçlık+sağlık+ vb. vb. hayat artık zor değil, imkansız.
tuzu kuru olanlar hariç.
yanlış anlamayın, normal aile demişim zaten. karı-koca 2 çocuk. çekirdek aile yani. 1 günde biter 1 rulo.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1234Rambo -- 4 Ocak 2022; 13:51:41 >
Kim daha çok z.çıyorsa çıksın kardeşim ortaya. Ayıptır. Bir tuvalete girmek en az 4 liraya patlıyor.
-
Az yersek az mıçarız buda bir fırsat, hem yemekten kar hem tuvalet kağıdından hem sudan.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kokulu tuvalet kagıtlarını da konusmalıyız bence aklıma takılan konulardan bir tanesi.
-
Trendyol Markette, Papia 4 katlı Pure Soft 32 li 79 liradan satılıyor. 50/20 indirimi olanlar için 59 lira güzel fiyat. (Sarıyer Market)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bar_Fedaisi -- 4 Ocak 2022; 21:9:23 > -
Taharet bezi rullez
-
Hepsiexpress kağıt ürünlerinde %20 indirim var. 2,90 teslimat ücretini yedirecek indirim vardır belki bi bakın.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X