< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Tuvalet Kağıdı ve Kağıt Havlu Fırsatları - Ana Konu (14. sayfa)
-
-
hesap şöyle: tek kullanımda 3 yaprağın yeterli geldiği kağıt ile, 8-10 yaprak kullanmadan işin tamamlanmadığı kağıt. hangisi uzun vadede hesaplı?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
gelince göreceğim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
gramaj önemli. bu da bir şeyde , ne kadarlık yaprak iş görüyor, onu belirler.
Şuan en uygunu bu gibi 38 TL
AvansasAvansas Soft Tuvalet Kağıdı 24'lü Paket | Avansas.comhttps://www.avansas.com/avansas-soft-tuvalet-kagidi-24-lu-paket-p-52668 -
kullanan varmı
-
Teno Senso gibi markalar bile bundan hallice. uygun diye aldim 4 paket. almayaydim iyimis
-
Bunları hesaplamak yerine bu hale getireni sorgulamak lazım sebep sonuç ilişkisi
Artık ucuz ürün falan yok
Sıcak fırsatlarda eskinde elektronik ürün paylaşımı olurdu,
Sonradan sıvıyağ, deterejana düşüldü şimdi tuvalet kağıdı git gide kötüleşiyor
-
Ülkemizde "Cambaza bak" diyerek çoğu firma halkı soyuyor, ağır yaptırımlar olduğu halde, birileri tek bir adamı hedef gösterirken ülkenin altını oyuyor, ABD başkanı Biden'ın ortadoğuyu elde etme planını iyi okumak lazım, ülkede muhalif partilerden bazıları dahi terör örgütleri ile sıcak temasta, onların partileri ile iş birliği yapıyor hatta tv kanallarına bile çıkmaya çekinmiyor, neden? Çünkü sorgusuz sualsiz kemik bir kitleden oy alıyorlar ve o kitle üzerlerine toz kondurmuyor, parti/şahis ismi vermiyorum, azıcık algısı, gözü açık olan kimlerden bahsettiğimi anlar ;)
Dış güçler vs. diye dalga geçenler var, bu ülke ezelden beri dış güçlerin saldırısında, bugün niye hayret ediyorsunuz, kimsenin bu ülkeye içteki kriptolarıyla dahi tuzak kurduğunu inkar ediyorsunuz dış minnaklar vs. diyerek?
İşte bu ferasetsiz hareketleriniz yüzünden bir tarafınızı sildiğiniz kağıda bile onlar, hatta yüzlerce lira para ödüyorsunuz.
Beni burada eleştirmeniz de gerçeği değiştirmeyecek boşa zahmet etmeyin.
-
İroni yapıyorsun galiba?
şakşakçıları bloklayıp geçin. sinirinizi bozmaya değmez.
Bu arkadaşı hala bloklamamış olmanız mucize
Aynen, engelliyorum simdi2, gerçi bunlar her şeyi hak ediyor da arada biz kaynıyoruz
Yeni denk geldi :)
Ben de havlusunu alıp pişman olmuştum
-
daha yeni test edebildim
3 katlıya göre 1 yaprak fazla kullanarak aynı performans alınabiliyor.
Çok kalitesizlere kaçmayın, suda erimediklerinden gideri bile tıkatma ihtimalleri olabiliyor, sonra daha fazla masraf çıkmasın.
-
Kalitelisi de kalitesizi de farklı bileşenlerden veya düşük standartlı geri dönüşüm işleminden mi bilinmez hep gideri tıkamaya başladı, tabii şebeke suyunun inanılmaz derecedeki kalitesizliği de tuz biber ekiyor...
Son 2 - 3 yıldır düzenli olarak tıkanmış mutfak ve banyo giderleriyle uğraşıyoruz, evet kimyasala ve zamanımıza da yazık oluyor...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X