famillia 32 li 80 tlye geliyor uygunu |
Tuvalet Kağıdı ve Kağıt Havlu Fırsatları - Ana Konu (16. sayfa)
-
-
Forumda @yedikeresekiz daha önce farklı bir başlıkta paylaşmıştı.
Hayat Kimya
1.kalite Papia
2.kalite Familia
3.kalite Teno
4. Focus (endüstriyel )
Lila Kağıt
1.kalite Sofia
2.kalite Maylo
3 kalite Berrak
4 Nua ( endüstriyel )
İpek kağıt (Eczacıbaşı)
1.kalite Selpak
2.kalite Solo
3.kalite Silen ve Servis
Europop kağıt
1.kalite Mare,
2.kalite Softy,
3.kalite Eco soft
Viking kağıt
1.kalite Premia
2.kalite Lily
3.kalite Senso
4.kalite Pufla
5 Select (endüstriyel )
Ülker
1.kalite Komili
2.kalite Yuvam
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi matmma -- 5 Ocak 2022; 13:38:20 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hepsiburada'da 32 li Familia Plus 79,90 TL (Saat 18:00'e kadar geçerli)
-
100TL altına kargo çıkıyor onu ne yapacağız?
-
İki tane alabilirsiniz. Akarı kokarı yok nasıl olsa :)
-
stokçu hepsiburada
-
antalya, etiler mahallesindeki PAKSER mağazasında 32'li familia tuvalet kağıdı 79.90 tl görmüştüm geçen gün. ihtiyacı olan oradan giderebilir.
başka bir konuda bahsetmiştim familia'nın rulosu solo, papia, selpak ürünlerine göre küçük. alırken bunlara dikkat edin. hatta mağazada bu markalarla yan yana koyun ya da arkasındaki gramajlarını/boyutlarını kontrol edin.
ben kasım ayından beri sürekli stok yapıyorum ve fırsat buldukça stoğumu tazeliyorum. teno, silen, avansas, solo, selpak, familia, papia. kötüden iyiye doğru sıralamam gerekirse;
papia > selpak > solo > familia > teno > silen > avansas. silen bildiğin rüzgar olsa uçacak cinsten. avansas ise daha kağıdı koparırken yırtılmaya başlıyor. verdiğim paranın her kuruşuna yazık oldu.
eskiden hangisi ucuzsa ondan alırdım, şimdi kağıt kıymete bindiği için en f/p hangisi ise onu almaya çalışıyorum. bu yüzden ucuz solo, papia ve selpak harici bir şey almayı düşünmüyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soniquakee -- 5 Ocak 2022; 16:29:13 >
-
Hocam Solo Eczacıbaşının F/P ürünü diye biliyorum. Yani Familia ile aynı klasmandalar. Siz Solo, Familia'dan daha mı iyi diyorsunuz? Rulosu küçükten kastınız içerisinde daha mı fazla yaprak var?
Gimsa'da(Ankara):
Familia 32'li Tuvalet Kağıdı 68 TL
Familia 40'lı Hindistan Cevizli 80 TL
Papia 32'li Tuvalet Kağıdı 85 TL.
CarrefourSA
-
selpak,papia kullanmış birisi olarak kesinlikle SOFİA (fiyat uygun) yabana atılmaz
sofia ile solo yu hiç kıyaslamayın.
3katlı MAYLO da güzel.bence familia dan daha gramajlı
12 li kağıt havlu sofia ve papia gramaj bakımından nerdeyse birebir aynı1750-1780 gram civarı
teno 12li kağıt havlu (1240 gr) ile berrak kağıt havlu aynı sayılır. migrosun viva markası teno ve berrak tan iyi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi endülüs_faruki -- 5 Ocak 2022; 18:58:52 > -
2-3 kere solo kullandım pek beğenmedim.kaliteyi düzelttiyse bilmiyorum fakat dağılmama açısından familia solo dan hakikaten daha kaliteli bu net
-
Anladım hocam. Teşekkürler bilgilendirme için.
Tuvalet kağıdında Solo kesinlikle berbat, 2 ay önce kullandığımız ile şuan kullandığımız solo arasında çok fark var. Familia, Solo'dan daha iyi. Solo dağılıyor.
-
Forum tarihinde ilk defa bir konuyu hem gülerek, hem merak ederek, hemde utanarak okuyorum...
-
Solo hakikaten kötü, HB 3 al 2 öde zamanında epey almıştım ama kaliteli değil. Maylo, Solodan çok daha kaliteli.
Sofia da bana göre Selpak'tan daha kaliteli gibi geldi.
Konuya dönecek olursak, şu sıralar 1 rulosu kaça geliyorsa iyi fiyat denebilir? Zamlardan artık ne indirimde, ne pahalı takip edemez olduk.
-
Sofia'yı tuvalet kağıdı ve kağıt havlu bakımından net hepsinin önüne koyarım. Hele ki bir 32'li yeşil paketi vardı ki herhalde hayatımda kullandığım en iyi tuvalet kağıdıydı. Bitmesin diye az az kullanıyordum :)
-
Azıcık foruma bakmayım dedim tuvalet kağıdı ana konu olmuş vay arkadaş ülkeye bak harbi uçuyoruz.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Tuavlet kağıdının sıcak fırsatı kovalanır hale gelen ülke "Türkiye"
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X