şuan için kaliteyi en uygun fiyata sunan SOFİA markasıdır < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi endülüs_faruki -- 9 Ocak 2022; 0:38:12 > |
Tuvalet Kağıdı ve Kağıt Havlu Fırsatları - Ana Konu (18. sayfa)
-
-
Bayadır her yerde yoktu çok pahlıydı şimdi migrosta bile gördüm
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
şokta 3 katlı ipek vs vs papia 12 li paketi 25 tl üzeri alımlarda 27 liraya geliyordu. 2 tane aldım, 1 senelik kağıt stoku yapmıştım aslında ama...
-
Uzun zamandır sıcak firsatlarda gördüğüm en faydalı başlık ..açan arkadaşımı gönülden tebrik ederim 😁👍
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Getirde 16 lı solo tuvalet kağıdı %50 indirim ile 34 TL ye düşüyor
Çağdaş Market Ankara, solo tuvalet kağıdı 16' lı 29.90 TL.
-
3 katlı olanların cogu 2 katlı kadar olamıyor bazen.
bu comfort 3 katlıyı hic aratmadı.
-
-
Olm haykırdım başlıgı okuyunca. Böyle bir konu harbiden var. Yakışır bize.
-
kağıda zam geldiği için böyle oldu malesef. tüm kağıt maddelerine. çok daha fazla ağaç kesilecek demek bu. ve tuvalet kağıdı el değmemiş bakir ağaçlardan üretiliyor yaşlı ömrünü tamamlamış ağaçlardan değil. ve bu oran %97
aynı zamanda tuvalet kağıdı üretmek için çevreye verilen zarar çok fazla çok kimyasal madde var üretim aşamasında.
a101 den 10 liralık alışverişe 8 li papia 3 katlı tuvalet kağıdını 6.90-7.90 liraya aldığımı anımsıyorum sanki
-
avansasAvansas Soft Trio Tuvalet Kağıdı 3 Katlı 24’lü Paket | Avansashttps://www.avansas.com/avansas-soft-trio-tuvalet-kagidi-3-katli-24-lu-paket-p-69343
Avansas.com da güzel kampanyalar var. Bi bakın derim.
-
ne bunun ne teno, ne de benzer markaların yüzüne bakmazdık. daha geçen yılın başlarında üstelik. incelikte neredeyse şeffaf sayılabilecek incelikte tuv. kağ. benzeri ürünlerdi. maalesef şimdi fırsat ürün olmuşlar.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Burnumuzu silmiceğmiz kağıt sıcak fırsat oldu
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
2 gün önce 49 TL idi, ondan önce 72 liraya çıkarmışlardı. Affedersiniz bir tarafları ayrı oynuyor Avansas'ın.
-
Haklısınız da avansas'ın yapabileceği bir şey yok maalesef. Fiyatlar ortada ve her yerde inanılmaz oynak. Yurtdışında yaşamama rağmen (iş nedeniyle) kendi evime nasıl stok yapabilirim onu düşünüyorum. Tamam euro alıyoruz ama bu ayrı bir konu. Şu fiyatlara 'normal yiaa' diyen varsa dilini kökünden kesmek lazım. Yazık gerçekten çok üzülüyorum ama napayım..
Avansas'ı paylaşmamın nedeni Çaykur çayını 1 tl ye satması. Daha önce alışveriş yaptım ve memnun kalmıştım. Zaten 2 ürün alınca 100 tl oluyor. 30 küsür tl de çaydan tasarruf yapıyorsunuz. Ya da 8 li kağıt havlu 1 kuruş 100 tl üzerine.
-
Hocam kendileri kafalarına göre belirliyor fiyatı. Biliyorum sizlik bir şey yok siz zaten paylaşıyorsunuz insanlar yararlansın diye de Avansas'tan 2 şey alsak 1'ini iptal ediyorlar. Dolar yükseliyor yakıt gider yükseliyor pat 72 liraya çıkıyor, hala yükseliyor pat 50 küsür liraya iniyor. Ertesi günü bakıyorsunuz 49'a iniyor falan. Nasıl bir fiyatlandırma politikaları var ben anlamadım.
Bir ara 3 katlısı 2 katlıdan daha ucuzdu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Johny Constantine -- 12 Ocak 2022; 15:28:50 > -
Batman - Burak Gross
32li Familia 70
40lı Familia 90
32li Teno 50
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X