Şimdi Ara

Tuvalete giderken ne söylersiniz? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
7.505
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tulalet
  • hadi ben sıçmağaaa
  • laaboya gidiyorum haci.
  • Gelin size tuvalet ısmarlıyım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tuvalete gidiyorum.
  • Hadise-Süpermen söylüyorum genelde

Arada bir

Benim gibi olmacayak bazı bazı yol gözümü dağlıyor bak
  • Siz benim neler cektiğimi nerden bileceksiniz diye mırıldanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Michael Fenix -- 3 Aralık 2012; 19:30:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Natsumi Saika Saki

Edit :Hadîs-i şerîfde: Tuvalete Sol ayak ile girilir Sol ayak ile çıkılır , Halâda insanları ifsâd ve eziyyet için beklerler. Sizden biriniz halâya girerken ''Eûzü billâhi minel hubüsi vel habâis desin” buyuruldu.Buradaki hubsi erkek cin,hebaisi'de dişi cindir ve;(Elhamdulillahi eshabe anıl ceza ve afani min zalik.) denir.Bunlar'a mutlaka uyulması gerekmektedir.Ne yapıp edin bunlar ezberleyin arkadaşlar.Çünkü;cin'ler insanlar'ın mahrem yerlerini görmeyi severler.Ve ya çarparlar ya da aşık olup,musallat olurlar.

ula zaten 3 bucuk atarak giriyorum tuvalete yazdıgın şeye bak ya

• anneeeee kakaAAAAAA
  • Su döküp geliyom.
  • Ben bi şettirip geliyorum. / Ben bi işettirip geliyorum. i kaynıyo araya 2 anlamlı
  • quote:

Edit :Hadîs-i şerîfde: Tuvalete Sol ayak ile girilir Sol ayak ile çıkılır , Halâda insanları ifsâd ve eziyyet için beklerler. Sizden biriniz halâya girerken ''Eûzü billâhi minel hubüsi vel habâis desin” buyuruldu.Buradaki hubsi erkek cin,hebaisi'de dişi cindir ve;(Elhamdulillahi eshabe anıl ceza ve afani min zalik.) denir.Bunlar'a mutlaka uyulması gerekmektedir.Ne yapıp edin bunlar ezberleyin arkadaşlar.Çünkü;cin'ler insanlar'ın mahrem yerlerini görmeyi severler.Ve ya çarparlar ya da aşık olup,musallat olurlar.

Nasıl nefes alacağımız ile ilgili hadis var mı peki ?

• Niye bu kadar kasıyorsunuz ki, ben şöyle derim: tuvalete giriyorum birinizin işi varsa girsin biliyorsunuz beni kırk dakka çıkmam
  • ben bi kobrayı kusturup geleyim

ya da

dinamit lokumu bırakmaya gidiyom
  • bi küçük su döküp gelioyrum
  • quote:

profil resmi mesaj uyumsuzluğu ama yinede bilgiler için sağol gerçekten önemli hususlar ve bizim için gereken şeyler.kimileri dalga geçiyor onlara acıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Okullu Mehmet Pasa -- 3 Aralık 2012; 19:44:06 >

• Cocugu tuvalete goturiyim diyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mentollü Kurşun

quote:

Nasıl nefes alacağımız ile ilgili hadis var mı peki ?

Ateistlerin okumasına gerek yok zaten onlar inanmazlar öylesine yaşarlar için rahat olsun.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.