Şimdi Ara

TÜVTÜRK KİLOMETREYİ YANLIŞ YAZMIŞ!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
623
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • T.C. ULASTIRMA VE DENIZCILIK BAKANLIGI muayene verilerine gore ***6517 aracin Muayene Tarihi-Km:
    14/01/2015 202834KM,
    21/12/2012 85947KM,
    30/12/2010 170346KM,
    24/12/2008 122596KM,

Arkadaşlar 2002 model Toyota Corolla aracımı sattım ama ileride TÜVTÜRK hatası olan km yazımı başıma iş açarmı?
    Aracı 2011 yılında ben aldım ve ilk muayenede yanlışlıkla 85947 yazmışlar, doğrusu 185947 km olması gerekiyor. Benim yapmam gereken bir şey var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sattiginiz kisiye ulasabiliyorsaniz ulasip durumu anlatin.Sonra tuvturk musteri hizmetlerini arayin ya da istasyona gidip nasil duzeltilecegini ogrenin.

Yarin birgun kapiniza mahkeme kagidi gelirse o zaman ayikla pirincin tasini.

• Sattığım kişiye anlattım, ben memurum zaten bukadar km yapamam dedim, anlayışla karşıladı benim için sorun yok dedi.

• Keşke karşıdaki kişiye bunu anlattığınız ve kabul ettiğine dair bir imzalı kağıt alsaydınız

• quote:

Orijinalden alıntı: hsn_33

Keşke karşıdaki kişiye bunu anlattığınız ve kabul ettiğine dair bir imzalı kağıt alsaydınız

Bir süre sonra o kişi burada konu açsa ve "dava aç iligini sömür " tarzı cevaplara kansa verdiği tüm sözleri unutur

• TÜVTÜRK'ün hiç mi suçu yok. Asıl hatalı onlar

• nasıl dava açacak ki açamaz tüv yanlış yazmış işte senin suçun yok ayrıca düzeltme yapmıyor ben muayene ederken böyleydi diyecek sen imza atarken kmyide kontrol edecektin
  • açıkçası 1'in yazılmadığı ilk bakışta anlaşılıyor. düşünebilen birinin ilk aklına gelmesi gereken de budur yani dert etmeyin
  • quote:

Orijinalden alıntı: mr.big

quote:

Keşke karşıdaki kişiye bunu anlattığınız ve kabul ettiğine dair bir imzalı kağıt alsaydınız

Bir süre sonra o kişi burada konu açsa ve "dava aç iligini sömür " tarzı cevaplara kansa verdiği tüm sözleri unutur

Bizim forumda öyle kansız çıkmaz ama piyasa çakal dolu adamın aklına girerler falan sonuçta söz uçar yazı kalır

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mr.big

quote:

Bizim forumda öyle kansız çıkmaz ama piyasa çakal dolu adamın aklına girerler falan sonuçta söz uçar yazı kalır

Ah be güzel kardeşim. Bizim forumda ne kansızlar var haberin yok. Ama evet her zaman söz uçar yazı kalır.

• hsn_33 kullanıcısına yanıt
    sıcak fırsatlar bölümüne bi bak her tipten adam var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Master_Evil

sıcak fırsatlar bölümüne bi bak her tipten adam var

Oraların farkındayım otomobil genele pek Troll gelmiyor gelsede kimse kaale almayinca bir süre sonra gidiyor onu demek istemiştim

• benim aracımda da benzer durum vardı, 20120 da 65 bin yerine 650 bin yazmışlar.

perşembe günü muayenede durumu anlattım hemen bir form verdiler, yanına nüfus ve ruhsat fotokopisi ile istasyona dilekçe verdim.

ertesi salı günü boludan gelen bir kargo ulaştı.
    km nin 2010 da yanlış yazıldığı doğrusunun 65 bin olduğu yönünde bir yazı gönderdiler.

sistemden düzelmese bile bu kağıt satıştaki muhtemel sorulara cevap olacak.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.