Şimdi Ara

TÜVTÜRK Muayne Ücreti Değil, Soygunculuk. (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
551
Cevap
7
Favori
34.106
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
877 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • araca lpg taktırdım lpg ye verdiğim para helali hoş olsun ama

muayene ve notere verdiğim ücret içime oturdu.

• araç muayene tekeli başından beri hataydı..

%122 zam yapmanın mantıklı hiç bir açıklaması olamaz

milyonlarca vergi borcunun silinmesi de..

böyle bir kurum zarar ediyor diyemez hiç kimse bana

• Büyük vurgunculuk

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Şu anki durumda muayene, vergi, bakım, sigorta derken her ay sadece 1000 lira araba için kredi kartına ödüyorum. İnanılmaz

• Ben gecen gun gittim arabanin silgec supurgesine motor nosuna farlarina bahane buldular hafif kusur yazdilar siram 14.45 di 16.50 de muayene sokabildim arabayi para verip kaziklanmak icin bir de sira bekliyoruz .

• StaatSanWalt kullanıcısına yanıt

Günümüz koşullarında 1000 TL yine çok iyimser bir rakam. Aracın ağır bakım ve belirli parçalarının (akü, lastikler, silecekleri vs.) da değişimlerinin masrafları dahil olunca evdeki bir çocuktan daha masraflı emin olun.

Daha olası kaza gibi durumları saymıyorum bile.

Özetle araba işi maddi durumu çok iyi olmayan birisi için lüks.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir bardak su bile ikram etmiyorlar. Gittiğinizde yüzünüze bile bakan yok. Şuan 1130TL muayene ücreti var. Üstüne üstlük randevulu gitmeme rağmen her seferinde saatlerce sıra bekledim. Tek kelimeyle rezillik.

• verdiğiniz 3 senede bir 1500 lira bile değil. milyonluk arabalara biniyorum diye hava atmasını biliyorsunuz. o arabalarınız milleti zehirlemesin, hadi kendi canınız umrunuzda değil anladık da mekanik bir problem yüzünden milletin canına mal olmasın diye muayene ediliyor.

araba alıyorsan bu parayı vereceksin kardeşim.

ben de istesem alırım araba, ama ona verdiğim parayı şu an faizde tutarak sadece 2 günde aylık taksi masrafımı çıkarıyorum. kafanızı kullanın biraz millete laf edeceğinize.

hadi yol alın.

• Bu muayene işinin ücretsiz olması lazım. Bu işin ticareti olmaz. Asgari ücret belli, günlük asgari ücret belli, araba yarım saatte muayene ediliyorsa günde 16 araç muayenesi yapar, hadi 10 diyelim biz. Ayda 20 gün çalışsa 200 araba eder. 8.500/200 42,5 lira yapar. Hadi biz bi teknisyene 3 asgari ücret vermiş olalım 127,5 lira eder.

Hadi bi asgari ücrette elektrik su kağıt masrafına gitse hepi topu 170 lira eder.

170 liradan fazlası direk bu tüvtürk denen ucubenin kesesine gidiyor.

• Sinirli ve Süratli kullanıcısına yanıt

Bilmiş bilmiş yazmışsın.

Kâr etmek diye bir şey olmasaydı şu an insanlık hala taş ve sopayla geyik kovalıyordu.

Konuşurken biraz düşünün.

• Mr. Pink kullanıcısına yanıt
    Zorunlu işte ne karı kardeşim?

• Puhahahah faiz yiye yiye domuza dönmüşsün . İnsanların malından sana ne. Verdiği paranın karşılığını alamıyor adam ona söyleniyor. Sen git haram yemeye devam et. Senin gibi akıl fukarası birisi vardı hiç sevmediğim. Parası faizdeydi kendisi kirada oturuyordu. Neden bi ev almıyorsun ki dedim. İnsanın en azından bir evi olmalı. Ev sahibi evden çıkarsa ne yapacaksın. Sen ne kadar safsın dedi. Benim 5 ev alacak param var. Hepsi başka bankalarda faizde. O zaman ev kirası 800 TL ve o faizden çok deli paralar alıyor tabi o zaman. Şuanda tüm parasını toplasa 1 ev alamaz ayrıca kirası da 12 bin TL oldu. Bu faizciler böyle mal işte.

• Code140 kullanıcısına yanıt

Oturduğum evin fiyatı 2 milyon lira, ödediğim kira 4 bin.

Ben 500 bin faizde tutarak aldığım para 11 bin lira. Akarı kokarı, kiracısı, deprem derdi, eskime derdi yok.

Ev sahibinin 1 evi, kiracının 1000 evi var.

Bu enflasyon 20 yılda bir olacak bir şeydi. Hadi git şimdi ötede ağla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Pink -- 28 Şubat 2023; 18:54:24 >
  • Az kaldı, az kaldı. 74 gün daha eziyete devam etsinler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tüvtürk'ün tamamen randevu sistemine geçmesi şart oğlu şart. Randevulu gitmeme rağmen 3 saat rehin kaldım 15 dakikalık bir işlem için

• Mr. Pink kullanıcısına yanıt

Muayenede ne yapılıyor? muayene 5-10 bin tl olsun ama aracın eksikleri giderilsin.. veya eksiğe göre ücret belirlersin.

hastaneye muayeneye gidiyorsun doktor muayene ediyor gerekli işlem veya ilaç neyse uyguluyor.

ama araç muayenesi ne hiç bir mantığı yok.. hafif kusur yaz geç? yada ağır kusur yaz yaptır gel. kusur ne ise orada çözeceksin. kişiye bırakırsan o kusurun üzerini bir güzel örter muayedende geçer.

egzoz muayenesine giriyorsun araç geçsin diye türlü türlü oyunlar.

hurda olması gereken araçlar piyasada geziyor. bu araçlar nasıl muayeneden geçiyor?

yapılıyorsa düzgün yapılsın derdimiz.

sen kafanı paranı faizde tutarak mı kullanıyorsun? konu araba alıp almamak değil gelmişsin istesem araba alırım ama taksi kullanıyorum diyorsunuz BİZENE ? konu o mu?

3 yılda bir 100 lirada versem muayene istasyonlarının bir işe yaradığını düşünmüyorum.

• egzoz dahil 1330 aldılar haram zıkkım olsun. üstelik kart çekmiyor deyip peşin aldılar, 30 yıl olmuştur ktedi kartında ilk defa TÜVTÜRK de kartta sorun yaşadım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sar1Lac1 kullanıcısına yanıt
    dün önümüzde doblo vardı öyle siyah duman çıkarıyorki 30 metre geriden takip etmemize rağmen arabanın içinde zehirleniyorduk, egzoz muayenesi felan hikaye parayı veren geçiyor yollar zehir salan araba dolu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.