Şimdi Ara

Tüy Dökücü Krem mi ? Ağda mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
4.661
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Göğüs ve sırt bölgesindeki kıllardan kurtulmak ya da büyük oranda azaltmak istiyorum. Hızlı bir çözüme ihtiyacım var 1 haftada çözüme ulaşayım istiyorum. Lazer epilasyon hem uzun süreli hem pahalı o seçeneği eledim. Traş bıçağı da olmaz çünkü sonrasında daha kötü çıkar ve kaşındırıyor.

Elimdeki seçenekler şunlar:
    1) Ağda yaptırmak- Baktım toplam 80-100 liraya maloalcak gibi, bazı bakım merkezleri yapıyor.
    2) Epilasyon cihazıyle (lazer değil) aldırmak - Bunu Ankara'da yapan yer bulamadım, bilen varsa söylesin lütfen.
    3) Tüy dökücü krem sürmek - Bunun ne kadar etkili olduğunu bilmiyorum. Kılların yüzde 20si mi gider yüzde 90ı mı? Sırt bölgesine kendim uygulayabilir miyim? Ya da yapan merkezler var mı?

Acil cevap bekliyorum ahali

herkese iyi günler

• yok mu kimse ?
    vardır kesin aslındaa
  • geçen ay üst vucut ağda yaptırdım biraz acıyor malum (özellikle göbek bölgesi) ama erkeğin katlanamayacağı bir acı değil (: fakat bir iki gün sonra sivilceler çıkmaya başlıyor göğüs ve sırt bölgesinde ve bir ay oldu hala geçmedi. genelde yaptırılan yerler epilasyon merkezleri olduğu için hep bayanlara yönelik olduğundan ve giden bayanlar da ince tüyler aldırdıkları için kılların çıkış yönüne göre vs. almıyorlar. bu da sivilce yapıyor. eğer erkekler için yapılan ağda merkezi varsa bulunduğun yerde orda yaptır, onlar biraz daha dikkat ediyor ama iki katı pahalıya gelebilir.

ama ağda çözüm değil. kalın kıl kökleriniz var ise iki ay içinde tekrar eski halinize döneceksiniz. maalesef tek çözüm epilasyon.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Wax mı Saç Spreyi mi?
    11 yıl önce açıldı
    Minoxil Forte %5 Saç Döker Mi
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.