Şimdi Ara

Tüylenmeyi sakala dönüştürmek için ne önerirsiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Uzun zaman önce Eeose kullanarak bıyık ve keçi sakalı elde ettim. 8 yıl filan geçti. Belki daha güçlü bir ürün çıkmıştır diye sorayım dedim. Bir tavsiyeniz olmazsa yine Eeose alacağım.

• erkeklik hormonu.

kıl köklerini uyaran hormon bu.

erkeksi özelliklerin gelişmesini sağlar.

testosteron hormonu ve daha güçlüsü dht diye geçer.

ama saç dökebilir.

23 yaşına kadar kıl tüy yoktu bende.

nofap yaptım, spor yapıp testo arttırdım çıktı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4F3 -- 15 Aralık 2024; 21:55:8 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4F3 kullanıcısına yanıt

Hocam hormon düzeyi maksimuma yakın çıkıyo doktor bile şaşırdı ama kellerde olduğu gibi demek ki hormon sakal bölgesine yoğunlaşmıyo dedi.

• HanKaĞaN kullanıcısına yanıt

Yılan yağı kesin çözüm

o zaman sakal bölgesindeki tüy reseptörlerin testosterona duyarlı değildir.

genetik olarak kösesin yani. asyalılık var mı yörüklük falan

• Hocam öyle şeyler genetik, sakalının nerede, ne kadar ve hangi şekilde çıkacağı bu şekilde belirleniyor, mesela benim ergenlikte çıkmaya başladı ama şu anda da aynı yerlerde belki biraz daha fazla miktarda çıkıyor, vücudumdaki kılların seyrekliği de ona benzer şekilde. Mesela bana kıyasla kılları adeta fışkıran arkadaşım da var, onun kıl sayısı öyle olmasına rağmen sesi kibar ve ince, vücudu pek maskülen değil, benim ise kılım fazla olmamasına rağmen sesim kalın, ve yağ oranı düşük atletik vücudum var, gibi gibi.

• DavidLynchh kullanıcısına yanıt

Tam olarak nasıl kullanacağım hocam? Kokar mı?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Düz saç için şampuan önerisi
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • jilet.

• ZillaKami kullanıcısına yanıt

Bu dediklerin doğru ama o kadar cinsiyet değiştiren kadınlar nasıl maskülen bir görüntüye sahip oluyor? Nil Erkoçlar bir döndü gayet maskülen ve orman gibi sakala sahip. Bu sadece body building yapmakla olmaz sanırım.

Bu konuda hiçbir bilgim ve araştırmam yok, ama bunun da genetik olduğunu düşünüyorum ben, tamamen kafadan atarak, zaten sokaktaki çoğu erkeğin gür ve tam sakalı var, o genleri taşıdığını düşünürsek cinsiyet değiştirme tedavisiyle öyle bir sakala sahip oluyodur. Mesela benim küçüklüğümden ergenliğime tam androjen bir görüntüm vardı, şu anda hormon alıp cinsiyet değiştirsem çoğu kızdan güzel olurum, ek bir şey yapmama da gerek kalmaz

• Saç ekim sektörüyle alakalı biri olarak önerim sağda solda satılan yok kertenkele bacağı yok kurbağa kremi gibi ıvır zıvır ürünlere güvenme hepsi para tuzağı. Eğer kökü yoksa hiçbi zaman çıkmaz.

Çözüm olarak güvenilir bir saç ekim kliniğine muayene olabilirsin. Farklı metodlar var en yaygını enseden söküp suratına ekiyorlar. En kalıcı şekli bu.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.