Şimdi Ara

Tüyleriniz diken diken olacak... (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
100
Cevap
4
Favori
3.447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: BuKaHero

Bu videolari izledikce bana hepsini ayni adama seslendiriyorlar gibi gelmeye basladi. Ayni sesin uzerine farkli efekt uyguluyorlar gibi.

bende senin gibi düşünüyorum fakat çeşitlilik olsa iyi olurdu.efekt uygulasalar bile bir ses ne kadar değişebilir ki?
  • İngilizce versiyonunda da çok benzeyen karakterler vardı gayet. (özellikle eski championlar.)

Tabi bir de rioterlara sesi benzeyen championlar var, ki bunu da türkçeleştirmeleri aynı sesi yakalamalarını zorlaştırır.

Mordenin ses tonu gerçekten vasat olmuş bir şey diyemem o konuda, ancak ben çevirilere daha çok önem verdiğim için benim açımdan pek büyük bir sorun değil.
  • İngilizce seslendirmeleri dikkatli dinleyin vayne nidalee gibi bayan heroların sesi birbirine benziyor poppy sivir bi de. Türkçeye bk atmayın hemen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RæmireZ

quote:

Orijinalden alıntı: BuKaHero

Bu videolari izledikce bana hepsini ayni adama seslendiriyorlar gibi gelmeye basladi. Ayni sesin uzerine farkli efekt uyguluyorlar gibi.

bende senin gibi düşünüyorum fakat çeşitlilik olsa iyi olurdu.efekt uygulasalar bile bir ses ne kadar değişebilir ki?

Morphvox pro diye bir program var indir bak bakalım ne kadar değişiyor
    ps:Bu sadece basit bir program daha ne programlar var ses ile çalışanlarda ^^
  • Çevirecek kız bulurlarsa LB,Sejuani(ölüş anını merak ediyorum)Caitlyn,Miss Fortune,Zyra,dinlemek isteriz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rammvier -- 2 Ağustos 2012; 1:10:22 >
  • Brolafı bekliyoruz itinayla
  • İlla birebir cevirmek sartmiydi bilmiyorum, en azindan birkac heroya, ozgun seyler yazsalar iyi olurmus. Bence tum herolar ozgun olsaydi daha iyi olurdu, mesela fizz ulti atarken” vira bismillah” dese yada vlad” adamin bi yerinden kan alirlar.” dese daha cok severdik.

• quote:

Orijinalden alıntı: TüFtüF*

Çevirecek kız bulurlarsa LB,Sejuani(ölüş anını merak ediyorum)Caitlyn,Miss Fortune,Zyra,dinlemek isteriz

• ya beyler bayanlar siz neyin kafasındasınız daha dil seçeneklerine türkçeyi koymaya tenezzül etmemişler daha yeni yeni türkçeleştiriyolar öpüp başınıza koyacağınıza mordenin sesine laf ediyosunuz nası bi zihniyet anlamıyorum .

• Hüseyin Avni Danyal'ın sesini duydum sanki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Advancensar

quote:

Orijinalden alıntı: TüFtüF*

Çevirecek kız bulurlarsa LB,Sejuani(ölüş anını merak ediyorum)Caitlyn,Miss Fortune,Zyra,dinlemek isteriz

çığlıklar beni benden aldı..

• quote:

Orijinalden alıntı: kinataki

amumuyu halil sezai seslendirecekmiş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • annie çok hoş olmuş cidden, nocturneda baya iyi.

Yorick joke harika, gollem kılıçtan keskindir bitirdi beni
  • begenmeyenler ne bekliyordu merak ediyorum.Orjinal seslendirenlere türkçe öğretelim yine onlar seslendirsin o zaman.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Realizeyes

quote:

Orijinalden alıntı: Pachelbel's Canon

quote:

Orijinalden alıntı: PhTx3

quote:

Orijinalden alıntı: Prоwler

bu çevirilerde emeği geçenlerin hepsi ölse biraz bile üzülmem

"Light meat, dark meat, it's all the same." Türkçeye çevirsene bi.

Işık et, karanlık et, hepsi aynı.

melegi de yerim seytanida manasinda diyo light darktan cikardigim kadari ile mitolojik seyler bunlar tabi bi sabri etmez o da ayri konu

• Şu ana kadar tek beğenmediğim Mordekaiser oldu. Diğerleri orjinalinin tıpkısının aynısı olmasa bile çok benziyorlardı. Bunda 18-19 yaşındaki bir gencin sesi var gibi.
  • Kog güzel olmuş da Renekton ..
  • hepsinide tek bi adam seslendirmiş bence... olmamış.
  • jax da olum bak git der artık.
  • Tiken tiken oldu şerefsizim
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.