Şimdi Ara

tuzaklara gelmeyin arkadaşlar..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

yeni aldığım laptop free dos olduğu için izinsiz 8.1 pro 64 kurdum. bir arkadaş bunu izinli hale getirmek için bi program olduğunu söyledi ve bana bi link attı. başlı başıan bir site (şimdi burada link veremiyorum) oradaki exeyi indirdim kurdum kurmaz olaydım

meğer fake bir programmış bir sürü spam reklam programları kurdu. siliyorsun tekrar kuruyor. bitti diyorsun chrome kilitleniyor. kendini ana tarayı olmadığını söyleyip bu programları alttan kuruluyor, chrome de açılış sayfası değişiyor. portalnet gibi bişi oluyor. program ekle kaldıra bir bakıyorsun. bir sürü abidik gubidik programlar kurulmuş .

başına gelip kurtulan var mı?

lütfen kokuşmuş xp den kalma anti spam ve virüs proglarını önermeyin. combo fix gibi..

• Norman malware cleaner guvenli modda ac

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: screamofpain

Norman malware cleaner guvenli modda ac

Bunu bulup kurarken başımıza aynı işi açmasın :)

• En iyisi yine format at
  • Format at geç

Combofix neler gördü neler geçirdi hafife alma

• lisans alın arkadaşlar lisans
  • hiç birşey yapamadım. ne denediysem o lanet virüs yine geldi ve o programları kurdu.. format attım :(
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ankaralılar bi bakın lütfen
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: marantz

hiç birşey yapamadım. ne denediysem o lanet virüs yine geldi ve o programları kurdu.. format attım :(

Böyle durumlarda en garanti format atmak hatta ben senin yerinde olsam hazır format atmışken ücretli bir de antivirüs alırım bir daha format atmayı da unuturum sana bu konuda hem ekonomik hemde dünya lideri olan Bitdefender'ı tavsiye ederim hızlıal.com'da 9,99TL(1 Pc 1 Yıl Koruma)çok uygun tavsiye ederim yanlış anlama ben hızlı al'ın ortaklarından değilim sadece tavsiye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tarik1968 -- 28 Mayıs 2015; 12:27:32 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.