Şimdi Ara

tuzlu su ve z2

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
851
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

z2yi alır almaz denizde bol bol çekim yaptım ve hiç bir sorun yaşamadım ama buraları okuduktan sonra kafamda iki soru oluştu:

1. "tamam su geçirmez ama denize sokmayın" sorunsalı
    bu konuda net bir bilgi var mı? sony bu konuda ne diyor, bilgisi olan var mı?
    sakın sokmayın diyen de var, teknenin önüne bağlayıp boğazın serin sularında çekilmiş video da var. ben çözemedim.

2. peki kutudan çıkan kulaklıklar da su geçirmez mi?
    ben yaşayarak göreyim dedim, taktım kulaklığı ve bolca yüzdüm.
    bir sorun yaşamadım (bu arada bugüne kadar yüzerken müzik dinlemediyseniz hiç yüzmemişsiniz demektir)
    şanslı mıydım yoksa gerçekten kulaklıklar da su geçirmez mi?

teşekkürler

• 1- Telefonun kitapçığında sorunun cevabı var Kimyasal,Deniz suyu vb. suya sokmayınız diyor(Okursan daha anlaşılır bir şekilde anlayabilirsin)
    2-Onu bende merak ediyorum da Jak giriişi su geçirir mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ferrari091

1- Telefonun kitapçığında sorunun cevabı var Kimyasal,Deniz suyu vb. suya sokmayınız diyor(Okursan daha anlaşılır bir şekilde anlayabilirsin)
    2-Onu bende merak ediyorum da Jak giriişi su geçirir mi ?

eywallah

kitapçığı okumadım ne yalan söyleyeyim =) şu video yanıltıyor adamı:http://www.youtube.com/watch?v=b1OqMahwUG4

kulaklık bozulur mu diye de düşündüm ben
  • Dostum sony 1.5 metre tatli su da kullanimini oneriyor fakat ip58 de ki kullanim 3 metre gosteriyor.Benim dayimda kullaniyodu denizde bi sorun yok diyodu.Fakat kulaklikla su gecirir diye biliyodum.gecirmemesine sasirdim :D.Deniz suyunda felan bi sorun olmuyor millet denize girip cikiyo sorun yok yani :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sıcak su az akıyor sorunu
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.