Şimdi Ara

TV ALACAĞIM AMA NE ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar yeni üyeyim fakat yorumlara hep buradan bakarım. 1 aydır araştırıyorum, 2000 tl gibi 3 aşağı 5 yukarı bir bütçem var led yada plazma olabilir. kafam o kadar karıştı ki ne istediğimi bile karıştırdım artık çok teknolojik sıralayamam ama emin olduğum isteklerim şunlar; 3D, smart tv, iyi bir panel, 40 - 47 inç aralığı.. emin olduğum istemediklerim; ışık sızması, bulutlanma, görüntünün çok parlak olmasını istemiyorum insanlar pastel boyayla boyanmış gibi , bide LG
    yardımlarınızı bekliyorum, teşekkürler..

• quote:

Orijinalden alıntı: sangla

merhaba arkadaşlar yeni üyeyim fakat yorumlara hep buradan bakarım. 1 aydır araştırıyorum, 2000 tl gibi 3 aşağı 5 yukarı bir bütçem var led yada plazma olabilir. kafam o kadar karıştı ki ne istediğimi bile karıştırdım artık çok teknolojik sıralayamam ama emin olduğum isteklerim şunlar; 3D, smart tv, iyi bir panel, 40 - 47 inç aralığı.. emin olduğum istemediklerim; ışık sızması, bulutlanma, görüntünün çok parlak olmasını istemiyorum insanlar pastel boyayla boyanmış gibi , bide LG
    yardımlarınızı bekliyorum, teşekkürler..

O istemediklerin en az sorunlu atlatmak istiyorsan panasonik led veya plazmasi yada philips led tv sony led tv lere bakacaksın bakmayacaklarını söylüyorum ışık sizmasi en çok çıkan lg ile samsung bunlara göre kararıni ver

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• teşekkürler, araştırmalarıma göre pana philips ve sharp arasındayım
    model tavsiye edebilirmisiniz (nedeni ile )
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.