Şimdi Ara

Tv Alacaklara Önemli Uyarı ! 0 Tv , Kapalı Kutu Oyunu ( Ekran Testi - 0 Tv Tüyosu ) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
255
Cevap
74
Favori
61.929
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ide

quote:

Orijinalden alıntı: Emre Ardahan

http://9da.org/3DpanelTest link bu hocam

teşekkürler

Alıntıları Göster
    Konuyu açan arkadaşa teşekkürlerimi iletiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: daimon45

• quote:

Orijinalden alıntı: Yusuf Miroğlu

quote:

Orijinalden alıntı: daimon45

Alıntıları Göster
    Aklıma takılan bir soru var. Televizyonu aldım. Servis geldi, kurulumu yapıldı. Garantisi başlatıldı. 3 gün sonra hoşuma gitmedi. Cayma hakkım var mı? Yoksa garantisi başladığı için cayma hakkına girmez mi? Bilgisi olan varsa, cevaplarsa memnun olurum.

• quote:

Orijinalden alıntı: baykus45

Aklıma takılan bir soru var. Televizyonu aldım. Servis geldi, kurulumu yapıldı. Garantisi başlatıldı. 3 gün sonra hoşuma gitmedi. Cayma hakkım var mı? Yoksa garantisi başladığı için cayma hakkına girmez mi? Bilgisi olan varsa, cevaplarsa memnun olurum.

Alıntıları Göster
    Bugün KLİKSAdan 46F8000 tv siparişim geldi. Öncelikle ups kargoyla iş yapmaktan nefret ettim. Bütün gün evde bekledim. İnternetten siparişimi dağıtan aracın güzergahı izledim. Akşam oldu kargo gelmedi. Aradım, neden getirmediniz diye sordum. Cevap, oturduğum yer onlara uzakmış. Harita üzerinden tüm gün adamları seyrettim. İlçenin bir ucundan diğer ucuna gittiklerini gördüm. Ben onlara oldukça yakınım ama ne hikmetse uzak olduğum için getiremiyorlarmış. MAdem getirmeyecektiniz neden aramadınız diye kızdım. Gittim kendim aldım.

Kolinin alt tarafından 2 defa bant geçilmiş. Kargodan teslim aldım. Öncelikle doğrumu yaptım. Kargoya bu durumu tutanak tutun dedim onun için tutanak tutmayız dediler. Hatta kolinin zarar görmüş haline bile tutanak tutmuyoruz dediler. Servis gelip tutuyor dediler. Bu sıralar o kadar çok yazı okudum ki neyi nerde okudum kafam allak bullak oldu. Servise göstermeyi düşünüyorum. Ayrıca içine baktığımızda poşetlerden olayın iç yüzünü anlarım diye düşündüğümden kargoyu teslim aldım. Bir yerde bir arkadaş tüm poşetlerin üzerinde seri numaraları vardır diye bir şey söylemişti. Şimdi benim dikkat etmem gereken asıl nokta bu mu?

Lütfen kusuruma bakmayın belki yukarılarda yazıyordur ama dedim ya kafam allak bullak oldu, sigortam attı

• internetten aldığınız için 7 günlük cayma hakkını kesinlikle kullanabilirsiniz. koşulsuz şartsız.

tv nin teşhir olup olmadığını;
    en kolay göz yordamıyla panele bakarak anlarsınız aslında panel teşhire çıktıysa mutlaka bunu belli edecek tozlanma, iz vs vardır panelde.
    yok garantili olsun derseniz servis menüsünden çalışma saatini kontrol etmelisiniz(servis menüsü her markanın farklıdır tabiki bunu araştırıp bulmalısınız internetten).
    ve son olarak alt ve üst bantlardaki oynama alttan çift bant çekildiyse %99.999 teşhir ürünüdür o.

bunun haricinde ek bilgi olarak;
    fiziksel mağzası olan firmaların internet siteleri(teknosa=kliksa) teşhir konusunda her zaman olağan şüpelidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zohahahaha -- 18 Temmuz 2013; 11:27:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zohahahaha

internetten aldığınız için 7 günlük cayma hakkını kesinlikle kullanabilirsiniz. koşulsuz şartsız.

tv nin teşhir olup olmadığını;
    en kolay göz yordamıyla panele bakarak anlarsınız aslında panel teşhire çıktıysa mutlaka bunu belli edecek tozlanma, iz vs vardır panelde.
    yok garantili olsun derseniz servis menüsünden çalışma saatini kontrol etmelisiniz(servis menüsü her markanın farklıdır tabiki bunu araştırıp bulmalısınız internetten).
    ve son olarak alt ve üst bantlardaki oynama alttan çift bant çekildiyse %99.999 teşhir ürünüdür o.

bunun haricinde ek bilgi olarak;
    fiziksel mağzası olan firmaların internet siteleri(teknosa=kliksa) teşhir konusunda her zaman olağan şüpelidir.
    Arkadaşlar, önceki mesajlarımda bahsettiğim tv ile ilgili ilk izlenimlerimi samsung f serisi ana konusunda paylaştım. Belki aklınıza takılan bazı meselerde bir faydası olur.

http://forum.donanimhaber.com/m_72142885/mpage_40/f_//tm.htm#78108209

• quote:

Orijinalden alıntı: baykus45

Arkadaşlar, önceki mesajlarımda bahsettiğim tv ile ilgili ilk izlenimlerimi samsung f serisi ana konusunda paylaştım. Belki aklınıza takılan bazı meselerde bir faydası olur.

http://forum.donanimhaber.com/m_72142885/mpage_40/f_//tm.htm#78108209

Alıntıları Göster
    İLK SAYFAYA EKLENDİ !

TV'de 'Ölü pikseL' Oyunu Bozuldu !!!

www.hurriyet.com.tr
    TV’de ’ölü piksel’ oyunu bozuldu
    http://www.hurriyet.com.tr/yazarlar/23622410.asp

• konuyu açan arkadaşa teşekkür etmişsinde sonlara doğru kimsenin sorusu cevaplanmamış yani doğru düzgün bilgi edinemedik herkes bilgi ve deneyimlerini aktarsa daha iyi olacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: legolasea

quote:

ARKADAŞLAR FOTO PAYLAŞIRKEN VEYA FOTOLU MESAJI ALINTILARKEN S İMAGE OLARAK LÜTFEN YAPALIM.

FOTOLAR ÇOK YÜKSEK ÇÖZÜNÜRLÜK OLDUGU İÇİN SAYFA GEÇ AÇILIYOR , DÜZENİ BOZULUYOR.

KOTALI ARKADAŞLARADA FAYDASI OLUR.

tamamdır değiştirdim hocam

Alıntıları Göster
    55f7000 satin aldim. cuma gunu kurulum var
    yukaridaki jpegleri indirip flasha attim. hangi ayarda bakmaliyim resimlere? sinema modunda mi? normalde mi? dinamikte mi? yardimci olursaniz sevinirim

• quote:

Orijinalden alıntı: cseyfe

yukaridaki jpegleri indirip flasha attim. hangi ayarda bakmaliyim resimlere? sinema modunda mi? normalde mi? dinamikte mi? yardimci olursaniz sevinirim

Alıntıdır. @pocemonmutlu

Arkadaşlar Film modunda fotoğrafı çekerek eklerseniz daha açıklayıcı olur, çünkü Dinamik/Standart/Doğal modlarda panele gelen yazı resim vs görüntü boyutu ne kadar küçük ise arka ışığı o kadar düşürüyor ve parlaklık seviyesine bakarak yanılıyoruz!.

Bazı arkadaşlar "USB içine siyah foto atıp TV'de baktım sim siyah" yazıyor ama yanlış. Eğer yukarıdaki modlarda bakarsanız siyah fotoğrafta ledleri kapatıyor yada en düşük seviyeye getiriyor ve kesinlikle sorun dahi varsa yada siyahlık seviyesine bakmak istesekte göremiyoruz.

Işık sızması veya bulutlanma testlerini kesinlikle Film modunda test edin.

Bendeki bu şekilde

Tv Alacaklara Önemli Uyarı ! 0 Tv , Kapalı Kutu Oyunu ( Ekran Testi - 0 Tv Tüyosu )

• quote:

quote:

Alıntıdır. @pocemonmutlu

Arkadaşlar Film modunda fotoğrafı çekerek eklerseniz daha açıklayıcı olur, çünkü Dinamik/Standart/Doğal modlarda panele gelen yazı resim vs görüntü boyutu ne kadar küçük ise arka ışığı o kadar düşürüyor ve parlaklık seviyesine bakarak yanılıyoruz!.

Bazı arkadaşlar "USB içine siyah foto atıp TV'de baktım sim siyah" yazıyor ama yanlış. Eğer yukarıdaki modlarda bakarsanız siyah fotoğrafta ledleri kapatıyor yada en düşük seviyeye getiriyor ve kesinlikle sorun dahi varsa yada siyahlık seviyesine bakmak istesekte göremiyoruz.

Işık sızması veya bulutlanma testlerini kesinlikle Film modunda test edin.

Bendeki bu şekilde

Tv Alacaklara Önemli Uyarı ! 0 Tv , Kapalı Kutu Oyunu ( Ekran Testi - 0 Tv Tüyosu )

Alıntıları Göster
    tesekkurler
    peki olu pixel en iyi hangi renk jpegde gorunur?
    @Yusuf Miroğlu

• quote:

tesekkurler
    @Yusuf Miroğlu

oradaki tüm renklerde bakmalısın kardeş.

hata; siyah-beyaz parlak nokta olabilir , veya canlı piksel vardır x bir renkte. bu yüzden farklı farklı renklerde deniyoruz.
  • quote:

quote:

tesekkurler
    @Yusuf Miroğlu

oradaki tüm renklerde bakmalısın kardeş.

hata; siyah-beyaz parlak nokta olabilir , veya canlı piksel vardır x bir renkte. bu yüzden farklı farklı renklerde deniyoruz.

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar öncelikli tecrübeleri paylaşmak ve tüyolar için teşekkürler ama benim için biraz geç kalınmışlık var ve tecrübelerinize ihtiyacım var . Teknosadan 25 eylülde LG 47LA 860v aldım 3199 tl +300 hediye çeki+12 aylık lig tv hd paketi ve 2 keyif paketi

kampanyasıyla hediyeleri düşünce ki fiyatı makul geldiginden aldım ilk kez internetten bukadar yüksek miktar bir alışveriş yaptım genelde mağazadan alıyordum ama 300 lük hediye ceki sadece teknosa internet satıslarından ötürü oldugu icin böyle tercih ettim kargo

bugün geldi Ups ile kutu üstü cift banda baktım tek görünüyor ama altındaki bant iki ucundanda açık dedim yanlardaki mandallar kilitlidir açılsaydı anlasılırdı sandım ama sizin yorumlarınızda mandallar kolay cıkıp takılıyormuş , şüphelenmeye başladım ,kargoyuda

nasılsa üstü kapalı altınıda kargo taşınırken açılmıştır denilmesi üzerine kabul ettim ve şua tv kapalı duruyor 29 eylülde servis gelicek kurulum için 28i geliceklerdide evde olmadıgımdan ve böyle bir şüphe varken evdekilere bu sorumlulugu yıkmamak icin 29 icin istedim ,
    tek umudum kumanda ve iç poşetlerinin saglam olması eğerki vida yerleri izli poşetleri açık yani ilk mesajdaki tüyolara göre teşhir ürünüyse nasıl bir yol izlemeliyim servis kendi servis menüsünden kontrol etme zorunlulugundamıdır? ki ben oldukça ısrarcı olucam

ölü piksel ve kullanım süresi konusunda sizden ricam daha önce LG LA860v serisi alıp kutu acılırken kolinin taşıma kulplarından parmagınızı sokunca direk ekran cercevesimi elinize geliyor yoksa youtube da bir video izledim ve yanları plastik beyaz bir koruma çerçevesi

var o türkiyedeki lg kutularında da mı cıkıyor ki eger öyle ise bendeki daha kutu daha açılmadan elimle direk cercevesine degidigi icin kesin teshir olucak, biraz uzun oldu ama arkadaslar yardımlarınızı bekliyorum .

• İnternet Alışverişi + Teknosa + LG = Risk Budur

İnş Sorun Çıkmaz.
  • quote:

İnternet Alışverişi + Teknosa + LG = Risk Budur

İnş Sorun Çıkmaz.
    Risk aldım ama buradaki tecrübelerinizden yola çıkarak hata etmedigimi anladım , servis gelene kadarki süreç stresliydi 27 sinda Tv geldi 29 da yani bugün kurulum gerçekleşti .

İçi açılınca korkularımın yersiz oldugunu poşetlerden ve ayak ve üst pantlarındaki sağlamlıktan anlaşıyordu,parmak izi toz vesairede görünmedi, üstelik tv açılıncada o ilk plastik kokusunuda alınca işte budur dedim .Servis menüsünden UTT: 0 dı yani kullanım süresi,

hem birde açılınca dil destegi direk ingilizce açıldı sonuçta türkçe olsa kuşkulanabilirdi de.Ölü pixel testi, yaptırdım ,ışık sızması illaki olucagından nazar boncugu olsun heyecanı kaçmasın die yaptırmadım zaten gündüz de test cok net sonuc vermiycekti.

Konuyu açan ve tecrübelerini paylaşan arkadaşlara teşekkür etmek isterim sonuçta sizin taktiklerinizi kullanarak , şüphelerime son verdim koku, parmak izi , UTT bunlar güzel ipuçlarıydı .Bakalım ilk riski atlattık teşhir korkusu , şimdi sırada Tv fonksiyonları kalıyor onuda zaman göstericek :D sağlıcakla kalın

• quote:

Orijinalden alıntı: Logitech84

Risk aldım ama buradaki tecrübelerinizden yola çıkarak hata etmedigimi anladım , servis gelene kadarki süreç stresliydi 27 sinda Tv geldi 29 da yani bugün kurulum gerçekleşti .

İçi açılınca korkularımın yersiz oldugunu poşetlerden ve ayak ve üst pantlarındaki sağlamlıktan anlaşıyordu,parmak izi toz vesairede görünmedi, üstelik tv açılıncada o ilk plastik kokusunuda alınca işte budur dedim .Servis menüsünden UTT: 0 dı yani kullanım süresi,

hem birde açılınca dil destegi direk ingilizce açıldı sonuçta türkçe olsa kuşkulanabilirdi de.Ölü pixel testi, yaptırdım ,ışık sızması illaki olucagından nazar boncugu olsun heyecanı kaçmasın die yaptırmadım zaten gündüz de test cok net sonuc vermiycekti.

Konuyu açan ve tecrübelerini paylaşan arkadaşlara teşekkür etmek isterim sonuçta sizin taktiklerinizi kullanarak , şüphelerime son verdim koku, parmak izi , UTT bunlar güzel ipuçlarıydı .Bakalım ilk riski atlattık teşhir korkusu , şimdi sırada Tv fonksiyonları kalıyor onuda zaman göstericek :D sağlıcakla kalın

Alıntıları Göster
    gözünüz aydın, sorun çıkmadığına sevindim.

hayırlı olsun.

• Harika bir paylaşım, çok teşekkürler. Dediklerine aynen katılıyorum, teknomarketten değil bayii den almak daha mantıklı. Bugüne kadar bep bayiiden aldım, hiç sorun yaşamadım. Ama bir Tekno rezilliği yaşadım, isim vermeyin demişsin anlamışsındır nereyi kastettğimi :) Elimde şimdi bir çekim var ve tırstım artık tekrar sorun yaşamaktan, paramızla rezil oluyoruz. Ankara'daysan beraber gidelim tv almaya :))))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scheat -- 1 Eylül 2013; 4:42:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Scheat

Harika bir paylaşım, çok teşekkürler. Dediklerine aynen katılıyorum, teknomarketten değil bayii den almak daha mantıklı. Bugüne kadar bep bayiiden aldım, hiç sorun yaşamadım. Ama bir Tekno rezilliği yaşadım, isim vermeyin demişsin anlamışsındır nereyi kastettğimi :) Elimde şimdi bir çekim var ve tırstım artık tekrar sorun yaşamaktan, paramızla rezil oluyoruz. Ankara'daysan beraber gidelim tv almaya :))))
    rica ederim. istanbuldayım.

kimseye ihtiyacınız yok, konudaki uyarılar, püf noktalar dikkate alınırsa, büyük ölçüde iş tamamdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yusuf Miroğlu -- 1 Eylül 2013; 15:45:33 >

• quote:

rica ederim. istanbuldayım.

kimseye ihtiyacınız yok, konudaki uyarılar, püf noktalar dikkate alınırsa, büyük ölçüde iş tamamdır.

Alıntıları Göster
    Ellerine sağlık hocam. Çok aydınlatıcı olmuş.
    Umarım böyle şeylerle karşılaşmayız ama ne olur ne olmaz biz kendimizi sağlama alalım.
    @Yusuf Miroğlu

• quote:

Orijinalden alıntı: Avatar.Aang

Ellerine sağlık hocam. Çok aydınlatıcı olmuş.
    Umarım böyle şeylerle karşılaşmayız ama ne olur ne olmaz biz kendimizi sağlama alalım.
    @Yusuf Miroğlu

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.