Bende 37 ekran var show marka sana göndereyim istersen şaka bi yana 12 bin bandında bile düzgün tv yok. |
TV Alamıyorum Ahali Bi Yardım Lütfen (6. sayfa)
-
-
O zaman sony xh alınacak başka çare yok -
Kararsızlık çok kötü ben de çok araştırdım gittim samsung q80t modelini aldim. Hah şimdi oldu derken tv nin performansını alacağım 4k filmlerde dts kodeksini desteklemedigini gördüm. Cok sıkıntı çok :)) -
Adaşım q80t den dts harici memnun musun nasıl
-
Lg den soğudum Biraz da samsung formlarını dolaşayım dedim, demez olaydım. Onlar daha da dertli. Lg çöp samsung çöp sony eh işte. Aceba biz mi çok inceliyoruz diyorum. Şu anda forumlarda konuşulan bütün sorunlar mevcut televizyonumda vardır ama ben hiç takılmadım. Ne güzel Nano866 indirimi yakalamıştım aldırmadınız bana 😥😥 -
Hocam güzel tv siyahlar falan daha belirgin bir de oyun daha akıcı. ama kafam karışık niye dersen ben de halihazırda mu7000 2017 model samsung 4k tv var . Su anda 5000 tl olan tu7000 nin eşdeğeri.
4k yayinlari filmleri falan karşılaştırdim sanki aradaki farka değmez gibi. Üstüne dts tuz biber. 2017 olan modelde dts var :)) tv nin performansinin zirvesini alacağım bazi film ve dizilerin sesini açmıyor ekstra media player almak gerekiyor. -
Kaçaydı -
Nano866 lg değil mi lg den soğudum demişsin bak onu alacaktın ne olacaktı ben gibi siyahları beğenmeyeceksin görüntü de karanlıklar bomboz olacaktı yine tekrar ben gibi iade süreci thh di bir sürü uğraşacaktın. Q95t de bile sorun varmış bu senekiler hep böyleymiş mutlaka bi sıkıntısı var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi i_brahi_m -- 2 Kasım 2020; 22:34:33 > -
Aynen ama ben fazla sese takmıyorum ama siyahlar daha iyi olması güzel çünkü siyah sahneler de boz oluşu beni sinir ediyor açıkçası
-
Sıkıntı şu LG boz dedik sildik, Elde bişey kalmadı ki bitirdik hepsini, marka model kalmadı. Yerine koyacağımız bişey yok.
7500 altında bi fiyata alacaktım LG yi 😀 -
Kara cumada Sony alırız 8700 e -
Bekle hocam madem 7500 e çıkıyorsun n11 den kupon olursa q80t ve xh9096 e bakarsın ama onlarda da sıkıntı var diyorlar
-
Sonyde ne sıkıntı varmış hocam -
Kupon biriktirmeye başladım ben, 800 TL indirim kuponum var. 9096 nın fiyatını abartmazlarsa kullanırız. %11 indirim kuponunu kaçırdım. Ne toplasak kar. Gözünüzü seveyim indirim falan denk gelirse lütfen haber verin. Bitirelim şu işi çok sıkıldım. -
Hocam forumda bi kaç kişi önermiyorum dediler parlaklık olarak tatmin etmez dediler xh95 i önerdiler.
-
Tamam hocam aklımdasın ama xh9096 yı gidin bi görün mutlaka sonradan keşke demeyin 9 10 bin liralar az para değil.
-
Burdan son 2 3 sayfa geriye doğru okuyun bana verilen cevabıda görürsünüz hemde bi fikriniz olur
https://forum.donanimhaber.com/sony-bravia-2020-xh9096-x900h-ana-konu--144054689
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi i_brahi_m -- 2 Kasım 2020; 23:23:14 > -
15 e çıkamayız hocam -
Geçen gün vatana gittim görmek istedim ama teşhirde yoktu, xf9005 vardı ama sadece teşhirdeki. 15 falan fazla gelir bana da, 100hz den vazgeçersem 65" philips samsung lg ne denk gelirse alıp geçecem. Elimdekiyle mutlu olmaya çalışacam. Foruma da girmeyecem bi daha 😀
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X