Hocam bekleyin 5 Kasım da hb 9 12 Kasım trendyol 11.11 n11 mutlaka bunlar aralarında yarışır acele etmeyin iyi bişey alın geçin. |
TV Alamıyorum Ahali Bi Yardım Lütfen (8. sayfa)
-
-
gerçeği gör bu forumdakilere bakarsan sorunsuz marka yok...
-
Tartışma başlatmak değil sen söyle madem biz 4 5 aydır bulamadık alacak arkadaşlar alsın
-
alınmayacaklar giriş seviyesi, orta seviye LG, samsung özellikle plastik ayaklı ortadan montajlı modeller sehpada dengesiz duranlar...
-
Orta seviye dediğiniz tv 12 13 bin kimin bütçesi var düşük seviye dediğiniz 7 8 bin yapacak bir şey yok mecburen ince eleyip sık dokuyoruz ben 6 aydır araştırdım düşük seviye dediğinizi 2 ay önce 4700 e zor aldım
-
Şuan orta seviye dedikleri q70t bile bir sürü problem var ben size söyleyeyim tu8000 tu8500 lg un7400 un8100 hatta bak o kadar baktım q60t bile alınmaz bende un7400 aldım ama siyahların bu kadar kötü olduğunu bilmiyordum ben ru7400 alacaktım fiyat 4300 den 5300 e çıktı 1 ayda sony xf9005 alacaktım 6900 e almadım daha düşer diye şimdi pişmanım ama iş işten geçti.
-
quote:
Orijinalden alıntı: ugah6aiwalınmayacaklar giriş seviyesi, orta seviye LG, samsung özellikle plastik ayaklı ortadan montajlı modeller sehpada dengesiz duranlar...
Forumda ki insanları eleştirip ardından bunu yazarak onlardan ne farkın kaldı. Giriş seviyesi, orta seviye, LG ve Samsung demişsin. Geriye ne kalıyor.
Alınmayacak dediğin giriş seviyesi ve orta seviyeler dışına kalanlar 60 ve 65'' den başlıyor bilmem farkın damısın. Herkes o boyutlarda Tv almıyor.
Ben ciddi ciddi forumda bazı arkadaşların artık dalga geçtiğini düşünmeye başlıyorum.
-
Onların paraları çok demekki 12 13 binlik tvleri bile beğenmiyorlar ama bütçe belli bende isterdim en iyisini almayı ama para kolay kazanılmıyor kaldı ki bi film izlemeye ben açıkçası 15 20 bin lira veremem.
-
LG vede samsung anakart ve panelde çok sıkıntı çıkartıyorda ondan LG panel kullananlar bile daha sorunsuz... ama LG hep sıkıntı çıkartıyor... resmen pahalı seçeneklere yönlendiriyorlar...
-
Bende de 32” Philips vardı. 3 sene ha aldım ha alıcam derken baktığım modeller tedavülden kalktı. en son 3000tl ye Xiaomi projeksiyon aldım. hayatımda aldığım en iyi şeylerden biri oldu. iyi ki 55, 65 ekran almamışım. şimdi bakınca onlar ufacık geliyor. benden sonra iş yerinde beğenenler 2 tane daha aldı. gündüz performansı çok iyi değil ama akşam efsane. yaklaşık 135" bir görüntüsü var. daha çok param olsa daha da iyi bir 4k projeksiyon alırım kesinlikle. benim için TV defteri kapandı. bi düşünün derim.
-
Bende öyle yapacaktım ama 13 14 binden aşağıya 4k projeksiyon cihazı yok ama eğer bu paralara çıkacaklar kesinlikle düşünmeli
-
Projeksiyon cihazı çok güzel olur ama sadece ben kullanmalıyım. Ona ait bir oda olmalı, günlük kullanımda çok işlevsel gelmiyor kulağa. -
quote:
Orijinalden alıntı: Geronymo51
Projeksiyon cihazı çok güzel olur ama sadece ben kullanmalıyım. Ona ait bir oda olmalı, günlük kullanımda çok işlevsel gelmiyor kulağa.30.000 saatlik bu tür bir model almadıktan sonra bu tür bir cihaz almanın anlamı yok.
-
Aynen gündüz kullanıma fazla uygun değil izlediğin yer aydınlık olmayacak
-
Hocam projeksiyon aletleri ses yapıyor kullanım saatleri televizyonlar kadar değil.
55" 4 metrede gayet yeterli.
Samsung bakmanızı öneririm şuan tv de en önde o gidiyor -
Hocam bu videoyu bi incele
-
Vatanbilgisayar dan 65" xh9096 siparişi verildi. Kurcalaya Kurcalaya 5000 tlden 11000 e geldik. Hayırlısı artık. Bi sorun çıkmasa tv olayını uzun bir süre rafa kaldırıyorum😀 -
Hadi hayırlı olsun güle güle kullanın
-
Hocam tv yi aldınız kenara çekildiniz bi 2 resim falan paylaşsaydınız merak ettim doğrusu
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X