Şimdi Ara

TV Alamıyorum Ahali Bi Yardım Lütfen (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
167
Cevap
3
Favori
6.193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir de bu izmir deki deprem olayı çok etkiledi beni. Yarınımız garanti değilken çok ayrıntıya giriyoruz anı yaşayamıyoruz. Bu kafayla gidersek şu anda bizi mutlu edecek tv üretilmedi daha.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ben 2 ay önce teşhir aldım 7200 saat kullanılmış çıktı 1.5 yıllık tv hemen iade ettim bana satarken 2 ay önce kurduk demişlerdi

• Geronymo51 kullanıcısına yanıt

O iş geçti   mutlaka girersin aldıktan sonra da yok banding test yok dimming test onlara sarmada ben gibi   ondan sonra işin içinden çık çıkabilirsen.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • skymasterrr kullanıcısına yanıt

Bana da iyi bir şey istiyorum dersen xh95 al dediler ama bende o fiyatlara çıkamam lg ye devam  

Aynen bazen de her şeyi bilmemek lazım mesela oturma odasındaki vestel i hiç bişey bilmeden aldım ohh mis 5 sene oldu daha ne siyahlar kötü dedim nede gri al geç takıldıkça takılıyor insan

• LG 55sk8100 kullanıyorum bi sıkıntı görmedim. LG'deki sihirli kumanda muhabbeti çok harika. Samsung yapsa güzel olurdu. Efsane

• quote:

Orijinalden alıntı: melek12345

LG 55sk8100 kullanıyorum bi sıkıntı görmedim. LG'deki sihirli kumanda muhabbeti çok harika. Samsung yapsa güzel olurdu. Efsane

Samsunglar da akıllı kumanda diye bir şey çıkarmış

• Ayni bende sen gibi idim tv alacam zaman kafayi yiyecektim onceki televizyonum samsung du lg 55c9 aklimdayi 9300tl vatandan gece indiirminden aldim cok memnunum yok tavsoye ederim samrt ozelligi ve air kumandasi yeter benc3

• dublex06 kullanıcısına yanıt

Bu model piyasada yokki varsa bile teşhirdir şuan oledler 14 binden başlıyor 9 bine Led tvler var oled değil

• i_brahi_m İ kullanıcısına yanıt

• dublex06 kullanıcısına yanıt

Hocam ben başka modelleri de sordum sepete ekle yazmıyorsa teşhirdir dedi mh veya aradığım mağazalar zaten kaldı ki ben almayacağım konuyu açan arkadaş alacak.

• Ben çok sıkıldım artık, her mağazanın satış elemanı diğer markayı kötülüyor. Vatana gidiyorum lg yi göklere çıkartıyor, mediamarkt a giriyorum samsung u. Lg Nano866 ya da samsung q70t. Bu ikisinden birisini alacağım. Forumlara bakarsan ikisi de birbirinden sorunlu. Bi karar verip bu işi bitireceğim.

Madem q80t ye de bak derim q70t den daha iyi

valla kardeş 6 aydır tv bakıyorum, ne zaman param denkleşse zam geliyor. ne zaman içime sinen bi model bulsam birileri şikayet ediyor, kötülüyor. İllallah ettim ve elimdeki 8 yıllık lcd tv'u kullanmaya devam etme kararı aldım. ps5 alırım diye düşünerek tv'u önden yenileme karar vermiştim açıkçası. yani sadece ps5 almakla bitmeyecek, bir de mecburen tv'u değiştirecektim. bana toplamda maliyeti 18 bin TL oluyor. bi de şunu düşündüm. izmir'de yıkılan evlerde kim bilir ne güzel tv'lar vardı, insanlar ne umutlarla ne hayallerle aldılar o pahalı tv'ları ama izlemek nasip olmadı bile. o yüzden fazla doyumsuz olmamak lazım diye düşünüyorum. hakikaten beni derinden etkiledi 3-4 yaşında bir çocuğun 91 saat göçükte kalıp çıktığında ilk söylediği sözün ''anne'' oluşu. belki bir çoğunuz amma demogoji yaptın birader'' diyeceksiniz ama ben hayatı çok ciddiye aldığımızı düşünmeye başladım birkaç gündür. ne ps5 ne 4k tv. sağlığım sıhhatim yerinde, sevdiklerim yanımda olsun başka bir şeyde gözüm yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: Giovanni_

valla kardeş 6 aydır tv bakıyorum, ne zaman param denkleşse zam geliyor. ne zaman içime sinen bi model bulsam birileri şikayet ediyor, kötülüyor. İllallah ettim ve elimdeki 8 yıllık lcd tv'u kullanmaya devam etme kararı aldım. ps5 alırım diye düşünerek tv'u önden yenileme karar vermiştim açıkçası. yani sadece ps5 almakla bitmeyecek, bir de mecburen tv'u değiştirecektim. bana toplamda maliyeti 18 bin TL oluyor. bi de şunu düşündüm. izmir'de yıkılan evlerde kim bilir ne güzel tv'lar vardı, insanlar ne umutlarla ne hayallerle aldılar o pahalı tv'ları ama izlemek nasip olmadı bile. o yüzden fazla doyumsuz olmamak lazım diye düşünüyorum. hakikaten beni derinden etkiledi 3-4 yaşında bir çocuğun 91 saat göçükte kalıp çıktığında ilk söylediği sözün ''anne'' oluşu. belki bir çoğunuz amma demogoji yaptın birader'' diyeceksiniz ama ben hayatı çok ciddiye aldığımızı düşünmeye başladım birkaç gündür. ne ps5 ne 4k tv. sağlığım sıhhatim yerinde, sevdiklerim yanımda olsun başka bir şeyde gözüm yok.

Sonuna kadar katılıyorum, demagoji falan değil. Anı yaşamaktan kaçıyoruz, mutlu olmaya değil sorun bulmaya çalışıyoruz. Onda ışık sızması var, aman allahım bunda şöyle bi sorun var nasıl almayı düşünürsün. Aldığım her şey için geçerli bu olay. Fiyat performans ayarını tutturmaya çalışmaktan gençliğim gitti. Bundan sonra alışveriş alışkanlıklarım iı değiştirmem gerekiyor. Normalde aza kanaat eden biriyim ama diğer insanların yorumlarını çok fazla dikkate alıyorum.

dediğin çok doğru. kendimiz için değil, başkaları ne der diye yaşar olduk maalesef. euro olmuş 10 tl, dolar olmuş 8,5 tl.

şu zamanda ihtiyacından fazlasını alan herkes hata yapar. hiç birimizin iş garantisi yok, borca girip mal sahibi olma devri de geçti artık. elinde olanla yetinme zamanıdır. inşallah gönlüne göre bi tv bulur alırsın kardeşim. güle güle kullan şimdiden.

• Öyle diyorsunuz da malda canın yongası derlermiş alanlar kötü olan yerlerini yazıyor size yardımcı olmak adına yoksa ister 20 binlik alın ister 5 binlik ama para nasıl kazanılıyor biliyorsunuz bu fiyatlara en iyisini almaya çalışıyorsunuz ama ne olursa olsun bak gör buraya yazmasan da mutlaka kafana takılacak bu kadar paraları verince ister istemez büyük beklentilere giriyorsun. Sen bilirsin bizden söylemesi ben bile büyük bir zevkle açıyorum tv yi he siyah bi sahne geliyor hemen aklıma geliyor kafam rahat olmuyor dediğim gibi acele etme iyi bi fiyat bulunca al geç.

• Bişey sormak istiyorum, samsung lar dts desteklemiyor. Netflix amazon gibi platformlardaki filmler de dts var mı, sıkıntı ysşarmıyız. Bildiğim kadarıyla internetten indirdiğimiz yüksek kalitede ki filmlerde oluyor.

Kardeş sony bak bence 8700 e alırız kara cumada

• Bugün mediamarkt da ki satış elemanı sony türkiye den çekiliyor, sadece PlayStation bırakacak dedi. Ankarada ankamall da ki en büyük showroom u nu da kapatmışlar. Almamı etkilemez ama büyük bir olay yine de. 8 binli rakamlara inerse alırız.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.