Şimdi Ara

Tv Alıcam 4'ünden Hangisini Önerirsiniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.723
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Philips 42PFL5405H
    Sony Bravia KDL-40EX500
    Philips 40PFL5605H

Aklımda 4 Model Var İçlerinden LG olan led Diğerleri Lcd

Bana Normal Yayında
    Uydu Yayınında
    Flash Bellek Harici Disklerde
    Pc Aktarımında SORUN YAŞAYAMAYACAĞIM Bir TV Olarak Hangisini Önerirsiniz.Özellikle Kullanıcılardan Yorumlar Bekliyorum.Özelliklere Bakarak Seçmesi Kolay Oluyor .Ama Geçen Alış Veriş Mağazasına Baktığımda Aralarında En Tok En Kaliteli Sony Duruyordu Gözüm Hep Ona Gitti.

• Yanlış bilmiyorsam Philipsin 5605 modeli de LED aydınlatmalı LCD.
    Ben de bu aralar LCD kazanına daldım ama içinden çıkamadım. Yana yana LCD araştırıyorum. Kafam çok karışık. Ben seçeneklerimi şu şekilde düzenledim:
    - Sony EX500
    - Samsung C650
    - Toshiba SL 733(pahalı olduğu için eleyeceğim herhalde)
    - Samsung C6000(bu da pahalı geliyor şimdilik)
    Bu arada 32'' düşünüyorum boyut olarak.
    Ben de ustalardan tavsiye bekliyorum.
  • TOSHIBA 32AV703 32inç 82cm HD READY LCD TV

Ürün Kodu : 10.01.0252
    Marka : TOSHIBA
    Fiyatı : 910,58 TL
    İndirimli Ürün (%10) : 819,52 TL
    İndirimden Kazancınız : 91,06 TL
    Kdv Dahil Fiyatı : 819,52 TL

http://www.antifiyat.com/?urun-detay_7531_TOSHIBA_32AV703_32inc_82cm_HD_READY_LCD_TV.html

Toshiba 32av703 (hd ready - 50 hz)
    taksitli 839 tl Axess 9 taksit, Maksimum 6 taksit, World 6 taksit, Bankasya 4 taksit
    Nakit Havale Fiyatı : 822,22 TL
    http://www.hiperucuz.com/pinfo.asp?pid=76222

• Tercih listenize baktım...Orada olan veya olmayan SONY - TOSHİBA - SHARP - SANYO - HİTACHİ - JVC - PANASONİC Gibi elektronik devlerinin ürettikleri malları her zaman diğerlerine tercih ederim...Ancak ve ancak DİKKAT....Bu markaların kendi sitelerine girip bakın..Amerika da neler satıyorlar ? Avrupa da neler satıyorlar ?...Bizde çoğu yok....Gelmiyor....Yada biz arayıp sormadığımız için getirmiyorlar....Yerli marka derseniz...Üç markamız var biliyorsunuz...Karar sizin...Para sizin...Saygılarımla..
  • Bize teknolojisi eskimiş ürünleri ya da alt sınıf denenleri kakalıyolar o yüzden en ucuzunu almak en mantıklısı gibi ...
    quote:

Orijinalden alıntı: taşkafa

Tercih listenize baktım...Orada olan veya olmayan SONY - TOSHİBA - SHARP - SANYO - HİTACHİ - JVC - PANASONİC Gibi elektronik devlerinin ürettikleri malları her zaman diğerlerine tercih ederim...Ancak ve ancak DİKKAT....Bu markaların kendi sitelerine girip bakın..Amerika da neler satıyorlar ? Avrupa da neler satıyorlar ?...Bizde çoğu yok....Gelmiyor....Yada biz arayıp sormadığımız için getirmiyorlar....Yerli marka derseniz...Üç markamız var biliyorsunuz...Karar sizin...Para sizin...Saygılarımla..

• http://www.dday.it/redazione/1637/DDay-The-Best-Gaming-TV-Test-edizione-2010.html#pagina-2
    sitesinde Philips 40PFL5605H pc oyun performansı oyun modundan iyi olduğu yazıyordu. Ama led aydınlatmalı olduğu için fiyatı bütçrmi biraz açıyor.

Acaba Philips 42PFL5405H performansı nasıldır pc ile.

KDL-37EX500 için 3 üstünde 5 yıldız vermişler. Sanırım ortalama performans veriyor ama yine de samsung c 650'den daha pc iyi bir performansı var galiba.

quote:

Orijinalden alıntı: madcapfrog

Deneyim olarak yazmıyorum ama biraz araştırdım; genelde yurtdışı kullanıcı incelemeleri sonuçlarında "game mode" da 40ms civarı bir sonuç çıkmış ki az sayılmaz ama tahminimce oynanabilir seviyelerde "standart mode" da 70-75ms e kadar çıkabiliyormuş.
    Gerçi hatırı sayılır sitelerden biri (linkini bularsam buraya da koyarım) c530 serisi için "game mode" da 20 ms civarı sonuçlar bulup en iyi oyuncu panellerinden biri demişti ama aynı panel için kullanıcı yorumları yine 35-40 ms civarı diyordu.
    Ama c650 ile c630 arasında input lag açısından değerlerin oynayacağını zannetmiyorum lakin contrast ve ekran parlaklığı dışında farkları yok.
    c650 için http://www.hdtvtest.co.uk/news/samsung-le40c650-20100506527.htm

• 40ex500 aldım arkadaşlar yaklaşık 4 aydır kullanıyorum beğendim görüntü kalitesi ve özellikleri yeterli .

birtek sıkıntıyı usb yerinden yaşadım hiçbirşey tanımıyor tanıcağı işletim sisteminin fat olması gerekiyor onunda çözümü olarak leptop tv arası kablo aldım leptopu tvye bağlayıp oyun film vs olarak kullanıyorum .

Kumandası biraz kör gözüne gözüne sokamn gerekiyor algılaması için 2 takım duracell pil denedim pillerle alakalı olmadığınıda tespit ettim.

görüntü kalitesi çok iyi normal çatı antenin de bile çok net ve tok görüntü aldım daha sonra uydu kullandım bi sıkıntım yok

renkleri gayet başarılı göz yormuyor

ses sistemi normal

panel arayüzü şık duruyor

ve 2000 liraya aldımdı şuan dahada uyugn .

Tavsiye Ederim

10 Üzerinden 8 Veriyorum .

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tahrech

LG 42LE5300
    Philips 42PFL5405H
    Sony Bravia KDL-40EX500
    Philips 40PFL5605H

Aklımda 4 Model Var İçlerinden LG olan led Diğerleri Lcd

Bana Normal Yayında
    Uydu Yayınında
    Flash Bellek Harici Disklerde
    Pc Aktarımında SORUN YAŞAYAMAYACAĞIM Bir TV Olarak Hangisini Önerirsiniz.Özellikle Kullanıcılardan Yorumlar Bekliyorum.Özelliklere Bakarak Seçmesi Kolay Oluyor .Ama Geçen Alış Veriş Mağazasına Baktığımda Aralarında En Tok En Kaliteli Sony Duruyordu Gözüm Hep Ona Gitti.

Televizyon işi zevk işidir . Kimisi göresellik arar,kasası güzel olsun,duvarda şık dursun; kimisi teknik arar mkv oyantsın divx oynatsın falanda filan kimiside hepsi olsun der.
    İsteklerle para nın doğru orantılı gittiği bu sektörde önceliğini iyi belirlemekte fayda var.
    Ben teknikten yanayım iyi bir lcd ya da led alacaksan benim şahsi kanaatim philipsten yana bunu söylerken neye dikkat ediyorsun dersen
    KONTRAST , PANEL , arkasındaki çıkışlar , resim gösterim hızı HZ (50- 100- 200- 400 diye gider) , tepki süresi (0.5 - 1 -2- 5 ne kadar az o kadar iyi) , ana hatlarıyla şahsi fikrimi sizlerle paylaştım eksiklerim yanlışlarım olabilir ...
    HERNE alacaksan şimdiden hayırlı olsun .Televizyonun ölü pixelsiz olsun ,arıza cıkartıpta servislerde sürünmeyesin, kutudan cıktığında bişeyi eksik olmasın,bi yerinde çizik çürük çarık olmasın
    duvarında şık dursun gönüllerde taht kursun bir elektronik cihazla ilgili iyi diyeklerde sanırım anca böyle bildirilebilir. iyi günler

• quote:

Orijinalden alıntı: taşkafa

Tercih listenize baktım...Orada olan veya olmayan SONY - TOSHİBA - SHARP - SANYO - HİTACHİ - JVC - PANASONİC Gibi elektronik devlerinin ürettikleri malları her zaman diğerlerine tercih ederim...Ancak ve ancak DİKKAT....Bu markaların kendi sitelerine girip bakın..Amerika da neler satıyorlar ? Avrupa da neler satıyorlar ?...Bizde çoğu yok....Gelmiyor....Yada biz arayıp sormadığımız için getirmiyorlar....Yerli marka derseniz...Üç markamız var biliyorsunuz...Karar sizin...Para sizin...Saygılarımla..

Gene boş beleş yazmış niki güzel adam.
  • Bu ürüne bakabilirsin LG Plazma ,---- Lcd ve Led tvlerden görüntüsü çok daha İyidir..
    http://www.hepsiburada.com/Liste/lg-42pj350-42-hd-ready-plazma-televizyon-/ProductDetails.aspx?productId=evlg42pj350&categoryId=153529#Gorseller

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lewel123 -- 19 Şubat 2011; 16:43:47 >
  • yardım lütfen medıa marktan 42pfl3605lcd aldım ilk aldığım üründe sorun çıktı deişti yerine gönderilen lcd nin köşelerinde sol köşede daha belirgin renginde açılma var siyah ekranda daha belirgin önceki lcd böylebi renk farkı yoktu bu bir sorunmu bide kurulum yapılırken servise ürünün ilk açılışım die sorduğumda bunun anlaşılamayacağını söyledi bu doğrumu lcd nin sıfır olduğunu nasıl anlarım
    ölü pixel nasıl anlaşılır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xvtndss -- 19 Şubat 2011; 15:53:32 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.