Merhaba arkadaşlar.Bir tane tv almak istiyorum ama bu yeni nesil tv lerle ilgili bir bilgim yok.Bir kaç gün içerisinde bir karar verip almam lazım.Bazı forum sitelerini okudum ama çoğu teknik terimlerden oluştuğu için çok bir şey anlamadım. Ben tv yi öncelikle lig tv izlemek için kullanacağım.Lig tv nin hd yayını yapan kutusunu almayı düşünüyorum.Benim için öncelik maç izlerken kalite olmalı.Büyüklük olarak 42 inç benim için ideal.3d belki şu an çok kullanacağım bir şey değil gibi ama arada 3d film izlemek isterim.Fiyat aralığı olarak 1800 yada 2000 olabilir tabi daha düşük olanı daha makbul olur. Okuduğum kadar bana uygun tv tipi neoplazma gibi ama gezdiğim tv ciler yeni nesil led lerinde neoplazmaların işini gördüğünü ve rahatça maçları izleyebileceğimi söyllüyorlar.ama forumlardan okuduğum tepkime süresi yüksek olunca topun ve futbolcuların çok net gözükmediği.Kime inancağımı şaşırdım doğrusu.Forumda okuduğum kadarıyla bu işlerden anlayan arkadaşlar var.Yardımcı olursanız çok sevinirim, paramı çöpe atmak istemiyorum.
arkadaşlar yardımcı olabilecek kimse yok mu?
hem bütçeme uygun hemde aradığım özelliklere uygun olduğunu düşündüğüm tv ler bunlar.sizce hangisini tercih etmeliyim?
Ürün kapalı kutumu Vida delikleride toz vs varmı Panel etrafında çizik iz vs
Birde forumda aratın servis menüsüne girme vardı panelin kaç saat kullanılmış olduğu çıkıyor..gerçi mağazada size buna baktırmazlar ama elinize geçtiğinde bakabilirsiniz daha sonra çamura yatabilirsiniz..
Sorunsuz bir teşhir ürünü alınabilir..( kişisel fikrim )
Şu aralar panasonic 2011 modelleri yok olanların çoğu teşhirdir..Teknosa büyük mağazalarında turuncu günlerinde bulabilirseniz GW30 ST30,ST33 bu modellerden alabilirsiniz dedğim gibi teşhir ürün olma ihtimali yüksek..
Bilginiz olsun panasoniclerde panel kalitesi serilere göre şu sırada gider
V , G , S , U , X , C bu harflerin sonunda T eklentisi 3 D li olduğunu gösterir mesela ST30E ( E eklentisi önemli değil Europe demek )