Bildirim
Tv box lar ile görüntülü görüşme yapılabilir mı?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Bende bu sorunun cevabını aramadığım yer kalmadı -
cıhazı yenı aldım ılk aklıma bu geldı gelmesı 20 gunu bulur evde kamera var mıkrofonlu deneyecegım -
Ev de logitech c920 vardı onunla test ettim.. her marka ve model çalışmıyormuş, internetten araştırmadan almamak gerek...
Bu videoyu çekme amacım tv-box a kamera bağlanır mı? sorularına toplu cevap için gerçekleşti, yoksa telefonu Tv ekranına yansıtır, yan tutar, , whatsapp ı açarsınız , telefonu da , biraz uzağa sehpaya vs bırakırsınız (sizleri tam ekrana alacak şekilde) , gayet verimli görüntülü görüşme yapılabilir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi miki -- 15 Mayıs 2020; 20:37:27 >
-
Hocam bilgi için teşekkürler. Bu kamera baya pahalı sanırım. Daha az maliyetli bir kamera yok mudur acaba?quote:
Orijinalden alıntı: miki
Ev de logitech c920 vardı onunla test ettim.. her marka ve model çalışmıyormuş, internetten araştırmadan almamak gerek...
Bu videoyu çekme amacım tv-box a kamera bağlanır mı? sorularına toplu cevap için gerçekleşti, yoksa telefonu Tv ekranına yansıtır, yan tutar, , whatsapp ı açarsınız , telefonu da , biraz uzağa sehpaya vs bırakırsınız (sizleri tam ekrana alacak şekilde) , gayet verimli görüntülü görüşme yapılabilir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
benim dell2340t monitörümün dahili kamerası var ve webcam lardan daha güzel işlevi varda bu tv boxuma nasıl mikrofon almalıyım sanırım usb li olmalı zira bluetooth mikrofonlu kulaklık hiçbir işe yaramadı samsung galaxy buds
-
-
Mi Box'da kamera, mikrofon ile video görüşme konusunda bir çalışma yapan oldu mu?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X