Şimdi Ara

TV'de hangi teknoloji,hangi fiyat??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
694
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evime 100 ekrandan büyük bir tv almak istiyorum. Plazma-lcd arasındaki farktı, fiyatlar arasındaki oynaklıktı, tv seçiminde önceliklerdi, hangi markaydı derken, bunca kelime kargaşası içinde benim gibi teknoloji fakiri birisinin aklını yitirmesi içten değil. Bu yüzden siz olsaydınız bu karmaşanın içinden hangi tercihi yaparak kurtulurdunuz? Eminim bana göstereceğiniz yol daha onca parayı sokağa atmamak isteyen pek çok insana ışık tutacaktır. Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şenays -- 27 Ocak 2007; 21:15:22 >

• Üye olup hemen konu açan biri olarak sizde konunuzu yanlış yerde açmış bulunmaktasınız.
    Konunuzun yeri Ev Elektroniği bölümüdür.
    Eğer konunuzu Bodoslama Elektronik bölümüne açmadan önce diğer bölümleri yüzeysel geçip bir taerasaydınız görecektiniz ki bu tip soru, cevap ve öneriler Ev Elektroniği bölümünde bolca mevcuttur.
  • Konu açarken lütfen daha titiz davranalım,tamam burada yenisin hata yapacaksın ama biraz dikkat ile sorununa çözüm bulman daha kolay olur.
    Sonra bana biraz ters geldi abi 3000-5000 YTL lafları falan nedir bu ya.
  • Konuyu yanlış yere açtığım için çok özür dilerim arkadaşlar.Umarım bir moderatör başlığı doğru bölüme taşıyacaktır.Bu askeri düzen içinde ilk fırçayı yemiş oldum,kendimi tebrik ederim.Ayrıca neden ters geldiğini anlayamasamda mesajımdaki parasal bütçeme ilişkin rakkamı sildim.Sanırım teknoloji insanı biraz asabi yapıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şenays -- 27 Ocak 2007; 21:23:23 >
  • Tavsiyeleriniz üzerine forumda pek çok başlığı okudum.Plazma ve lcd için yazılan onca şeyden sonra lcd'de karar kıldım. Lcd tv'de marka olarak Samsung önerilenler arasında başı çektiğinden LE40S71B modeli fiyat/kalite olarak bana en uygun göründü. Acaba tercihim makul mudür?Aklımı en çok kurcalayan genellikle digital uydu izlemekte kullanacağım TV'den yeterli verim alamayacağım korkusu.Forumda acemiliğimden ötürü başlık kirliliğine mahal verdiysem tekrar özür dilerim.
  • Eger cogunlukla uydu baglantısı ıle TV seyredıceksenız, LCD TV ye gore plazmalardan daha iyi bir sonuc alabılırsınız. Aceleci olmamakta fayda var. Alternatifleriniz arasına butcenıze uygun plazmaları da ekleyıp, aynı kaynaklardan yerınde TV leri ıncelemenızı onerırım. Plazma olarak forum ıcerısınde uyelerın onerdıgı marka ve modellerı bulabılırsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DubLanC -- 29 Ocak 2007; 0:01:48 >
  • en iyi fiyata en iyi özelliklerden 40inc LCD TV olsun diyorsan burayı okumanı tavsiye ederim;)
    http://forum.donanimhaber.com/m_11989810/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi conty -- 31 Ocak 2007; 17:24:47 >
  • bence seçimin son derece doğru samsung dan şaşma gereksiz yollara sapma
  • Önerileriniz için teşekkürler arkadaşlar. conty verdiğin linkte sözkonusu tv ile ilgili düşünceşelerimi aktardım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.