Şimdi Ara

tv de ses var görüntü yok (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
53
Cevap
2
Favori
169.990
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Valla hocam yorumları okudum zirfiri bir karanlık ortamda bakın eger aydınlanma varsa ekranda dedıgınız gıbı arka aydınlatmada sıkıntı olabılır gıtmıs dıye, ama karanlıkta yok öyle birşey,
  • ensar_y E kullanıcısına yanıt
    aydınlıkta tvinin camına fener tut görüntü varmı diyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadircitak

aydınlıkta tvinin camına fener tut görüntü varmı diyor..

Karanlıkta demiş ama, aydınlıkta fener felan tutmadım. Dediğim gibi karanlıkta baktım hiç birşey yoktu. Akşam denerim olmassa dediğinizi.
  • görüntü varsa ışık tutunca görmem lazım arka alanda hareketleri.
  • quote:

görüntü varsa ışık tutunca görmem lazım arka alanda hareketleri.

Şimdi akşam gidiyorum eve elektrik acıkken fener tutuyorum bakıyorum goruntu varmı ? Var yada yoksa buradan tekrar yazarım ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emin-Firtina

Tam olarak birşey diyemem,, sizin de ekran arka aydınlatma gitmiş olabilir,, gece fener tutunca, panelde görüntü varmı, çok çok az

Isik tuttum gorutun var ledleri gidik. Elektronikten az cok anlarim ben halledebilirimiyim ?
  • quote:

görüntü varsa ışık tutunca görmem lazım arka alanda hareketleri.

Eve geldim karanlıkta el feneri tuttum arkada goruntu var azda olsa. Floresani kendim degistirebilirmiyim elektronik sektorundeyim ?
    Floresandan değildir, büyük ihtimal sürücü devreden veya swich mode bobininden olabilir,,, fazla bilginiz yoksa, müdahale etmemenizi, yetkili servise baktırmanızı öneririm,, panelde görüntü olduğunu bizzat belirtiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emin-Firtina

Floresandan değildir, büyük ihtimal sürücü devreden veya swich mode bobininden olabilir,,, fazla bilginiz yoksa, müdahale etmemenizi, yetkili servise baktırmanızı öneririm,, panelde görüntü olduğunu bizzat belirtiniz

32 inc 4 yillik bir tv servse vermeye deger mi ? Kendim hic cozemezmiyim yada sizin yardiminizla ?
    floersansa dışarda bulmanız ve değiştirmeniz zor led daha kolay ama genede tecrübe ister söküp takmak..
  • quote:

floersansa dışarda bulmanız ve değiştirmeniz zor led daha kolay ama genede tecrübe ister söküp takmak..

Serviste veya tamircide değiştirme ne kadara patlar bana ?
    ucu açık onuna servis paneli değiştirir sana tanıdık tamirci lazım.
  • quote:

ucu açık onuna servis paneli değiştirir sana tanıdık tamirci lazım.

dün birine sordum tv tamircisi ( tanımıyorum adamı ayak üstü muhabbet ettik ) %99 panel değişecek dedi .
    Görüntü nerden geliyor, deyince cevabını çok merak ettim servisin ??
    1-) arka aydınlatma ışıklarından birisi veya birkaçı arızalanmıştır. Bu sebepten dolayı tv arka ışık gücünü kesmiştir. Ucuz yoldan halledersin.
    2-) tv ekran paneli altinda ki kart arızalanmıştır. İşte bu sefer yeni tv almak gerekir. 40" içşn bile 1000tl istediklerini biliyorum.
  • Panel degisecek dediyse 800 tl den asagi orjinal zor garantisi varsa garanti yapmak zorunda yoksa yeni tv tavsiyelerine bir bak
  • UncleGrndpa kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler bilgi için arkadaşlar. Forumlardan anladığım akdarıyla meşakatli bir iş tamir etme en iyi tamirciye vermek. Abimin bir tanıdığına vereyim tamiri için bari.
    TV'yi tamire verdim. 100TL ye patladı bana. Floresanları patlamış.
    üstadım aynı sorunu yaşıyorum bu sabah itibariyle.. philips 42inç tv var evde.. bir anda ekran gitti.. güç tuşu yanmıyor ama tvyi kapatınca yanıyor.. ses var yayın var.. radyo gibi oldu.. çok karanlık yerde el lambası ile bakınca görüntü var.. ne yaptın nasıl çözdün?? servislerle görüştüm 700-1300 gibi rakamlar veriyorlar.. yardımcı ol gözünü seveyim..
  • Emin-Firtina kullanıcısına yanıt
    hocam benim tvde çok karanlık yerde bakınca görüntü var.. el lambası ile bakıyorum.. hayal meyal seçiliyor birşeyler.. ne yapmak lazım?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.