Şimdi Ara

tv de ses var görüntü yok (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
2
Favori
170.080
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • az bi ihtiimal power gibi ama fluersanlar gibi duruyor içini açma şansın varsa resimlerini at buraya yoksa tanıdık birine göster.
  • kadircitak kullanıcısına yanıt
    cevap için teşekkürler.. servisle görüştüm.. garantisi dolmamış daha 25gün varmış bitmesine.. ben bitti sanıyordum.. pazartesi alacaklar evden.. garanti kapsamında yapılacak inşallah..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Garanti kapsami altında olur büyük ihtimal..

Garanti tarihi içinde olmasına sevindim...

Büyük ihtimal panel arka aydınlatma modülünden..

Ekran sağlam,,, ekran bozuk olsa veya görüntü olmasa, karanlıkta panel arka aydınlatmanın komple beyazlığı görünür..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Emin-Firtina kullanıcısına yanıt
    Allah razı olsun abicim teşekkürler cevap için.. kuvvetli el lambası ile zifiri karanlıkta baktığımda evet ekrandaki herşey olduğu gibi belli zaten.. çalışıyor kesinlikle.. servisteki bayana aynı bu şekilde sizin anlattığınız gibi anlattım.. inşallah garanti kapsamı dışına almazlar yoksa rakamlar çılgın rakamlar.. yeni televizyon parası.. eğer garanti kapsamına sokmazlarsa nasıl bir argüman kullanayım servise karşı var mıdır bir tavsiye??

• İzlerken görüntü gitti veya kapatıp açınca,,

Tv ye vurmadiniz etmediniz,,, bakılacak demişlerdir, sonuç iyi olur İnşallah.

• Emin-Firtina kullanıcısına yanıt
    hocam selamlar.. cihaz 6 gün sonra teslim edildi eve.. aydınlatma kısmı değiştirilmiş.. sorun yok maşallah.. getirme ve götürmede dahil para vermedim.. 23aylık cihazdı.. yardım için teşekkürler :)

• Güle güle kullanın, tekrar hayırlı olsun ..

• Bende vestel zeta 70 ekran tüplü tv var geçen izlerken görüntü gitti geldi gitti bi daha gelmedi ses var görüntü yok içini açtım direncin biri kararmıştı söküp ölçtüm sağlam çıktı başka gözüme çarpan bisey yok eht trafosu dedikleri icadin lehimlerini tazeledim yine yok sorunu nasil çözerim tamirciye versem bi sürü para ister gerçi tv götürmeyecem karti söküp götürsem bakarlarmi tv çok ağır

• la1end38 L kullanıcısına yanıt
    tanıdıksa bakabilir çok ağır falan de getirmek bi dünya para kanalından gir yada gitmeden konuş getiriyim diye.
  • Mrb arkadaşlar.bendede LG 40UB800V TV var.goruntü gitti.acılırken logo gelmiyor.yoğun ışık tuttuk ama görüntüde yok.servis yüzde 70 ekran diyor ama ekrana zarar verecek hiçbir şey yapmadık sadece kuru bezle nazikçe siliniyor alındığından bu yana.sizce sorun ne olabilir

• ss80 S kullanıcısına yanıt
    Servisler genelde tamirata çok yanaşmadıkları için bu tip arızalarla uğraşmak istemezler ama servis olmayan bu tip arızalarla ilgilenen tamircilere gidebilirsiniz. Bu arızanın bir sürü sebebi olabilir kontrol edilmesi gerek. Panel kırık değilse yüzde 60-70 tamir edilebilir bir arızadır.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ses var görüntü arızası sadece ekran yada led arızadı olarak kendini göstermeyip farklı ve daha basit çözümleri olan küçük detaylarlada ortaya çıkabilmektedir. Bu sorunu yaşadığınız zaman olası bir kaç neden ve çözümü aşağıdaki bağlantıda sıraladım.

tvtavsiye.com
    Tv'de Ses var görüntü yok ne yapmalıyım? 2021 - Tv Tavsiye
    https://tvtavsiye.com/soru-cevap/50/tvde-ses-var-goruntu-yok-ne-yapmaliyim

• rbayoglu kullanıcısına yanıt

öyle bir arıza denk gelen 10-15 yaşında ergendir.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.