Samsung Smart Led TV sahibiyim Ve Teledünya HD paketim var. TV'de HD kanallarda yayınlanan bazı programları (özellikle belgeselleri) harici hard diske 720p veya 1080p kalitesinde (yani TV'de göründüğü gibi) ve mp4 veya benzeri formatta kaydetmEk istiyorum. Böyle bir cihaz var mıdır? Varsa nereden satın alabilirim? Teşekkürler...
Tvnin dahili dekoderi ve harici bir hdd ile yapabilirsin.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
quote:
Orijinalden alıntı: phantom_coal
Tvnin dahili dekoderi ve harici bir hdd ile yapabilirsin.
Dahili dekoderden kasttettiğiniz bazı üst model Samsung Smart TVlerde bulunan ve kumanda üzerindeki "rec" tuşuyla direk harddiske kayıt imkanı sağlayan sistem midir? Bendeki TV'nin bu özelliği yok maalesef. O yüzden alternatif bir yol arıyorum.
niketre2N
kullanıcısına yanıt
Başlık açılalı seneler olmuş ama ben yine de cevap vereyim, birinin işine yarayabilir. Uydu receiverlerin bir çoğu usb hdd'lere kayıt yapabiliyor. Yayın 1080 ise kayıt da 1080 oluyor. Yayın sd ise kayıt 576 oluyor.
Not: Bu arada Teledünya'nın usb hdd üzerine kayıt imkanı olup olmadığını araştırdın mı? teledünya kumandasında rec tuşu olup olmadığına bak mesela..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme