Şimdi Ara

TV DEN ANLAYANLAR TAVSİYE VERİRSE SEVİNİRİM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
598
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • herkeze iyi forumlar ... arkadaşlar kardeşimle anneme hediye alacaz fakat almışken güzel birşey olsun istiyorum. bütçe 3.000 tl. aradığım özellikler

117 Ekran LED- 3D- Wi-fi- dahili uydu alıcısı- (smart tv) olsunmu bilmiyorum ama olursa iyi olur :) ayrıca duvara monta edebileceğim bir tv olmalı. Samsung çok şık tasarımları var LG ve Vestele baktım Samsung un yanında çok sönük kalıyorlar sanki ...

Samsung un akıllı telefonlarda olan gelişmesinden dolayı ayrı bi sempatim var.. fakat TV hakkında çok yetersiz bilgim .. ÇÖZÜNÜRLÜK - KONTRAST ve özellikle Hz hakkında bilgilerim zayıf. YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi p_egasus -- 17 Mayıs 2012; 2:00:00 >

• samsungun problemleri ile boğuşan o kadar kişiden sonra hala bu tvyi almaya niyetlimisin iyi düşün bence.
    lg yi bilimyorum yorum yapmayacam
    alan herkesin memnun olduğu panasonic plazma ya da sony 46hx720 , ya da philips 46pfl7696 alırsn memnun kalırsın diye düşünüyorum. bunların içinde sony 46hx720 al kafan rahat olsun.
  • tavsiye için teşekkür ederim araştıracam.. fakat plazma veya lcd istemiyorum led almayı düşbi sorum olacak yardımcı olursan sevinirim usta. şimdi 46 inç bi tv nin görüntü kalitesinin yüksek olması için kontras ve hz si nasıl olmalıdır ?

bir kaç model var aklımda ama anlam veremiyorum modeller arasında hiç bir fark göremiyorum ama fiyat arasında 400-500 tl gibi bir fark var
  • http://www.teknosa.com/kategori/ses_ve_goruntu/plazma_tv/854/110012330/panasonic_txp50st50e_fhd_3d_plazma_tv

Kesinlikle bu tv almalısın ,dün teknosada inceledim.muhteşem özellikle siyahlar beni benden aldı..kasa ve dizayn enfes.yani buram buram kalite kokuyordu tv de.
  • söylediğin fiyata en iyi tv sony 46hx720 led tv. en iyisi bu ledler arasında alan herkes memnun. sony müşteri memnuniyeti de cabası, hiç kafanı karıştırma git al tv yi
    tv de media desteği yok yalnız yanına bir mediaplayer alman lazım usb yi takıp direk film izleyemezsin. ama tv alırken kriterin bu olmamalı önce sağlamlık, kalite , görüntüyü ne kadar iyi veriyor ana baklamalısın. 100-200 alacağın bir player ile diğer işleri halledersin , dahili uydu alıcısı var mı yok mu diye bakma o kadar önemli değil kendi uydu alıcısı seni tatmin etmez kullanmazsın zaten, bunlara aldanma sakın..

sorunsuz ya da az sorunlu bir tv istiyorsan söylediğin fiyata 46hx720 led tv al , kafan rahat olsun.
  • dahili uydu alıcısı olmak zorunda Tv de çünkü annemin en büyük istegi tv masasından uydu alıcısından falan kurtulmak :)

ayrıca Lene arkadaşım önerin için teşekkür ederim ama o plazma tv bana led gerekiyor :)
  • Herkeze Teşekkürler derin bir araştırmadan sonra turuncu indirimide kaçırmadan LG 47LM660S aldım. bilgilerini paylaşan herkeze teşekkürler :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.