Şimdi Ara

Tv ekran sol tarafı kararıyor aç kapa dan sonra düzeliyor acil yardım fotolar mevcut

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.055
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar arkadaşlar elimde philips 47 pfl 6907k tv var ekran ı açınca kararıyor sol tarafı bi kaç aç kapa dan sonra düzeliyor oradaki ledler de problem var gibi ama aç kapa yaptıktan sonra düzelmesi tuhaf geldi sorun ne olabilir ?

Tv ekran sol tarafı kararıyor aç kapa dan sonra düzeliyor acil yardım fotolar mevcut

• ledler ısınınca kapanıyor,garantisi varsa servisle görüşün,yoksa yeni bir tvnin alınma vakti gelmiş.

• hayati54 kullanıcısına yanıt
    Öyle de değil gibi ilk açılışta yapıyor net seğil herzaman da yapmıyor sonra kapat açtan sonra düzeliyor elimde led bar var sorunu anlasam bi çözüme gitcem de
  • exorcist33 kullanıcısına yanıt

elinde led bar olsa değiştirmek için lcd cam sökülecek onu söküp takmak tecrübe ister en ufak bir esnemede camı kırılır ekran boyu büyük.. sen arkasını aç powersuplyi gözle kontrol et bi ihtimal oradansa tamir ettirsin.

• babus0606 B kullanıcısına yanıt
    Power besleme yeni değiştirdim onu ben :) inşallah başka bi şey değildir elimde led de var tv ciye götürcem az sonra zaten bakalım ne cıkacak

o tvinin kullandığı led bar olmalı yoksa yuvaya olmaz.

ben eski samsung 17inç monitörlerin bozuk florasanlarını değiştirip led takıyordum fakat biraz zaman ve çok fazla dikkat isteyen bir işlem ama denemekte fayda var sonuçta bozuk.

bu arada ledler üstlü altlıdır genelde yanda değil yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayati54 -- 29 Ocak 2021; 16:28:54 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.