Şimdi Ara

Tv Görüntü Sorunu(tüp mü bitti) !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.004
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 37 ekran tv var 7 8 senedir kullanıyorum yeni bi sorun cıktı. Ekran kenarlara tasıyor mesela maç skorları görünmüyor kanal amblemleri yarım görünüyor gibi sorun ne olabilir?

• Saptırma devrenizde ya da beslemelerinde bir problem var. Eskidiği için kapasitelerin değerleri değişmiş olabilir. Problem tüpün bitmesi değil basit bir arıza
  • @berke2011

Bu adama danış
  • sağolun kolay bi ayarı yok mu
  • bizim tv yede enerji geliyor ama tık yok ne görüntü ne ses ne ışık . İçine baktım işe yarar malzemeleri aldıktan sonra mutlu son , hurdacıya
  • benim tv de delirmeye başladı. sona doğru geldi desenize.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sensiz96

bizim tv yede enerji geliyor ama tık yok ne görüntü ne ses ne ışık . İçine baktım işe yarar malzemeleri aldıktan sonra mutlu son , hurdacıya

Ya elektrik kablosunun bağlantı yerinde temassızlık varsa ? İntihar sebebi olabilir mi

EDİT : Yazım hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baskentkral -- 29 Nisan 2012; 22:16:35 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: baskentkral

quote:

bizim tv yede enerji geliyor ama tık yok ne görüntü ne ses ne ışık . İçine baktım işe yarar malzemeleri aldıktan sonra mutlu son , hurdacıya

Ya elektrik kablosunun bağlantı yerinde temassızlık varsa ? İntihar sebebi olabilir mi

baktım kablo sağlamdı gümbür gümbür geçiyordu 220 volt

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: baskentkral

quote:

baktım kablo sağlamdı gümbür gümbür geçiyordu 220 volt

Dokunup iyice kontrol etseydin

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.