Bildirim
Tv Görüntü Sorunu(tüp mü bitti) !
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Saptırma devrenizde ya da beslemelerinde bir problem var. Eskidiği için kapasitelerin değerleri değişmiş olabilir. Problem tüpün bitmesi değil basit bir arıza -
@berke2011
Bu adama danış -
sağolun kolay bi ayarı yok mu -
bizim tv yede enerji geliyor ama tık yok ne görüntü ne ses ne ışık . İçine baktım işe yarar malzemeleri aldıktan sonra mutlu son , hurdacıya -
benim tv de delirmeye başladı. sona doğru geldi desenize. -
quote:
Orijinalden alıntı: Sensiz96
bizim tv yede enerji geliyor ama tık yok ne görüntü ne ses ne ışık . İçine baktım işe yarar malzemeleri aldıktan sonra mutlu son , hurdacıya
Ya elektrik kablosunun bağlantı yerinde temassızlık varsa ? İntihar sebebi olabilir mi
EDİT : Yazım hatası
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baskentkral -- 29 Nisan 2012; 22:16:35 > -
quote:
Orijinalden alıntı: baskentkral
quote:
bizim tv yede enerji geliyor ama tık yok ne görüntü ne ses ne ışık . İçine baktım işe yarar malzemeleri aldıktan sonra mutlu son , hurdacıya
Ya elektrik kablosunun bağlantı yerinde temassızlık varsa ? İntihar sebebi olabilir mi
baktım kablo sağlamdı gümbür gümbür geçiyordu 220 volt
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: baskentkral
quote:
baktım kablo sağlamdı gümbür gümbür geçiyordu 220 volt
Dokunup iyice kontrol etseydin
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X