Şimdi Ara

TV hediyesi digitürk

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
661
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar arkadaşlar Teknosadan 1.500 tl ye lg 42lm615s tv aldım 2 sorum var
    1-3D derinlik hissi hiç alamadım nedeni digitürkün 3d sindenmidir yoksa tv den midir ?
    2-Teknosa dan TV alanlara tahüttsüz 2 ay digitürk kampanyası vardı 3 ay oldu hala kapanmadı acaba unutmuşlarmıdır arayp sorucaktım kaparlar maparlar diye korktum

• quote:

Orijinalden alıntı: pstr

Selamlar arkadaşlar Teknosadan 1.500 tl ye lg 42lm615s tv aldım 2 sorum var
    1-3D derinlik hissi hiç alamadım nedeni digitürkün 3d sindenmidir yoksa tv den midir ?
    2-Teknosa dan TV alanlara tahüttsüz 2 ay digitürk kampanyası vardı 3 ay oldu hala kapanmadı acaba unutmuşlarmıdır arayp sorucaktım kaparlar maparlar diye korktum

unuturlarmı kardeşim hiç ? ara hemen fatura gelir yoksa normal üyelik gibi devam ettiriyorlardır
  • quote:

1 aylık digiturk faturanız hayırlı olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: PearBear

quote:

1 aylık digiturk faturanız hayırlı olsun

http://www.teknosa.com/urunler/110240524/digiturk-2-ay-denemesi-bedava-paketi buyrun link otomotik kapanıcaktır demişlerdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pstr -- 25 Mart 2013; 19:39:43 >

• Onlar der öyle, sen bitmeden bir kaç gün önce iptal için başvurmalıydın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: treabacks

Onlar der öyle, sen bitmeden bir kaç gün önce iptal için başvurmalıydın.

aradım 4 mart da son bulması gerekiyormuş ama topluca kapama olacakmış 4 nisanda eksra fatura ücretlendirmesi olmıyacakmış helal olsn şikayetvar.comda okadar şikayetlerini okudum doludolu HD paket film yetişkin belgesel kanallarını 1 ay daha açık tutuyorlar
  • Öyle olacaksa iyi, bu konuda çok mağdur olanlar oldu. Elini verip kolunu kaptıranları okuduk daha önce burda. Neyse, siz 1 ay daha ekstra keyif yapmış oldunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: treabacks

Öyle olacaksa iyi, bu konuda çok mağdur olanlar oldu. Elini verip kolunu kaptıranları okuduk daha önce burda. Neyse, siz 1 ay daha ekstra keyif yapmış oldunuz

5 dk. içinde yaşattığınız korku :) yetti bana
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.