Bildirim
Tv ile laptop bağlantısında ses sorunu
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
s video bağlantısıyla bildiğim kadarıyla ses aktarmak mümkün değil. ancak laptopun kulaklık çıkışına a/v kablo (sarı kırmızı beyaz) bağlayıp televizyonda - varsa eğer - kırmızı ve beyaz girişlere takarsan belki ses alabilirsin, ama olacağını zannetmiyorum. -
Laptoptaki kulaklık çıkışını televizyonun ses girişine takarsan olur. Tabi televizyonunuzda bu girşi varmı bilmiyorum. Bizimkinde vardı -
@loserk
arkadaşımızında dediği gibi s-video çıkışında ses yok sadece görüntü var -
quote:
Orjinalden alıntı: loserk
s video bağlantısıyla bildiğim kadarıyla ses aktarmak mümkün değil. ancak laptopun kulaklık çıkışına a/v kablo (sarı kırmızı beyaz) bağlayıp televizyonda - varsa eğer - kırmızı ve beyaz girişlere takarsan belki ses alabilirsin, ama olacağını zannetmiyorum.
+
arkadaşın söylediği kablolar bilgisayarcılarda satılıyo çok ucuza bulabilirsin istanbulda oturuyorsan kablodan bende var çok fiyatı konuşuruz emin ol 10 ytlyi geçmez
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X