Arkadaşlar ya bi tv kartı aldım sesi çıkmadı *erefsiz adam bana sesi kurmayı söylemedi sesi kumadan kurdum nasıl halledicem..bi çözüm yolunuz varmı......
TV kartının marka - modelini ver driverlerin linkini verelim sana.. driverlerini yükledikten sonra ses kartının mavi olan yerinden tv kartının line in yazan yerine stero jack takacan.. olacak bitecek.. kolay gelsin..
PC GaP xx
Sende de ne kadar sorun varmış be kardeş.Forumu doldurmuşsun. Büyük bir ihtimalle kablosunu takmamışsındır.
Tv kartının ses çıkışına hoparlörleri bağladın mı??
tv kartının line out u ile ses kartnın line in i arasına cift taraflı erkek stereo baglantı yapman gerek.. tv kartının yanında buyuk ihtimalle vermisler..
quote:
Orjinalden alıntı: wacko_jacko
tv kartının line out u ile ses kartnın line in i arasına cift taraflı erkek stereo baglantı yapman gerek.. tv kartının yanında buyuk ihtimalle vermisler..
Yaww öylesine Açıyom Ama Cafede GErçek Ve Tv Kartında Sorunu HAllettim.kablosu Kopmuş değiştirdim nede olsa garantisi var.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme