merhaba arkadaşlar bi ekran kartı almak istiyorum çanağım var htbrg e yönelik durumda ve şifreli kanalları çözsün istiyorum her zaman alamayacağım için tv kartını donanımmı aşağıda verdim yardımcı olan arkadaşlara tşk. skystar2 iyi olur diye söyledi arkaşlarım sizinde tavsiyelerinizi bekliyorum... teşk...
Görüntü Bağdaştırıcısı RADEON 9600 SERIES - Secondary (256 MB)
skystar2,avermedia a700
pci olarak avermedia a700 usb olarak skystar 3
benimde buna yakın bir sistemim var geçen tv kartı laacaktım gittim mavi bilgisayara oradaki arkadaş sistemimin yetrli olmayacağını söledi.skystar2 yada avermedia hybrid alacaktım.doğrumu arkadaşlar sizce.
arkadaşlar avermedia a700 donanımıma uygun olan bu ise bunu alacağım yok skystar2 derseniz onu alıcam yorumlar için teşk.
uydu tv kartlarında,pc ye baglanınca butun uydu kanalları 1500 kanalda cekıyormu.. yoksa ayrıca recever mı almak lazım..
Benim tavsiyem kesinlikle Avermedia'dir. Bu konuda daha once yazmistim. Bence ustunlukleri cok. Hem sifrelri kiran ProgDVB ile de cok iyi calisiyor. Fiyati da uygun. Benim tavsiyem Hybrid modeli olacaktir. Cunku hem FM radyosu var, hemde kablolu TV ve cati anteni de seyredebiliyon.
Avermedia A700 icin CPU'yun ve hafizan yeterli, PCI girisin varmis, hic bir sorun yasamazzsin.
teşk. int. bakıyorum dosum a700 e uygun fiyatlı bulunca alıcam :)
AVERTV HYBRİD SUPER 007 -PCI - ANALOG+ DVB_T+ FM
dediğin kart bu ddegilmi dostum...
arkadaşlar 2 kart arasında kaldım hangisini almalıyım malesef çok bir bilgim yok bide asıl istediğim sey sifreleri çözen bi kart olması linkler aşağıda hepsiburada.com dan inş. link vermek yasak degildir. yasak ise şimdiden özürdiliyorum.
yada bu AVERMEDIA DVB-S HYBRID DİJİTAL+ANALOG TV KARTI
arasında nasıl bi fark var anlayamadım :((
en çok tercih edilen kart skystar2 albence memnun kalırsın
herhangi marka çanak ve sharp 0.3 db lnb
quote:
Orjinalden alıntı: bos_ver
arkadaşlar 2 kart arasında kaldım hangisini almalıyım malesef çok bir bilgim yok bide asıl istediğim sey sifreleri çözen bi kart olması linkler aşağıda hepsiburada.com dan inş. link vermek yasak degildir. yasak ise şimdiden özürdiliyorum.
yada bu AVERMEDIA DVB-S HYBRID DİJİTAL+ANALOG TV KARTI
arasında nasıl bi fark var anlayamadım :((
karasal digital yayın yapan kanal 1 elin parmakları kadar az, şuan için gereksiz, ilersi içinse düşük teknoloji olur, en iyisi digital tv kartı alman... yani 2.cisi
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme