Şimdi Ara

TV KARTI İLE ÇAKIŞMA SORUNU YARATMAYACAK WEBCAM ÖNERİNİZ VARMI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • PİRANHA 2.0 ALDIM LİFEWİEV TV KARTIM VAR ÇAKIŞMA SORUNU OLDU BİR TÜRLÜ HALLLEDEMEDİM DİĞER TOPİCLERDE YAZILANLARIDA OKUDUM AMA DEDİKLERİ BAZI TV KARTLARINDA GECERLİ HERHALDEKİ BENDE OLMADI ŞİMDİ SORUM ŞU BU SADECE PİRANHA MARKA WEBCAMDEMİ OLUYOR YOKSA BENİM TV KARTIMDA MI PROBLEM YARIN DEĞİŞTİRECEM HERHANGİ BİR MARKA ALSAM FARKEDERMİ YANİ AYNI SORUYNU YAŞARMIYIM

• kardeş bende avermedia vardı benim wepcamde çakışıyordu. ben tv kartını devre dışı bırakıyordum wep camı kullanacağım zaman sana kolay gelsin.
  • Görev yöneticisine gel VM303_STI.exe dosyasının bul ve sonlandır. Windows dizinideki (diğer dizinlere karışma) VM303_STI.exe dosyasını sil veya VM303_STI.exe.bak, VM303_STI.ex gibi uzantısını değiştir.
    Artık çakışma olmaması lazım.
  • Ayarlarını yaptıktan sonra hiç bir webcam sana sorun cıkarmaz merka etme....
    Not: FLY marka webcam alma. ucuz ama ışık düzensiz ortam olursa gerçekten kötü
  • Aynı kamera ve avermedia TV kartı ile aynı sorunu daha önce ben de yaşamıştım.Akıncı arkadaşın anlattığı gibi yaparsan sorun kalmaz.
  • çok teşekkür ederim yardımlarınız için
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.