Şimdi Ara

TV karti ile Digiturk nasil izlenir ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
7.967
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Kusura bakmayin arkadaslar forum lari aradim ama, bu konuda aciklayici hicbir sey bulamadim.

Anladigim kadariyla, 3 secenek var genelde;

1. digiturk
    2. d-smart
    3. klasik uydu

Digiturkun bana soyledigi , mevcut evimdeki uydu kablosunu coklayicidan gercirdikten sonra ikinci bir receiver ile izleyebilecegim dogrultusunda parasini odiyerek tabii.

AMA bu receiver TV-Karti olunca sim karti nereye sokacagim ?

Kisaca TV_KARTim da bilgisayarimda digiturk izlemek istiyorum. ( yasal bir sekilde ) . bunun cozumu var mi ?

• Yaw aynen ben de boyle bir sorunla karşı karşıyayım. Kablolu TV yi bilgisayarımın anten girişine bağlayıp kullanabiliyordum. Şimdi evdekiler dijiturk diye tutturdular. E bu durumda normal olarak kabloludan çıkıcaz. Ben TV kartımı çope mi atayım şimdi. Sozde daha iyi bir sisteme geçiyoruz. Yok mu yapılacak başka bir şey? Hani crack falan değil yani evde bunu satın alıp izlemek istiyorum başka bir şey değil. bir yardımcı olsanız bea millet ?????????????????????

quote:

Orjinalden alıntı: densev

Merhaba,

Kusura bakmayin arkadaslar forum lari aradim ama, bu konuda aciklayici hicbir sey bulamadim.

Anladigim kadariyla, 3 secenek var genelde;

1. digiturk
    2. d-smart
    3. klasik uydu

Digiturkun bana soyledigi , mevcut evimdeki uydu kablosunu coklayicidan gercirdikten sonra ikinci bir receiver ile izleyebilecegim dogrultusunda parasini odiyerek tabii.

AMA bu receiver TV-Karti olunca sim karti nereye sokacagim ?

Kisaca TV_KARTim da bilgisayarimda digiturk izlemek istiyorum. ( yasal bir sekilde ) . bunun cozumu var mi ?

• card reader alacaksın pc ye bağlıyıp gerekli programlarla izleyebilirsin yasal olarak
    saygılar.
  • yani bu durumda evde 2 tane mi kart olacak? birini salondaki televizyona alınacak zaten diğerini de bilgisayar için ayrıca mı satın almak gerekiyor? nasıl olacak bu iş :(
    yasal olarak derken aynı evin odalarındaki bilgisayar veya televizyonlar için bu kartı ayrı ayrı satın almak mı gerekiyor? Ben tv kartında sadece şifresiz normal kanalları izlemek istiyorum o kadar :(
    ne yapılması gerekir dostum?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Pink_Floyd

yani bu durumda evde 2 tane mi kart olacak? birini salondaki televizyona alınacak zaten diğerini de bilgisayar için ayrıca mı satın almak gerekiyor? nasıl olacak bu iş :(
    yasal olarak derken aynı evin odalarındaki bilgisayar veya televizyonlar için bu kartı ayrı ayrı satın almak mı gerekiyor? Ben tv kartında sadece şifresiz normal kanalları izlemek istiyorum o kadar :(
    ne yapılması gerekir dostum?

TEk başına kart satmaz digiturk. Bi abonelik daha satın almanı ister. Ama ben sadece şifresiz normal kanalları izlemek istiyorum diyorsan hiç digiturkle uğraşmadan pc'ye turksat bağla derim...
  • anlıyorum dostum. teşekkür ederm
  • 1 nisan şakası gibi olacak ama beleş nasıl izlenir dt?
  • quote:

Orjinalden alıntı: nemesisandforce

1 nisan şakası gibi olacak ama beleş nasıl izlenir dt?

1 Nisan şakasına uygun cevap verelim o zaman:M.Emin Karamehmet le bi şekilde akraba olarak izleyebilirsin..
  • akraba olmadanda izleyen vardır canım...nede olsa ölümden başka her şeyin çaresi vardır değil mi...ama yinede güzel cevap...
  • quote:

Orjinalden alıntı: nemesisandforce

akraba olmadanda izleyen vardır canım...nede olsa ölümden başka her şeyin çaresi vardır değil mi...ama yinede güzel cevap...

Var ama onlar illegale giriyor bu cevap illegal olmadığı için bunu yazabiliyoruz..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.