Şimdi Ara

TV kartı Sorunu Yardım Acilll...!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar Tv kartını taktım drıverlarını kurdum masaustundekı sımgeye tıklayınca boyle dıyor acaba neden...?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dark0fk1ng -- 3 Eylül 2010; 17:59:56 >

• Yazana göre kurduğunuz program,tv kartını veya tv kartıyla kullandığınız sürücüyü desteklemiyor.
  • Sorunumu Cozdum Fakat Sımdı Ses Alamıyorum. Benım Pc me 5+1 takılı bu tv kartının ses jack ını nere takmam lazım...?
  • Dijital tv kartları sesi doğrudan ses kartından veriyordu.Seninki farklı ve ses çıkışı mevcutsa,ses çıkışını ses kartının "line in" yazan yuvasına takabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 01myavuz

Dijital tv kartları sesi doğrudan ses kartından veriyordu.Seninki farklı ve ses çıkışı mevcutsa,ses çıkışını ses kartının "line in" yazan yuvasına takabilirsin.

ses cıkısnı tv kartının lıne ın yuvasına taktım dıger ucunu nereye takıcam o var ?
  • Aklımda kaldığı kadar hoperloru normal ses kartına takıyorsunuz. Sonra ufak bir kablo var, onun bir ucunu ses kartının line in'ine diğerini de tv kartına takıyorsunuz.
    Tv kartının kılavuzunda yazar zaten,benimkinin yazıyordu (Avermedia)
  • Arkadaşım en iyisi tv kartının marka modelini yaz.
    Ona göre resimlerine bakıp birşey söyleyebiliriz.
    Yalnız senin kart digital ise arakablo olmadan da sesi verebiliyordur.
    Sesialamaman ise kullandığın programdan kaynaklanabilir.Progdvb programını dene onda sorun çıkmayabilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PS 5 HDMI SORUNU ACİL YARDIM
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.