Arkadaşlar tv kartı almayı düşünüyorum. Sistemim : Amd barthon 2500+ işlemci, AOpen VIA KT400A anakart, 512MB DDR RAM ( 333mhz) , 40 GB MAXTOR HDD ( 7200 rpm) , 32mb GF2 MX 200 ekran kartı. Sordugum bazı kişiler pc kaldırmaz felan dediler ekran kartı , ram felan. Ben en fazla 40$ Lık bir tv kart almayı düşünüyorum. Sizce PC kaldırır mı ? Birde 40$'a kadar alabilecegim en iyi tv kartı nedir ?
Teşekkürler..
kaldırıp kaldırmayacağı hallında kesin bişey soyleyemem ama bence avermedia al
kardeş niye kaldırmasın mis gibi sistemin var .40 dolara kadar fly , inca gibi avermedia nın yanında dandik kalan markaları alabilirsin ancak
avermedianın biraz kırpılmış bi modeli var 35 usd +KDV ye bence onu al . fly ,inca gibi dandik markalar hep sorun çıkartır.
Beyler ben oyun felan da oynuyorum. Anakart ını yiyor felan diyorlar yavaslatiormus..
anakartı nasıl yiyormuş ya.i_lemciyi biraz fazla kullan1yo o kadar. sende oyun oynarken televizyon izlemeyiver
hem oyun hem TV oluyor mu ?? TV out bunu mümkün kılıyor mu? Sistemi kaldırır ..kaldırmaz diyenler şaka yapmış.. Hem süper kaldırır.. DVB kard bile alabilirsin o sisteme..
arkadas sistem kaldırır kaldırmasınada 40 dolarlık bir tv kartını ben sistem olsam kabul etmezdim:))) oyuzden biraz para biriktir ondan sonra al...
Peki kart olarak ne tavsiye edersiniz .. Yani hem ucuz hem kaliteli birşey olsun.. Fiyat/performans olarak üstün bisi yani :)
sistemin kaldırmaz olurmu.sistemin guzel ve butun kartları kaldırır. bence Leadtek veya avermedia al.ama ikisinin arasında leadtek daha iyi çünkü avermediadan daha kaliteli görüntü veriyor birde sadece mpeg1 ve mpeg2 kayıttın yanında mpeg4 yani divx e kadar kayıt yapabiliyor.birde time shiftin özelliğine sayarsak avermedia leadtek in eline su dökemez.bu ancak kullananlar bilir....
bu saatten sonra anolog tv kartı alınmaz. alacaksan digital tv kartı al. ben skystar2 kullanıyorum ve çok memnunum. şifreli bir çok kanalıda bedava izliyorum. üstelik benim eski tv kartım olan avermedia tv studyo yada beş basar. bende her 2 kartta var şu anda. avermedia yı sadece uyduda olmayan radio kanalları için elimde tutuyorum. skystar2 nin görüntü kalitesi mükemmel. aynı şekilde mükemmel kayıt yapabiliyor. avermedia da skystar2 de mpeg2 formatında kayıt yapıyor ama arada uçurum var. boşuna eski tv kartlarından alma bence. artık bütün kanallar digital uyduya geçiyor. bir çok radio kanalıda var. nereden bakarsan bak digital tv kartının avantajı çok fazla. biraz pahalı ama değer. bu arada sisteminde çok iyi.
ysroguz+bin ..bu saatten sonra SS2 alınır bartonuna da süper yakışır.
KeanuReaves, arkadaşım kartın fiyatını vede tam modelini yazıp beni biraz daha aydınlatırsan çok sevinirim. ysroguz, dostum haklısın fakat pahalı demişsin zaten çok uçuk fiyat veremem tv kartına maddi durumlardan dolayı. Senin dedigin kartın fiyatı nedir acaba ?
Teşekkürler.
Ee arkadaşlar cevap yok mu ?
aver usb 2.0 muhteşem bişi olağanüstü tavsiye ederim nbiraz pahalı ama değer bir kere alacaksın
skystar2 in fiatı 80$+kdv civarında olacak. tabi çanak ve lnb de olması lazım. diğer tv kartları bence gereksiz artık. piyasada sadece radio kartı olsa kimse bu kartları almaz herhalde. bence biraz daha para biriktir ve skystar2 al. pişman olmazsın. bir sürü şifreli kanalı bedava izlersin.
80$+kdv ile bitse alırım da çanak lnb felan.. :)
arkadaşım tv kartı yerine arkadaşların dediği gibi skystar al pek çok artı özelliği var (dvd kalitesinde görüntü, bu görüntüyü sesli olarak kayıt, sınırsız hafıza, internete bağlanma vs..) sadece biraz sabrdip para biriktir. bana 250 milyona mal oldu herşey dahil. 1 ay önce.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme