Şimdi Ara

TV kartları hakkında hiçbir bilgim yok..Yurt Odasında TV kartı kullanmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.140
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Sorunum aslında basit ama bu konu hakkında hiçbir fikrim yok normalde çıkıp teknoloji marketlere sorucaktım ama bu aralar pek vaktim olmadı o yüzden buraya konu açmayı uygun buldum..

Kaldığım yurt odasında TV yasak..TV izlemek istiyorum onun için TV kartı alıcam ama alsam kullanabilir miyim bilmiyorum.TV kartı kullanmak için ne gerekli?Mesela yurt odalarında anten girişi vs. yok Anten girişi gerekiyor mu yada neler gerekiyor?Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim

Düzenleme : İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiyaH BeyaZ -- 17 Aralık 2010; 16:27:39 >

• iyi bir tv keyfi için çanak anten olması lazım dijital için ama malesef kaldığın yurtta yokmuş.en azından normal anten olsa karasal kanalları izleyebilirdin.anten yoksa bulunan yere göre birkaç analog kanal çıkabilir.size tavsiyem bir analog kartı alın kartın anten girişine bir cağ takarsanız anten görevini görür.teknolojide çareler tükenmez:d iyi günler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi masturbasyonoloji doçenti -- 17 Aralık 2010; 18:25:58 >
  • Dijital tv kartı tavsiye ederim. Odanız güney yönündeyse skystar'ın küçük çanaklarını kaçak kullanmayı düşünebilirsiniz.
    Karasal Tv kartından uzak durun.
  • @muratbjk10 :D saolun bi şeyler düşüncez artıkk :)

@R.Korkmazz acaba o çanaklar ne kadardır bide kaçak kullancağım için saklamak filan sorun olur mu?
  • Tv kartları hassas çanak ayarı istiyor.Ayrıca çanağın gizli olmak zorunda olması istediğiniz sonuca ulaşmanızı engeller.Eğer odada internet varsa en uygun çözüm "tevi bu" .İnternet üzerinden ttnet'in yaptığı tv yayınları.
    Fiyatı da çok ucuz.Bu konuda verilen başlıkları incelemenizi öneririm.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TV+ İçin İnternet Şart Mı?
    19 sa. önce açıldı
    Bu özelliklerde tv box var mı ?
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.