Şimdi Ara

TV nin monitör olarak kullanılması??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
721
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar evimdeki 2-3 yıllık eski pc mi sattım. Yeni bi pc toplamak istiyorum, ancak evimde 72 ekran True Flat 50 Hz. lik televizyonum var. Malum Devlit Memuru bütçesi neoeniyle! monitörden kar edeyim diyorum. Tv min S VİDEO girişi var bilgisayara bağlanabileceğini biliyorum ancak nasil bir verim alacağımı bilmiyorum. Yani 17 Tft Lsd bir ekranın verdiği görüntü ile bu görüntü arasında masıl bir fark olur?? bilen veya bu şekilde kullanan varsa görüşlerini bekliyorum. Teşekkürler.

• Görüntü iyi olmaz monitör kadar. Görüntü net olmaz. Ekran yenileme hızı yavaş olacağından pek sağlıklı lmaz.
  • böyle bi durumu dene veya görme şansınız oldumu?
  • kör kör dolaşmak istemiyorsan ben ce yapmayın öyle birşey ha ama oyun oynuyacağım dersen olabilir çok yaklaşmamak kaydıyla televizyona....
  • Tabi, kafamızdan sallamıyoruz.
  • Televizyonuna da yazık olur. Tüpünü deliler gibi bitirdiğini duymustum tv nin bilgisayara baglayınca...
  • Oyun oynamak mı? Hiç denemedim ama TV de oyun oynamak pek mantıklı gelmiyor. 50 hz de oyun mu oynanır.
    quote:

Orjinalden alıntı: obediah

kör kör dolaşmak istemiyorsan ben ce yapmayın öyle birşey ha ama oyun oynuyacağım dersen olabilir çok yaklaşmamak kaydıyla televizyona....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: asprin

Tabi, kafamızdan sallamıyoruz.

kardeş peki bu tazeleme olayında kullanacağım ekran kartının yüksek olması durumu düzeltebilirmi??
  • hiç boşuna boyle bir işe kalkışma. sonuç cok kotu oluyor. ne oldugu belli olmuyor yazılar filan okunmuyor gözlerin çok yoruluyor. 15" dandik 1 monitor alsan iyi olur.
    zaten yeni pc toplayacam diyorsun. wındowsu filan kurmak için monitor zaten şart. ekran kartının driverlerini kurmadan goruntuyu aktaramazsın tv ye
  • Değiştirmez. TV nin hızı 50hz olduğu için daha yukarıya çıkamazsın.
    quote:

Orjinalden alıntı: rainmans

quote:

Orjinalden alıntı: asprin

Tabi, kafamızdan sallamıyoruz.

kardeş peki bu tazeleme olayında kullanacağım ekran kartının yüksek olması durumu düzeltebilirmi??
  • Arkadaslar yorumlarınızı zevkle okuyorum. Bu yorumlar karar vermemde etkili olacak. Bundan sonra gelecek yorumlarıda takip edip bi karar vereceğim. TEŞEKKÜRLER
  • ben denedim kesinlikle tavsiye etmiyorumşS-video sadece bilgisayardaki divx filmleri izlemek için kullanılabilir onun dışında bi işe yaramaz. windows daki yazılar bile net okunmuyo.kimsenin de sana monitör yerine s-video yu tavsiye ediceğini sanmıyorum.en iyisi ikinci el falan bi mönitör bul
  • gözlerin bozulur sağlığını kayberdersin.televizyon ekranı monitör gibi değil.2-3 metre mesafedeen bakmak gerekiyor.Onun için en dandik monitör tv den iyidir
  • git hurdacıdan en dandik monitörü al.
  • peki 100hz zeta televizyona bağlasak ne olur durum arkadaşlar
    bi ara bilgisayarı bağlayacam bizim tv ye ama kablo alamadım daha
  • quote:

Orjinalden alıntı: RevengeR

peki 100hz zeta televizyona bağlasak ne olur durum arkadaşlar
    bi ara bilgisayarı bağlayacam bizim tv ye ama kablo alamadım daha

istersen 200 Hz televizyona bağla. nokta aralığı çok yüksek, çözünürlük de düşük olacağından bi tad alamassın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: rainmans

böyle bi durumu dene veya görme şansınız oldumu?

+1

• Monitör al . Sağlığın mı önemli paran mı ? Heartz olayı devreye girince . Monitör gözlerini harcıyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.