Şimdi Ara

TV'nizden ne kadar memnunsunuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yeni TV alacaklara ve TVsini değiştirmeyi düşünenlere yardimci olacak bir anket olarak bu başlığı kullanabiliriz.

Önce marka ve modeli yazalım. Sonra memnuniyetimizi yüzde olarak belirtelim. İlaveten istenirse + ve - özellikleri belirtilebilir.

Konuyu canli tutarsak cok insan faydalanabilir.

Ilk örnek benden. 2011 martta almıştım. 5 senedir gunluk ortalama 14 saat çalışıyor. Belki philips 8bin serisi için fikir verir.

Philips 46" pfl8505. Memnuniyetim %90.

Bu forumu okuyana kadar bulutlanma oldugunun farkinda değildim. Goruntu kalitesi cok iyi.

Degistirmek isteme sebebim küçük gelmesi ve smart özelliklerinin zayıflığı.

Hedef tv: lg 55uf950v. 6binden 5bin tl seviyelerine gerilemesini bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yasengin -- 9 Ocak 2016; 23:37:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhaba
    İyi düşünülmüş, faydalı bir konu olmuş. Benim tv Lg 42LM640S. Genel olarak memnunum. Bir ara wi–fi bağlantısında sorun vardı. Tv kapatılıp yeniden açıldığında bağlantı kopuyor, yeniden şifre girmek gerekiyordu. Şu anda o sorun düzeldi. Diğer sorunlar ise kanal geçişinin yavaş olması ve kanal silme seçeneğinin olmaması. Görüntü ve ses kalitesi gayet iyi. Video format desteği sorunsuz. Yaklaşık 3 yıl oldu maşallah servis yüzü görmedi.

• 2012'de popüler olan ve çok tavsiye edilen samsung 40d6000 aldık...
    görüntü ve ses kalitesi gerçekten iyiydi yani memnunduk...
    ancak 2 yıl sonra panel arızası verdi, o günden beri önünde tül perde varmış gibi izliyoruz...
    bu modelle ilgili aynı şikayetten çok yazıldı, genelde 2-3 yıl sonra çok sayıda arıza veren ürün olmuş...
    şimdilerde yeni bir tv arayışındayım, bu olaydan dolayı samsung modellerinden uzak duruyorum doğal olarak ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bayberty -- 13 Ocak 2016; 22:16:40 >
  • Merhaba, ben de 2014 yili sonlarinda cikan 6 serisi samsung model olan samsung 55h6273 u kullaniyorum 1 yil olmak uzere mediamarktin indirimiyle 1999a kapmistim. Buyuk ekran, smart tv cok kullanisli ve iyi. Goruntu ve ses kalitesinden de memnunum. İyi ki tercihimi buyuk olmasindan yana kullanmisim. Alacaklara mutlaka ilk tavsiyem ilk tercihleri ekran boyutu olsun

• Merhaba yaklasik 1 bucuk aydir lgmin 42lf650v modelini kullanmaktayim. Oncelikle goruntu kalitesi guzel sesi cok temiz ve guclu veriyor 100 uzerinden 20ye ayarladiginizda yan odada dinlersiniz yani bayagi kuvvetli hoparloru var. Kanal gecisleri tatmin edici internette kasmalar oluyor. Kutusundan hdmi kablosu ciksaydi keske guzel olacakti 2 tane 3d gozluk koymuslar 1 tane hdmi kablosu koyamamislar. Bazi kanallarda gecersiz hizmet diye hata veriyor. Digiturk play diye bir uygulama var illet resmen! Uygulama ana sayfadan ibaret resmen yani 10 tl vermeden ozet bile ozleyemiyorsunuz bu belki lgnin sorunu degildir ama philipslerde lig tv uygulamasi car istersen ozet izleyebilirsin ama bunda hersey parali. Youtube bazen insani cildirtiyor ornegin actiginiz muzik veya sarki internet hizinizdan dolayi durdu diyelim aninda 5-10 saniye ileri atiyor ve gercekten deli ediyor. Birde icinden cikan kumanda bayagi bir eski bu belki cogu tvnin sorunudur ama lg tv plus uygulamasiyla bir nebze bu sorun cozulebilir. Lg tv plus demisken philipsin tv remote uygulamasi kullanim acisindan daha rahat mesela tv plustan telefondaki bir muzigi acarken her seferinde yeniden secmeniz gerekiyor ve telefondaki muzigi tvnizde oynatirken muzigi vs. İleri sardiginiz zaman sacma sapan bir hata veriyor program bug dolu bazen tv internete bagli oldugu zaman program gormuyor bile tvyi. Bence 2 milyara yakin para vermektense az daha katilip 4k lisi alinabilir yani ama guzel cihaz sesi falan cok kuvvetli.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.