Şimdi Ara

TV OUT'tan VHS KASETLERE KAYIT

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • <font face='Tahoma'>TV OUT ile televizyona aktardığım filmleri VIDEO kaset oynatıcı ile VHS kasetlere kaydetmek istiyorum. Arkadaşım bunun bir şekilde yapıldığını duymuş

Geçenlerde denedim fakat TVOUT ile görüntü aldığım kanal ile video'nun görüntü kaydetmesi için geçerli olan kanalı denkleştiremiyorum. Yani tek kanal üzerinden hem görüntü alıp hem de kayıt yapamıyorum VHS kasete

Nasıl yapıldığını bilen var mı acaba?</font id='Tahoma'>

• tv ye taktığın zaman görüntü alıyorsan videoya takıncada alabilmelisin değişen bir şey yokki.video in girişine takacaksın ekran kartından gelen out u.videodanda kanalı video in e getireceksin bu kadar yani.Bir başka deyişle tıpkı tvden videoya görüntüyü nasıl veriyorsan yada videodan videoya kayıt yaparken ne yapıyorsan aynı.
  • yani sen tvout tan aldığım kabloları ilk önce video nun in girişine bağla sonra da video dan çıkan kabloyu da tvye diyorsun.

bu şekilde mi görüntü almalıyım?

ben diğer yolu denedim yani tvouttan tv ye ve 3lü giriş sayesinde de videoyu aynı anda tvye bağlamıştım
  • evet aynen öyle.

<b>"ben diğer yolu denedim yani tvouttan tv ye ve 3lü giriş sayesinde de videoyu aynı anda tvye bağlamıştım"</b>

tamam da görüntü videoya hiç uğramadan video nasıl kasede kaydedecek?görüntü önce videoya girecekki kayıt olabilsin.
  • video cihazı üzerinde toss girişi varsa işin çok daha kolay olur..
    sarı tosstan bağlarsın bilgisayarı videoya,videoyu da antenden ya da S video outtan tvye hem kaydeder hem seyredersin..
  • ok haklısın o şekilde denerim
    teşekkürler yardımlar için
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.