Şimdi Ara

TV Satın Alma Rehberi (Son güncelleme 24.01.2012) (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
400
Cevap
19
Favori
52.416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: trabzon61_66

Arkadaşlar çok detay bilgi sahibi değilim ve 55 inç bir led tv almayı planlıyorum. Bu 55nx810 un fiyatının düşük olması ilgimi çekti. 55nx810 ile 55hx920 ve 55nx720 yi kıyaslarsak hangisi fiyat ve güç tüketimi açısından tercih edilmelidir. 3D felan çok önemli değil ve parlaklık vs de çok önemli olmamalı diye düşünüyorum. Ne dersiniz..

55" tv ariyorsaniz izleyeceginiz siralama

sony 55hx920
    sony 55nx720
    panasonic 55vt30 ( plasma )
    samsung d8000
    sony 55ex720
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shafter

madem plasma ve 46 ustu ariyorsunuz size 65vt30 oneririm hem ananenizin gorme kusuru varsa kendisi icinde iyi olur........

hocam pahali olur ve abarti buyuk olur ))

2000 civari 50inch veya 1500 civari 42 inch tavsiyesi var mi ?

aslinda tavsiye edilebilecek pek kriterim de yok, nette nbakip en ucuzunu alicam sanki :/
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: avedist

quote:

quote:

Arkadaslar bugun teknosada 46inc nx720 bakarken 55inc sony nx810 u 4300tlye gordum. Fiyatlar ikiside ayni. Sizce hangisi daha mantikli?

55nx810 gecne senenin tv si ve bu senekilerle islemci vs farkliliklari var ben tavsiye etmiyorum.
    46nx720 ayni fiyat demissiniz bi kere bu yanlis.
    aklinizda olsun teknosa electroworld vs markalar urun almak icin degil urunleri incelemek icindir!
    sony tv de karar kildiysaniz
    www.hepsisony.com (kanyon sony ben burdan aldim )
    www.avrupatr.com ( cevahir sony -bu firmada ilgili ama fiyati biraz fazla kalabiliyor )

bu 2 firma teknosa dan % 30 daha ucuzdur.

diger sorulara gelince ilk mesajda da belirttigim gibi 1000-2000 arasinda ki tvlerdne birsey beklemeyin hemen hemen ayni goruntuyu verir ve benim ilgi alanim disinda kaliyor bu fiyat araligi.

Bugun cevahirdeydim shafter zaten. Teknosadan cikip sonye girdim. Mesela ordada 55nx720 nin fiyati 6200tlydi indirimli hali ama mesela istanbul bilisimde ayni urun 4300tl. Acaba istanbulda teshir urunu falanmi dedim ama degilmis sifir kapali urun arada 2000tl fark var sasirtici. Mesela ayni urununde 46 inc olani ist bilisimde 3900 iken cevahir sonyde 3600tl. Ama 55 olaninda 2000 tl fark biraz enteresan.

istanbul bilisimde sony turkiye garantili 55nx720 varmiymis acaba ? once onu bir ogrenin.
    elinde urun olmayan butun firmalar genelde piyasanin yari fiyatini verirki insanlarin akli karissin diye.
    sony tv sony centerlar harici hic bir yerden alinmaz.
    akil var mantik var 55nx720 4300 ken ve piyasadan 1500 tl ucuzken 46nx720 nasil oluyorda 3900 oluyor(400 tl fark yani 250 dolar zaten dunyanin hic bir yerinde bu kadar degil 2 tv arasinda ki fark ) ve de piyasadan 500 tl pahali oluyor.
    cunku 55nx720 ellerinde yok.46nx720 var.ve olan urunude pahali satiyorlar.

Simdi aradim istanbul bilisimi. Sony 55nx720 icin sifir bir hafta sonra teslim ediyoruz ve turkiye ithalatci garantili diyorlar. Fiyatida dedigim gibi 4350tl kk taksitle. Belkide bu model ozel indirimde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Arkadaslar bugun teknosada 46inc nx720 bakarken 55inc sony nx810 u 4300tlye gordum. Fiyatlar ikiside ayni. Sizce hangisi daha mantikli?

55nx810 gecne senenin tv si ve bu senekilerle islemci vs farkliliklari var ben tavsiye etmiyorum.
    46nx720 ayni fiyat demissiniz bi kere bu yanlis.
    aklinizda olsun teknosa electroworld vs markalar urun almak icin degil urunleri incelemek icindir!
    sony tv de karar kildiysaniz
    www.hepsisony.com (kanyon sony ben burdan aldim )
    www.avrupatr.com ( cevahir sony -bu firmada ilgili ama fiyati biraz fazla kalabiliyor )

bu 2 firma teknosa dan % 30 daha ucuzdur.

diger sorulara gelince ilk mesajda da belirttigim gibi 1000-2000 arasinda ki tvlerdne birsey beklemeyin hemen hemen ayni goruntuyu verir ve benim ilgi alanim disinda kaliyor bu fiyat araligi.

Bugun cevahirdeydim shafter zaten. Teknosadan cikip sonye girdim. Mesela ordada 55nx720 nin fiyati 6200tlydi indirimli hali ama mesela istanbul bilisimde ayni urun 4300tl. Acaba istanbulda teshir urunu falanmi dedim ama degilmis sifir kapali urun arada 2000tl fark var sasirtici. Mesela ayni urununde 46 inc olani ist bilisimde 3900 iken cevahir sonyde 3600tl. Ama 55 olaninda 2000 tl fark biraz enteresan.

istanbul bilisimde sony turkiye garantili 55nx720 varmiymis acaba ? once onu bir ogrenin.
    elinde urun olmayan butun firmalar genelde piyasanin yari fiyatini verirki insanlarin akli karissin diye.
    sony tv sony centerlar harici hic bir yerden alinmaz.
    akil var mantik var 55nx720 4300 ken ve piyasadan 1500 tl ucuzken 46nx720 nasil oluyorda 3900 oluyor(400 tl fark yani 250 dolar zaten dunyanin hic bir yerinde bu kadar degil 2 tv arasinda ki fark ) ve de piyasadan 500 tl pahali oluyor.
    cunku 55nx720 ellerinde yok.46nx720 var.ve olan urunude pahali satiyorlar.

Simdi aradim istanbul bilisimi. Sony 55nx720 icin sifir bir hafta sonra teslim ediyoruz ve turkiye ithalatci garantili diyorlar. Fiyatida dedigim gibi 4350tl kk taksitle. Belkide bu model ozel indirimde.

iyi madem size iyi alisverisler size o firmayla.

• sony tvlerde sıralama sony 46hx820 / 46nx720 / sony 46hx720

şeklinde deniliyor fakat fiyat olarak

hx820 3.704 TL
    nx720 3.790 TL

aralarında pek farkta yok hatta nx daha pahalı

madem bu şekilde neden nx720 mi hx720 mi diye tartışılıyorki hx 820 alalım bitsin... anlamadım ben bu işten bişey
  • okudukça lgden philipse kaydım, burayı okudum sony fiyatlarına bakayım dedim aynılar.
    nx720 almışsınız ama incelemeniz var mı bulamadım. hx720 ve nx 720 fiyatı aynı hangisi neden tercih edilmelidir. ve philips dizayn serisini düşünürsek sonye kayılmalı mıdır? 40 ekran 3 tv de tam 3 bin lira şu an. bu sonyler gerçekten değmezse görüntüyü düşünmeden tasarım düşünüp philipsi alıp geleceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: underdog

sony tvlerde sıralama sony 46hx820 / 46nx720 / sony 46hx720

hx820 3.704 TL
    nx720 3.790 TL

madem bu şekilde neden nx720 mi hx720 mi diye tartışılıyorki hx 820 alalım bitsin... anlamadım ben bu işten bişey

hx820 ile nx720 nin ayni fiyat oldugu filan yok!

internetten satista pazarlama stratejisi olarak firmalar ellerinde olmayan urunler icin internette yari fiyatini yaziyor boyle olunca insanlari nakli karisip sacma sapan seceneklere yoneliyorlar.
    ben en son nette 4300 tl 55nx720 gordum almak istiyorum diye istanbul bilisimi aradigimda bana zorla ellerinde ki 55d8000 mi ne satmaya calismislardi.durum bu yani !
    bu yuzden arastirmadan okumadan garip garip fiyatlar yazan o ellerinde urun olmayan firmalarin fiyatlarini buraya yazip ortaligi karistirmaya calisan uyelerin mesajlarini bundan sonra cevaplamayacagim.

• quote:

quote:

hx820 3.704 TL
    nx720 3.790 TL

internetten satista pazarlama stratejisi olarak firmalar ellerinde olmayan urunler icin internette yari fiyatini yaziyor boyle olunca insanlari nakli karisip sacma sapan seceneklere yoneliyorlar.
    ben en son nette 4300 tl 55nx720 gordum almak istiyorum diye istanbul bilisimi aradigimda bana zorla ellerinde ki 55d8000 mi ne satmaya calismislardi.durum bu yani !
    bu yuzden arastirmadan okumadan garip garip fiyatlar yazan o ellerinde urun olmayan firmalarin fiyatlarini buraya yazip ortaligi karistirmaya calisan uyelerin mesajlarini bundan sonra cevaplamayacagim.

shafter bi sakin ol! neden ortalığı karıştırmaya çalışayım internetten fiyat gördüm buraya yazdım soru soruyorum sadece merakımı gidermek için! Uslubun hoş değil!

Kaldıki istanbul bilişimden ucuz fiyata laptop alan ve lcd tv alan ve memnun olan arkadaşlarım var benide onlar bu siteye yönlendirdi. Bende gördüm sordum...

Mümkünse sen cevaplama zaten bu uslubu kullanacaksan....

• quote:

quote:

quote:

hx820 3.704 TL
    nx720 3.790 TL

shafter bi sakin ol! neden ortalığı karıştırmaya çalışayım internetten fiyat gördüm buraya yazdım soru soruyorum sadece merakımı gidermek için! Uslubun hoş değil!

Kaldıki istanbul bilişimden ucuz fiyata laptop alan ve lcd tv alan ve memnun olan arkadaşlarım var benide onlar bu siteye yönlendirdi. Bende gördüm sordum...

Mümkünse sen cevaplama zaten bu uslubu kullanacaksan....

burda olay istanbul bilisim veya baska bir firma deigl insanlar okumadan direk hizli cevapa basip basliyor ayni sayfa da ki ayni 10.soruyu sormaya.biraz okuyup arastirsaniz hic gerek klamayacak neyin ne oldugunu ogrenmeye.55nx720 yi turkiye de elinde 5000 tl nin altinda olan hangi firma varsa ( sony garantili ) 10 adet almaya hazirim.

• 1.Okumadan cevap yazdığımın kanısına nerden vardın?
    2. Hangi hakla sen beni ortalığı karıştırmakla suçlarsın?

Herkes burda tv almaya çalışıyor ve herkesten senin kadar araştırma yapmasını bekleyemezsin. Sende araştırmanı yapmışsın insanlara faydalı olayım diye başlık açmışsın. Madem bu başlığı açtın sorulan sorularıda hoşgörüyle cevaplıcaksın. Benim senin gibi piyasa araştırması yapmak ya da teknik özelliklerini detaylıca inceleyecek kadar zamanım yok. Kendi çapımda araştırmamı yapıyorum. Buraya yazmamda bir araştırmadır. Ve sana örnekte verdim arkadaşım aldı kullandı, ilk başta stokta yok dediler 1 hafta sonra gelicek dediler ve aldı 1 senedir kullanıyor samsung 46c750 gibi bir modeldi ve piyasa fiyatının yaklaşık 1.200 TL aşağısına aldı. Yine başka bir arkadaşım toshiba x505 serisi bir laptopu daha türkiyede bile yokken piyasa fiyatının çok aşağısında aldı. Bu nedenlerden dolayı bende bu firmadan almayı düşündüğümden fiyatlarını birbirine yakın gördüğüm için sordum neden fiyatlar birbirine yakın diye..

neyse uzatmanın anlamı yok seni hoşgörüye davet ediyorum...

• Arkadaşlar öncelikle Shafter'a ve fikir belirten herkese teşekkür ederim. Malumunuz evlilik öncesi tv alma işlemleri için okuyucu olarak işgal ettiğim forumunuzda, bi hayli fayda gördüğüm bir başlık oldu.

Netice olarak 42LW5500 den 40NX720 'ye giden bir fikrim oldu ve şimdi 40NX720 kampanyası bekler haldeyim. Kararım üzerine fikir belirtecek arkadaşlar için; oyun konsolu kullanacağımı ve sd yayınlar ağırlıklı olmak üzere bir hd dijital platformun üyesi olarak hd yayında takip edeceğimi göz önünde bulundurmalarını rica ederim.

Birde kampanyaları tek tek satıcı sitelerinden yahut mağazalarından mı araştıracağız, bu konuda bilgilerinize ihtiyaç duymaktayım.

Şimdiden teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: silahsiz

Arkadaşlar öncelikle Shafter'a ve fikir belirten herkese teşekkür ederim. Malumunuz evlilik öncesi tv alma işlemleri için okuyucu olarak işgal ettiğim forumunuzda, bi hayli fayda gördüğüm bir başlık oldu.

Netice olarak 42LW5500 den 40NX720 'ye giden bir fikrim oldu ve şimdi 40NX720 kampanyası bekler haldeyim. Kararım üzerine fikir belirtecek arkadaşlar için; oyun konsolu kullanacağımı ve sd yayınlar ağırlıklı olmak üzere bir hd dijital platformun üyesi olarak hd yayında takip edeceğimi göz önünde bulundurmalarını rica ederim.

Birde kampanyaları tek tek satıcı sitelerinden yahut mağazalarından mı araştıracağız, bu konuda bilgilerinize ihtiyaç duymaktayım.

Şimdiden teşekkürler.

Merhaba;

Ben de sisiznle aynı durumdayım.Ve son kararım ya 46NX720 yada Panasonic 50VT30E olacak.Bakalım hangisi bütçeme uyarsa onu almayı düşünüyorum.Ben mecburen Teknosa'daki Turuncu indirimi bekliyorum çünkü elimde 3.000TL'lik iade çekim var.Genelde her cumartesi Cevahir,Nautius gibi exxtra mağzalarında indirim oluyor.Panasonic 50VT30E'yi de araştırmanızı tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arizona76 -- 8 Şubat 2012; 9:44:28 >

• Arkadaşlar merhaba;

Bugün Taksim'deki Satrün mazasına gittim ve bilerek birkaç soru sordum tvler ile ilgili verdiği cevaplarla oradaki danışman arkadaş beni çok güldürdü allahta onu güldürsün diyorum.Panasonic VT30E ile Smasung D6500 aynı kefeye konulbilirmiş.Samsung D8000 ile de Sony HX920 aynı klasmanda değerlendirilebilirmiş.Hatta Sony HX820 ile NX720 Smasung'un 2 klasman altındaymış.Vay be dedim bilgisiz insanlara bu yüzden satıyolar bu Samsung'ları.Ancak öğlen arası Bostancı Vatan'a gittim oradaki arkadaşın hakkını yemeyelim HX820 ile VT30 ayrı klasmanlar Samsung rakip bile olamaz abi işin gerçeği bu dedi.Hatta hangisini alırsan seni pişman etmez dedi.Ancak şu burn olayı kesinlikle yok VT30'da özellikle kalktı o iş dedi.Rahatça alıp kullanın dedi.Ben de bugün görüdklerimden sonra bu iki televizyondan birisini alacağım.
  • seninki ne ki
    bana da lg al pişman olma sony e bulaşma bitti o dedi satıcının birisi
  • satıcının yorumuna söylenebilecek tek şey, sizin imza bloğunuzda yazan ifade
  • quote:

Orijinalden alıntı: agtr

satıcının yorumuna söylenebilecek tek şey, sizin imza bloğunuzda yazan ifade

süper gözlem :)
  • Teknosa'da bi "Turuncu İndirim" olayı var sanırım 11 Şubat'ta. Ben dahil ilgililere duyrulur...
  • quote:

Orijinalden alıntı: trakia_

Arkadaşlar merhaba;

Bugün Taksim'deki Satrün mazasına gittim ve bilerek birkaç soru sordum tvler ile ilgili verdiği cevaplarla oradaki danışman arkadaş beni çok güldürdü allahta onu güldürsün diyorum.Panasonic VT30E ile Smasung D6500 aynı kefeye konulbilirmiş.Samsung D8000 ile de Sony HX920 aynı klasmanda değerlendirilebilirmiş.Hatta Sony HX820 ile NX720 Smasung'un 2 klasman altındaymış.Vay be dedim bilgisiz insanlara bu yüzden satıyolar bu Samsung'ları.Ancak öğlen arası Bostancı Vatan'a gittim oradaki arkadaşın hakkını yemeyelim HX820 ile VT30 ayrı klasmanlar Samsung rakip bile olamaz abi işin gerçeği bu dedi.Hatta hangisini alırsan seni pişman etmez dedi.Ancak şu burn olayı kesinlikle yok VT30'da özellikle kalktı o iş dedi.Rahatça alıp kullanın dedi.Ben de bugün görüdklerimden sonra bu iki televizyondan birisini alacağım.

en azindan insanlarin bilinclendigini gormek uzel bir duygu : )
    burn in olayina gelince ne yazik ki satici ne derse desin su an ki plasma tv lerin tamaminda bu olayi yasama sansiniz var.fakat eskilerde bu durum misal % 30 ise su an ki lerde ozellikle vt30 da % 3-5

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: trakia_

Arkadaşlar merhaba;

en azindan insanlarin bilinclendigini gormek uzel bir duygu : )
    burn in olayina gelince ne yazik ki satici ne derse desin su an ki plasma tv lerin tamaminda bu olayi yasama sansiniz var.fakat eskilerde bu durum misal % 30 ise su an ki lerde ozellikle vt30 da % 3-5

satıcılar her zaman ürünün iyisini değil satmak istediği ürünü ön plana çıkarırlar,

• http://www.benimevim.com.tr/?urun-3950-SONY-BRAVIA-KDL-40EX729-Led-Tv.html

bu tv nasıldır acaba arkadaşlar bende bir sony alayım diyorum ama bütçem ancak buna yetiyor.vede uydu alıcılı bir tv almak istiyorum bu tv alınır mı teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.