Şimdi Ara

TV Satın Alma Rehberi (Son güncelleme 24.01.2012) (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
400
Cevap
19
Favori
52.416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: smesinci

Arkadaşlar. Sony sitesinden yetkili satıcıların bilgisine ulaştım. Direk bir AVM deki mağzasını aradım. Bana 46nx720 2999 TL dedi. Üstelik worlda 2 ay etlemeli 10 taksitli fiyatı. öncelikle telefonla sony mağazasından fiyat öğrenin. Hatta gidin yüzyüze pazarlık edin.

Hangi avm mağzası bu fiyatı verdi?Daha detaylı bilgi verebilirsen birçok kişi faydalanabilir
  • quote:

Arkadaşlar. Sony sitesinden yetkili satıcıların bilgisine ulaştım. Direk bir AVM deki mağzasını aradım. Bana 46nx720 2999 TL dedi. Üstelik worlda 2 ay etlemeli 10 taksitli fiyatı. öncelikle telefonla sony mağazasından fiyat öğrenin. Hatta gidin yüzyüze pazarlık edin.

Hakkat yahu, neresiymiş burası?

40NX720 diye direniyorum ama 46NX720 için de hayır demem...Birde, bu AVM içi sony center da pazarlık mı yapılıyor, mümkün mü bu..?
  • quote:

Orijinalden alıntı: silahsiz

quote:

40NX720 diye direniyorum ama 46NX720 için de hayır demem...Birde, bu AVM içi sony center da pazarlık mı yapılıyor, mümkün mü bu..?

Tabii ki pazarlık yapıyorlar merak etmeyin. Telefonda bile ben bir kere Teknosa'da gördüğüm fiyatı söyledim telefondaki arkadaş ciddi alıcı iseniz buraya gelmeden bana haber verin ben Sony'den onay alır size Teknosadaki fiyatın aynısını veririm dedi.
    Ama 2,999 diyen mağazayı ben de merak ettim çok iyi fiyat şu an için

• quote:

quote:

40NX720 diye direniyorum ama 46NX720 için de hayır demem...Birde, bu AVM içi sony center da pazarlık mı yapılıyor, mümkün mü bu..?http://205.196.122.188/pvnyj3hu53ng/5npav9ia45p111d/Lep%5C%27s+World-v1.4-Dyon.ipa

Dostum çıkabiliyorsanız 46nx al derim, 40nx dynamic Edge degil klasik Edge led bu yüzden siyahlarda seni uzebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ArGoDa -- 17 Şubat 2012; 10:30:16 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ArGoDa

quote:

quote:

40NX720 diye direniyorum ama 46NX720 için de hayır demem...Birde, bu AVM içi sony center da pazarlık mı yapılıyor, mümkün mü bu..?http://205.196.122.188/pvnyj3hu53ng/5npav9ia45p111d/Lep%5C%27s+World-v1.4-Dyon.ipa

Dostum çıkabiliyorsanız 46nx al derim, 40nx dynamic Edge degil klasik Edge led bu yüzden siyahlarda seni uzebilir.

Hocam teşekkür ederim önerin için. Açıkçası ben 40NX720 kararını verdiğimde fiyatı 2999 TL idi. Şimdi ise 46NX720 neredeyse o fiyatlarda ( 3100-3200 TL ). Bu şartlarda 46NX yönünde bir eğilimim var açıkçası ama...

Kampanya kovalamaya devam o vakit;

Haydi 46NX720 kampanyası haydiiii
    Tam zamanı tam zamanı şimdiiiii

• Emeğine sağlık Shafter arkadaşım.
    Gerçekten güzel açıklamalar yapmışsın. Çok öz ve yalın bir bilgilendirme olmuş.

Ben de 46” Sony almayı düşünüyorum. Aklımda olan 3 model var. HX820, HX720 ve NX720. Bu modeller arasında ilk olarak 720 ile 820 arasında gidip geliyorum. Şöyle ki; hx820 modelini almak istiyorum fakat, burada hx 720 modeli ile aralarında 1.000 tl gibi bir fark var. Hx820 aslında almak istediğim model ama bu 1000 TL lik farkı vermeye değer mi çok emin olamadım. Bu konuda fikirlerini alabilirmiyim?

Diğer taraftan, hx720 ile nx720 arasında sony centerlarda 300-400 TL gibi bir fiyat farkı var. Burada hx720 serisini tercih etmek daha iyi olabilir mi? Yorumlarını okuduğumda bu iki model arasında genel de gorilla glass’ın artılarını ve hzler arasında ki farkın gözümüzün algılayamayacağını göz önünde bulundurarak nx serisini tavsiye ediyorsun ama işlemcinin daha iyi olması ve hz’in yüksek olmasını hızlı-hareketli sahnelerde (aksiyon filmleri, futbol maçları, spor müsabakaları yada ps3 de araba yarışları oyunlarında vs..) biraz da olsa daha iyi/akıcı görüntü almamızı sağlamaz mı? Gözümüz bunları biraz da olsa fark edemiyor mu?

Bir de, sony centelardan ürünü alınca sanırım servis depodan televizyonları eve getiriyor. Kapalı kutumuz mevcut diyorlar ama getirilen tv nin teşhir ürünü çıkma ihtimali olabilir mi? Bunu anlayabileceğimiz tüyolar var mı? Yoksa içimizin rahat olması için mağazadan kapalı kutuyu alıp eve götürmek daha mı iyi olur..

• Arkadaşlar bütün hafta uğraşlarım sonucunda Teknosa'da 40Nx720 şuanda 2.699TL + yanında SUB401SAEP hoperlörü de hediyesi var. Yaklaşık 20 mail ve 5 defa da müşteri hizmetleri ile görüşmüşümdür.Sony Center'lardaki fiyatların fotoğraflarını çekip yolladım ve bu haftasonu fiyatı Sony Center ile aynı seviyeye inmiş.Ancak her mazğada yok.Kapalı kutu olarak 1 yerde buldum ve sanırım akşama alacağım.Sonuçta bu televizyonu oturma odama koyacağım için beni fazlasıyla memnun edecektir diye düşünüyorum.1-2 sene sonra kendi evime çıktığımda inşallah salonuma güzel bir 46 almayı planlıyorum.Sizce 40Nx720'yi bu fiyata alayım mı? Nedersiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arizona76 -- 18 Şubat 2012; 17:20:30 >
  • merhaba arkadaşlar.. LG 32lv3550 Led tv almayı dusunuyoruz abimlere.. acaba bu mci 100hz mı? yoksa tam normal 100hz mı? alındıgında ileriye donuk almak istiyor ama hem 100 hz hem tepkime suresi az hemde led olsun istiyoruz..fiyat olarakda max. 1000-1100 lira butce.. nasıldır sizce bu model?veya bu fiyat aralıklarında ne onerirsiniz?_
    Tesekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi srdrpeker -- 19 Şubat 2012; 20:19:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: trakia_

Arkadaşlar bütün hafta uğraşlarım sonucunda Teknosa'da 40Nx720 şuanda 2.699TL + yanında SUB401SAEP hoperlörü de hediyesi var. Yaklaşık 20 mail ve 5 defa da müşteri hizmetleri ile görüşmüşümdür.Sony Center'lardaki fiyatların fotoğraflarını çekip yolladım ve bu haftasonu fiyatı Sony Center ile aynı seviyeye inmiş.Ancak her mazğada yok.Kapalı kutu olarak 1 yerde buldum ve sanırım akşama alacağım.Sonuçta bu televizyonu oturma odama koyacağım için beni fazlasıyla memnun edecektir diye düşünüyorum.1-2 sene sonra kendi evime çıktığımda inşallah salonuma güzel bir 46 almayı planlıyorum.Sizce 40Nx720'yi bu fiyata alayım mı? Nedersiniz?

bu fiyata nette var ama sen netten alamayacağın için alabilirsin fiyat iyi sayılabilir.

• Arkadaşlar birşey soracağım.Haftasonu Teknosa'dan bir televizyon aldım.Ürünü aldığım yerin anlaşmalı Sony Yetkili servisi almış.Bugün beni aradılar.Yarın kurulum için getireceklerini söylediler.Ben kurulum istediğim söylemedim.Sadece oturduğum yerdeki Teknosa'dan anlaşmalı Servislerini öğrenip kurdururum dedim.Acaba ürünü kargo ile göndermemelerinin nedeni ne olabilir?Aldığım yerde ürünün hediyesi olan standı yoktu ben de ürünü standı gelince gönderin demiştim.Yetkili servisi ararım onlar gelir kurar dedim.Ayrıca daha önceden 1 ürün iadem olduğu için ve hassas olduğumu belirttiğim için böyle bir uygulama yapmış olabilirler mi?Yoksa bu bana mahsusu bişey mi?Bu durumdan şüphelenmeli miyim? Kafam karşıtı.Ürünü aldığım yer Levent Metrocity mağzası.Oturduğum yer Ataşehir Küçükbakkalköy.Servis Levent Sony Yetkili Servisiymiş.Ordan beim evime kdar ürünü kurmak için getirmeleri normal mi? Gelen ürün ile faturada kesilen ürünün aynı olup olmadığını kontrol edeceğimAyrıca yine ürün ile kutusu üzerindeki barcode numarasını da kontrol edeceğim.Acaba çok mu şüpheciyim anlamadım ki ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Benimevim

quote:

Orijinalden alıntı: coni85

quote:

Haydi 40NX720 kampanyası haydiiii
    Tam zamanı tam zamanı şimdiiiii

46nx720 kampanyası da istiyoruz :) 3.300 tl civarına bulmuştum ama daha düşmesini bekliyorum.

Merhaba,

NX serilerinde yoğun talep olması nedeniyle ürünleri sizlerin için temin edip ve ürünlerde kampanya çalışması yapabiliriz.

Sizlerden ricamız bunun için üründe yeterince talep alabiliyor olmamız gerekir ve nx serisi talebi olan ziyaretçilerin iletişim bilgileri ve istedikleri modeli pm olarak iletmelerini rica ederiz.

Ürün stok ve fiyat bilgisi tarafımızca sağlandıktan sonra sizlere dönüş yapabiliriz.

Teşekkür eder iyi günler dileriz.

40NX720 kampanyası varsa benide illaki yazın... +1

• +1 bende
  • Üstadlar merhabalar.Yeni evleneceğim ve evime büyük sayılabilecek bir tv almak istiyorum.Lcd-led-plazma arasında seçim yapmakta o kadar çok zorlanıyorumki.Sd ve hd yayınları çok kaliteli izlemek istiyorum.Evimde digitürkün ve d-smartın hd kutusu var.Maçkolik biriyim.İzlerken maçın içinde olmak isterim görüntüyle.Plazmalarn görüntüleri lcd ve ledlerdan dahi iyi olduğunu söylediler.Teknolojiye ayak uydurmak içinse 3d olsun tabikide alacağım tvda.Üstadlarımızın yardımlarınızı ve değerli fikirlerini bekliyorum.Çok araştırdım ama burda bir türlü karar veremiyorum sürekli fikrim değişiyor.

Benim incelediğim panasonic 50vt30 yada 46 da olabilir.

Panasonic plazma wt30

Lg Lw 5500 yada s serisi

sony 46nx720 Led yada hx920

samsung d7000 ve d8000 serisi

Bu seçenekler arasında kaldım maksimum bütçem 4500-5000 arası birşey.

Bu tv lerden arkadaşım için 3000 tl bütçesi var onada sony46nx720 önerdim.

• quote:

Orijinalden alıntı: sprhawk

Üstadlar merhabalar.Yeni evleneceğim ve evime büyük sayılabilecek bir tv almak istiyorum.Lcd-led-plazma arasında seçim yapmakta o kadar çok zorlanıyorumki.Sd ve hd yayınları çok kaliteli izlemek istiyorum.Evimde digitürkün ve d-smartın hd kutusu var.Maçkolik biriyim.İzlerken maçın içinde olmak isterim görüntüyle.Plazmalarn görüntüleri lcd ve ledlerdan dahi iyi olduğunu söylediler.Teknolojiye ayak uydurmak içinse 3d olsun tabikide alacağım tvda.Üstadlarımızın yardımlarınızı ve değerli fikirlerini bekliyorum.Çok araştırdım ama burda bir türlü karar veremiyorum sürekli fikrim değişiyor.

Benim incelediğim panasonic 50vt30 yada 46 da olabilir.

Panasonic plazma wt30

Lg Lw 5500 yada s serisi

Bu seçenekler arasında kaldım maksimum bütçem 4500-5000 arası birşey.

Tavsiyem Sony Hx920 yada Hx820 alman yönünde olacktır.Eğer bütçeniz bukadarsa gidin bir Sony Center'a pazarlıkla alın.Eğer bekleyecek vaktiniz varsa Nisan sonuna kadar bekleyin 2012 yeni Tv'ler gelecek böylece hX920'lerin fiyatı ucuzlaycaktır.Plazmalar Sd ve Hd yayınlarda iyi ama Led gibi parlak ve canlı bir gönütü vermiyor.Gidin biyerde sd yayınlarda ve hd yayınlarda ikisini de izleyin.Ben Vatan Bilgisayarda izleme şansım oldu ve sonucunda bütçem nx'e yettiği için Nx aldım.Ancak SD yayınlarda HX920 yada Nx720 farketmeyecektir.İkisi de aynı görüntüyü veriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arizona76 -- 21 Şubat 2012; 23:41:02 >

• Teşekkür ederim hocam.Hx serisi yada vt30 arasında tercih yapacağım büyük ihtimalle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sprhawk

Teşekkür ederim hocam.Hx serisi yada vt30 arasında tercih yapacağım büyük ihtimalle.

Gidin mutlaka bir yerde ikisini de izleyin ancak kesinlikle ve kesinlikle normal yayınlarda izlemek istediğinizi söyleyin ve karasal yayınlarda test edin.Ben VatanBilgisayar'da digitürk vardı orada izleyip test etme imkanım oldu.Hem Hd kanallarda hem de Sd kanallarda.VT30 biraz daha mat ve soluk geldi gözüme gerçi bu zevk meselesi birçok kişi natural renkler diyebilir ve onları sevebilir.O yüzden bana daha güzel ve canlı gözüken Led Lcd tvleri yani Sony'i tercih ettim.Ben oturma odamda kullanacağım için 40 inchlik bir televizyon aldım.Salon için 1-2 yıl içinde yine bir televizyon almayı planlıyorum.Eğer alırsam yine tercihim Sony olacaktır ve eğer bütçem yeterse Hx9xx serilerinden birini tercih edeceğim.Daha önce Samsung D7000 alıp iade ettiğim için Smasung'tan çok müthiş birşey çıkarmadığı sürece uzak durmayı düşünüyorum.

• @sprhawk
    panasonic 50vt30
    piyasadaki en güzel görüntü veren tv lerden biri. ekran akıcılığı ve renk doğallığı süper. plazma tutkunları için ya da film/maç maksatlı düşünülebilir

3d önemliyse ve bütçe yeterliyse hx, değilse nx. bence görüntü kalitesi en iyi tv.

elimde tek kumanda olsun, filmi usb ye takınca seyredeyim diyorsan iyi tv. bende de 2010 modeli var, genel anlamda memnunum, ama asla bir hx değil. bir de 2011 modellerden yakınan çok kişi var ama hala en çok satan tv. dahili uydu tuneri olması da artısı. ayrıca tv çok yakışıklı, salonda aksesuar gibi duruyor, bayanlar bayılıyorBu seçenekler arasında kaldım maksimum bütçem 4500-5000 arası birşey.

güzel bir öneri. o civarda en iyi tv bence o
    kolay gelsin

• Teşekkür ederim üstadlar.
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.