Şimdi Ara

TV Satın Alma Rehberi (Son güncelleme 24.01.2012) (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
400
Cevap
19
Favori
52.461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: ntorenci

46hx850 tavsiye ederim

Sağolasın ama 55'' altını kesin düşünmüyorum, buralarda okudukça da yeni alacağım tv'de şimdiki pioneer plasmayı ararmıyım korkusu başladı. 3000-4000 arası denk gelicek 55'' lerde herşey bir arada olmuyor (yapacaklarım, digiden SD HD ve 4 boyutlu yayın izleme, ps3 oyun) pana vt ve sony nx/hx içinde fiyatta yukarı çıkmak gerekiyor oda beni zorlayacak.

Birde firmaların yeni modelleri daha pahalıya gelmekte olduğundan ve baktığım modellerin stokları tükendiğinden 1 yıldan az süre beklememin bir faydası olmayacak. samsung 55d6500 (3800) ile LGlw650s (4000) arasında bi seçim yapıcam yada almıycam, bunlarıda kapalı kutu bulabilmek ayrı bi zorluk.
  • bana 320tlye kadar maximum bir bütçe çünkü,22-26 inç arası tv önerebilecek varmı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mdnzkrks

bana 320tlye kadar maximum bir bütçe çünkü,22-26 inç arası tv önerebilecek varmı.

sunny ler var 22"
  • Arkadaşlar Acil Satılık ,Toshıba 32"HD ready TV ,Düşünen olursa bu Linkten bakabilir.Tertemiz sorunsuzdur..
    http://w w w.tu rk eyfo r um.com/satforum/showthread.php?t=682591

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lene -- 25 Mayıs 2012; 13:31:32 >
  • bu hafta sonu teknosadan 3000TL'ye philips 55pfl 7606 aldım, tv araştırma derdi de bitmiş oldu benim için. hatta bu işten o kadar bunalmıştım ki tam alırken yine stok bitti felan gibi bir durum olsaydı mağzada kapalı kutu duran sony55Ex72'yi (3500tl) alacaktım.

Bu arada herkeze televizyonlara ilişkin kısa ve öz bilgi sunan (forum değil) "digitalversus.com" sitesini tavsiye ederim, az bir ingilizce ile bile faydası oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ordos

bu hafta sonu teknosadan 3000TL'ye philips 55pfl 7606 aldım, tv araştırma derdi de bitmiş oldu benim için. hatta bu işten o kadar bunalmıştım ki tam alırken yine stok bitti felan gibi bir durum olsaydı mağzada kapalı kutu duran sony55Ex72'yi (3500tl) alacaktım.

Bu arada herkeze televizyonlara ilişkin kısa ve öz bilgi sunan (forum değil) "digitalversus.com" sitesini tavsiye ederim, az bir ingilizce ile bile faydası oluyor.

Ben de uzun incelemeler, yok şunu da bekleyeyim, yok bunu da bekleyeyim, yeni model gelecek beklentilerinden sonra 55PFL7606'yı bugün 2999 TL'ye aldım. 55" hep hayalimdi. Ama plazma almayı düşündüğüm için 50" bakıyordum. Ama laptopumu devamlı bağlı tutacağım. Torrent ile indirdiğim filmleri laptop üzerinden izleyeceğim vs. gibi şeyler yüzünden plazma almadım. devamlı ekranda gölge kaldı mı gibi dertleri çekemezdim.
    Şimdi ise kronik led sorunları beni düşündürüyor. Yarın ürün gelecek. Ben evde olmadığım için eşim teslim alacak tvyi. Kendisine 6 ana rengin olduğu bir usb verdim. ölü pixel testini anlattım. Bulutlanmayı anlattım. Bakalım ne olacak. bir sorun çıkmaz inşallah...

• Guzel konu
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemka2012

quote:

Orijinalden alıntı: ordos

bu hafta sonu teknosadan 3000TL'ye philips 55pfl 7606 aldım, tv araştırma derdi de bitmiş oldu benim için. hatta bu işten o kadar bunalmıştım ki tam alırken yine stok bitti felan gibi bir durum olsaydı mağzada kapalı kutu duran sony55Ex72'yi (3500tl) alacaktım.

Ben de uzun incelemeler, yok şunu da bekleyeyim, yok bunu da bekleyeyim, yeni model gelecek beklentilerinden sonra 55PFL7606'yı bugün 2999 TL'ye aldım. 55" hep hayalimdi. Ama plazma almayı düşündüğüm için 50" bakıyordum. Ama laptopumu devamlı bağlı tutacağım. Torrent ile indirdiğim filmleri laptop üzerinden izleyeceğim vs. gibi şeyler yüzünden plazma almadım. devamlı ekranda gölge kaldı mı gibi dertleri çekemezdim.
    Şimdi ise kronik led sorunları beni düşündürüyor. Yarın ürün gelecek. Ben evde olmadığım için eşim teslim alacak tvyi. Kendisine 6 ana rengin olduğu bir usb verdim. ölü pixel testini anlattım. Bulutlanmayı anlattım. Bakalım ne olacak. bir sorun çıkmaz inşallah...

Bende bu gün kurulum yaptırdım, kendim eve gittim fakat zaten oda aydınlık olduğundan ve elimde her hangi teste uygun bir materyal olmadığından ne pixel , ne bulutlanma testi yapabildim.

Kuran servise "bu alette çok sorun çıkıyormuş, forumlarda öyle deniyor dedim" oda "bu en sorunsuz tv daha hiç arızaya gelmedi" dedi. Bi yeni versiyon yüklediler oda başarılı olmuştur umarım. Digiturkten 3d tenis maçına baktım fena değildi. Mağzalarda olan dışarı çıkmalı 3d demoları bulabilirsem onları 16GB flasha koyup gelen eşe dosta göstericem, mağzalarda gördüklerinden sonra diginin 3d sini görüp , bunu mu aldın demesinler diye :)

• Arkadaşlar LG 32LS5600 tavsiye edermisiniz.Kullananlar var mı?
  • mesqajımız bulunsun.
  • merhaba bana 2000-2200 maksimum fiyata kadar led tv önerirmisiniz ayrıca philips amblight modelleri çok hoşuma gidiyor sizce nasıldır...
  • Arkadaşlar LG 32LS5600 televizyonu önerir misiniz? Tam 2 ay sonra alacağım ama şimdiden bakmaya başladım 1 kere alıcam çünkü 5 yıl kullancam iyice araştırmak istiyorum
  • Selamlar,

Öncelikle bu güzel konuda emegi olan herkese teşekkürler. Ancak başlıkta son güncelleme tarihi olarak 24 Ocak 2012 olarak yazılmış. O tarihten bu yana fiyatlarda sanırım degisiklikler meydana gelmiştir. Zahmet olmazsa konunun sahibi shafter fiyat listesine göre modelleri guncelleyebilirse konuyu takip eden bizlere daha çok yardımcı olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @mirTurk haklı :)
  • sevgili kardeşim shafter son iki sayfadır ve son bir aydır yoksun albani ustadan sonra tabiii ki techraven in de hakkını yemeden müthiş faydalı bilgi verdin bizlere çok teşekkür ederim ama devam et lütfen yeni çıkan 2012 sony panasonic ve de kullandığın sony ile hx 920 arasındaki farkları belirtir ve anlatırsan çok memnun olurum sevgiler saygılar bilgi en değerli hazinedir
  • Philips 47PFL6057K/12 modeli nasıl sizce?İleride ucuzlarsa eğer tavsiye edermisiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ...F.E.A.R...

Philips 47PFL6057K/12 modeli nasıl sizce?İleride ucuzlarsa eğer tavsiye edermisiniz?

bu model 2011 çıkışlı 8000 serisi ile eş değer. türkiyeye yeni gelmiş. kullanım olarak daha geliştirilmiştir. bir de bu tvde bilgisayardaki 3d görüntüyü kablosuz olarak tvye aktarıp 3d olarak izleyebilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erkangl

quote:

Orijinalden alıntı: ...F.E.A.R...

Philips 47PFL6057K/12 modeli nasıl sizce?İleride ucuzlarsa eğer tavsiye edermisiniz?

bu model 2011 çıkışlı 8000 serisi ile eş değer. türkiyeye yeni gelmiş. kullanım olarak daha geliştirilmiştir. bir de bu tvde bilgisayardaki 3d görüntüyü kablosuz olarak tvye aktarıp 3d olarak izleyebilirsin.

Yorumunuz için teşekkürlerMediaMarkt fiyatını gördüm,biraz pahalı geldi ama ileride ucuzlar inşallah.Birde bu tvyi Lg 47 Lm 660s veya 47 Lm 760s ile kıyaslarsak eğer hangisi daha iyidir(Hz.dışında),Görüntüde kusursuzluk bakımından,ekranda yansıma,ya da ışık sızması vb.?

• quote:

Orijinalden alıntı: mirTurk

Selamlar,

Öncelikle bu güzel konuda emegi olan herkese teşekkürler. Ancak başlıkta son güncelleme tarihi olarak 24 Ocak 2012 olarak yazılmış. O tarihten bu yana fiyatlarda sanırım degisiklikler meydana gelmiştir. Zahmet olmazsa konunun sahibi shafter fiyat listesine göre modelleri guncelleyebilirse konuyu takip eden bizlere daha çok yardımcı olur.

çok çok haklı
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.